Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Ja tam wolę na żywo jęzorem mielić , szybciej i skuteczniej idzie :evil_lol: fakt taki , że jest wielu takich jazgotów , co oko w oko , okami podłogę oglądają i ani be ani me ani kukuryku.
Ale na forum , to strach się bać .... wygadaaaanyyy i wie wszystko.
Na staffikowym forum był taki koleś , o jakiż on był wygadany , och jakiż on był mądry , jak on każdemu pokaże .... gwiazdor normalnie :loveu: ale jak się mu ukazałam na wystawie , gdzie miał mnie lać :diabloti: to gdyby mógł to by się pod ziemie zapadł i takim cieniunienkim głosikiem tam coś bełkotał .. że on tam żartował , że tam on nie.
Powiem tylko , że ja mu się przedstawiłam już z odległości 200 metrów - iż nadchodzę i nadstawiam polik :diabloti:

[/QUOTE]
też miałam kilka takich sytuacji, jak starzy faceci którzy na necie jeździli jak po łysej kobyle, a ja się nie dawałam, w realu przemykali ze schyloną głową udając że to wcale nie oni :grins:
jednak w większości ludzie myślą że jestem zarozumiałą małą idiotką, a później jesteśmy najlepszymi znajomymi ;) znam przynajmniej 5 takich osób

[quote name='motyleqq']hahahha to Ci się udało, podoba mi się :lol:[/QUOTE]
:loveu:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Amber']No jak to co? Wyskoczyłabym przez okno i zabiła się o najbliższą brzozę... (hm... chyba zbyt politycznie się zrobiło...) :evil_lol:[/QUOTE]
przestań , potem by mi się pół dogo , przywiązało łańcuchami do płota :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Jak założy to tylko DLA MNIE!!! :diabloti: :evil_lol:

A u mnie nawet pies jest pyjak... Że niby RC Gastro... Taaaa :razz: :evil_lol:

[IMG]http://i.imgur.com/xaa6a.jpg[/IMG][/QUOTE]

A no pewnie :eviltong:

Jari, Ty psie chlejusie :diabloti:
Poza tym, to wielbie wszelkie psy czekoladowe :loveu:a tym bardziej Dobki, choc bardziej mi sie podoba wczesniejszy wzorzec :eviltong:

Posted

[quote name='Aleks89']Nickuś-twoje fotki są w moim fap folderze:cool3:I było koniobicie już kilka razy:diabloti:

Kocham was ,poza gops oczywiście ,która powinna się modlić ,żeby mnie nie spotkać.[/QUOTE]

NIE, NIE! zartujesz? Olek....

Posted

[quote name='Vectra']przestań , potem by mi się pół dogo , przywiązało łańcuchami do płota :evil_lol:[/QUOTE]
Miałabyś gości. Podobno lubisz :lol:

[quote name='nick_']A no pewnie :eviltong:

Jari, Ty psie chlejusie :diabloti:
Poza tym, to wielbie wszelkie psy czekoladowe :loveu:a tym bardziej Dobki, choc bardziej mi sie podoba wczesniejszy wzorzec :eviltong:[/QUOTE]
Mi się ta czekolada tak średnio podoba... Gdyby były dobki łaciate, biało-rude, albo merle :loveu: Ale wiadomo, że lepszy brąz od czerni :eviltong:

[quote name='nick_']NIE, NIE! zartujesz? Olek....[/QUOTE]
Raz wstawione do netu, żyje własnym życiem :diabloti:

Posted

[quote name='nick_']NIE, NIE! zartujesz? Olek....[/QUOTE]

poza Gops? a ja doczytalem watku, gdzie byla Dog :D ale Ona to raczej na jazdy..niz tak jak w......... juz nic nie mowie :)

Posted

[quote name='Aleks89']

Kocham was ,poza gops oczywiście ,która powinna się modlić ,żeby mnie nie spotkać.[/QUOTE]
ja Cie nadal zapraszam Elbląg nie tak daleko chyba że lubisz tylko dużo gadać w necie :lol:

Posted

[quote name='Amber']Miałabyś gości. Podobno lubisz :lol:

[/QUOTE]
Lubię owszem , nawet bardzo ... ale nie wszystkich gości :grins:
fanatykom mówię nie :grins:

ale mam brzózki , mam ... póki co Emila najczęściej udaje że jest tupolewem :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Lubię owszem , nawet bardzo ... ale nie wszystkich gości :grins:
fanatykom mówię nie :grins:

ale mam brzózki , mam ... póki co Emila najczęściej udaje że jest tupolewem :diabloti:[/QUOTE]

ja to Cie musze koniecznie odwiedzic :)

Posted

[quote name='Aleks89']Gops-geografia widzę tez nie była twoją mocną stroną.:diabloti:

[/QUOTE]
chcieć to móc widocznie aż tak bardzo nie chcesz, trudno jakoś to przeżyje aczkolwiek będzie ciężko :p

Posted

[quote name='Aleks89']Gops-geografia widzę tez nie była twoją mocną stroną.:diabloti:

Amber-nie straszyć mi Nickusia!!!Bo cię na ślub nie zaproszę![/QUOTE]

Olek nikt mnie nie straszy.. na slub czyji? :D

Posted

[quote name='gops']chcieć to móc widocznie aż tak bardzo nie chcesz, trudno jakoś to przeżyje aczkolwiek będzie ciężko :p[/QUOTE]

A przenocujesz mnie?Chociaż w sumie nie nie chciałbym spać w takiej melinie:diabloti:

Nickuś-No nasz kochanie nie pamiętasz oświadczyn?

P.S. Gops nie obawiasz się ,ze z Claytonem nie poradzisz sobie tak samo jak nie poradziłaś sobie z Kelą?Która musiała zostać uśpiona przez Twój brak doświadczenia w wychowywaniu psów?

Posted

[quote name='Aleks89']A przenocujesz mnie?Chociaż w sumie nie nie chciałbym spać w takiej melinie:diabloti:

P.S. Gops nie obawiasz się ,ze z Claytonem nie poradzisz sobie tak samo jak nie poradziłaś sobie z Kelą?Która musiała zostać uśpiona przez Twój brak doświadczenia w wychowywaniu psów?[/QUOTE]
niestety mam dwóch starszych braci którzy nie przepadaja za gejami więc lipa .

nie sprowokujesz mnie ;) ładna dzis pogoda.

Posted

[quote name='Aleks89']Nudna z tą pogodą jesteś.W sumie to na pogodynkę byś pasowała....kurde ,ale nie one są ładne zwykle.[/QUOTE]
wiesz geje też są ładni najczęściej jak widać są wyjątki :)

Posted

[quote name='Unbelievable']oluś, u mnie możesz przenocować, a u gops możemy się razem pojawić ;)[/QUOTE]

ubleble, a dlaczemu zapomnialas o mnie? i o moim idelanym dogu? ja tez chce! ;)

Posted

[quote name='nick_']ubleble, a dlaczemu zapomnialas o mnie? i o moim idelanym dogu? ja tez chce! ;)[/QUOTE]
to chyba musiałbyś spać z olkiem w jednym łóżku :grins:

chociaż spała już u mnie kiedyś znajoma w wannie, mówiła że całkiem wygodnie :evil_lol:

Posted

Vectra-paszła won ty masz śnieg ,a ja?Ja mam błoto:-(
Nickuś-Ciebie misiu też zabierzemy ,a potem w nocy będzie ostry brutalny anal i będziesz aktywem!!:lol:
Rumun-jakbym spał z nikusiem to erekszyn bym miał całą noc i zmazy nocne musiałabyś potem ścierać ze ścian.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...