Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[URL]http://images43.fotosik.pl/1495/44f29f7640d9dc83.jpg[/URL]
Śliczny:loveu: Cofam to co kiedyś napisałam , że najładniejsze biało- czarne i niebieskie, ten jest przepiękny.

Edited by Kasi i Lena
  • Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']
i tak długo chciała czekać na pieska :shake: aż się spłodzi , aż się urodzi ... troszkę ma przyspieszony cykl oczekiwania :grins:[/QUOTE]

U mnie to samo było :megagrin:
A tu zasadzka, moja w wieku Claytona akurat teraz :)
Piesek taki ładny, bialutki, ciekawe jak mu będzie do twarzy jak się już uświni porządnie :diabloti:

Posted

Czulem w lewym ........ ,że to napisałaś ,bo właśnie miałem to dopisać teraz.Jednak co kółeczko adoracji to kółeczko adoracji :evil_lol:

Posted (edited)

No juz bez przesady z tymi fotami Agnes:eviltong:

Po tym jak odebralysmy "czystego" psa od Ewy, a nastepnego dnia poszlysmy na pole tez juz wiem jedno - nie chce BIALEGO psa:diabloti: to jest totalnie niepraktyczne:eviltong:

Zaraz wrzuce fote z domu, z zabawka od Cioci Agnes:loveu:

edit:
[IMG]http://i3.fmix.pl/fmi479/0da062eb000a15a3502a897e[/IMG]

Edited by Agnes
Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']

e tam, wystarczy wykąpać i znowu będzie biały :cool3:[/QUOTE]

Kobieto, nie wiesz, co mówisz :diabloti:

Posted

Agnes więcej nie masz? :D
Gops wie, że ja też nie lubuje się w białych, zresztą ona sama też nie... :D ale swój pies i tak będzie NAJ! :) szczeniak super, ciekawe jaki będzie gdy dorośnie :P
Moja ma białe znaczenia a mam problem ją doprać :P

Posted

Każdy jest biały jak umie :diabloti: Clayton też się starał być biały , ale że dookoła nikt biały nie był , więc próbował się wtopić w tłum :grins:

jak wy go odbierałyście , to on był śnieżno biały :evil_lol: dzień wcześniej jak padało , to dopiero był bialutki ... Hania go wybielała w błocie :loveu:

a jak go odbierałam od hodowcy , to mi go wykąpanego dali :mdleje: pytałam po co wodę marnować :mad:

Posted

Mi się bardzo podobają białe psy... łaciate i w ogóle... Ale może i dobrze, że dobki występują tylko w ciemnych kolorach :lol:

Posted

Gopsowa cholero jedna durno naprawiaj kompa i czyń swoją powinność!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol:

Agnes-przekaż Gopsowatej rozkaz od wujka Olusia:diabloti:

Posted

Niestety wiecej nie mam, tzn mam...z sesje z Asia od Kleo ale mnie zabije jak wstawie te zdjecia:diabloti:
Ewa fakt, zdaje sobie sprawe, ze jak go widzialysmy u Ciebie to byl wzglednie czysty:evil_lol:

Olek, przekazac to ja moge, tylko to jej kompa nie naprawi:eviltong: nie wiem co ona tam dzialala, ze go zabila, ale teraz trzeba czekac.

Chlopcy i dziewczeta jada do Winca teraz na 2-3 dni ciekawe jak tam sobie szczyl poradzi z wieeelka woda:diabloti:

Posted

[quote name='LadyS']Kobieto, nie wiesz, co mówisz :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Kasi i Lena']W sumie racja, bo białasa trudno domyć, moja suka ma łapy i podwozie białe. Choćbym nie wiem jak ją szorowała nie jest w zwłaszcza na łapach śnieżnobiała.[/QUOTE]

nie straszcie mnie :shake: chce mieć jasnego Grzywka :evil_lol: wystawowego na dodatek :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...