Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gops']Ewa już olała temat a TY ciągniesz, wystarczyło by że już nie odpiszesz i byłoby po sprawie a tak sama wszystko nakręcasz ;)[/QUOTE]

ewa niepotrzebnie sie przyczepila...

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zawsze można zawrzeć karmowy kompromis :) dla chcącego nic trudnego :)
a przekomarzanie się który ma jakie mięśnie i udowadnianie że tan ma tamten nie , jest bezsensu :)

a_nusia , next time za takie zwroty w moją stronę , wyskoczysz na urlop. Kultura osobista obowiązuje , takie lale sfrustrowane jak ty również.

Posted

[quote name='Vectra']zawsze można zawrzeć karmowy kompromis :) dla chcącego nic trudnego :)
a przekomarzanie się który ma jakie mięśnie i udowadnianie że tan ma tamten nie , jest bezsensu :)

a_nusia , next time za takie zwroty w moją stronę , wyskoczysz na urlop. Kultura osobista obowiązuje , takie lale sfrustrowane jak ty również.[/QUOTE]

za przyznawanie ci racji?

ehhh...

Posted

[quote name='a_niusia']za przyznawanie ci racji?

ehhh...[/QUOTE]
Myślę, że za niekulturalną wycieczkę osobistą. Mam zacytować ?

Gops, dawaj fotki Miśki :evil_lol: Bo się lekki ofik zrobił

Posted

[quote name='Migori']

Szkoda, że ja nie mam tyle samozaparcia co Wy. Może zgłoszę się do Was na kolonie odchudzające :roll: Może zrzucę w końcu parę deko.[/QUOTE]

To inna sprawa, mój pies nigdy gruby nie będzie, jeśli nie zajdą np. czynniki chorobowe, a ja... Cóż :siara:

Posted

[quote name='LadyS']Hihi, Jax odpada w przedbiegach, bo on je karmę niskobiałkową (tzn. 24-25% max) i innej jadł nie będzie :lol: A Gram chyba wysoko?[/QUOTE]
też o tym samym pomyślałam, on je teraz 40% białka :diabloti:
[quote name='Asia&Kleo']Głaskanie szkieletu to pół biedy, dla mnie straszne jest czesanie takiego psa...
[/QUOTE]
fakt, a że ja czeszę Bruma często bo nie lubię jak ma dużo kłaków, i muszę tym furminatorem po kręgosłupie przejechać to brrrr :roll: i ma tam najwięcej sierści, bo mi jej szkoda czesać, widzę że to niezbyt przyjemne dla niej

Posted

[quote name='Vectra']zawsze można zawrzeć karmowy kompromis :) dla chcącego nic trudnego :)

a_nusia , next time za takie zwroty w moją stronę , wyskoczysz na urlop. Kultura osobista obowiązuje , takie lale sfrustrowane jak ty również.[/QUOTE]

Ja się nie przekomarzam, nie lubię komarów :diabloti:

Posted

[quote name='Migori']Myślę, że za niekulturalną wycieczkę osobistą. Mam zacytować ?[/QUOTE]

wynikajaca z tego, ze vectra nie zrozumiala tego, ze w 100% przyznalam jej racje jesli chodzi o porownanie miotacza kula i lekkoatlety.

gdyby to napisal ktos inny, to by sie zgodzila.

Posted

[quote name='evel']To inna sprawa, mój pies nigdy gruby nie będzie, jeśli nie zajdą np. czynniki chorobowe, a ja... Cóż :siara:[/QUOTE]
Ekhm gdyby mi się tak chciało, jak mi się nie chce :shake:

[quote name='a_niusia']wynikajaca z tego, ze vectra nie zrozumiala tego, ze w 100% przyznalam jej racje jesli chodzi o porownanie miotacza kula i lekkoatlety.

gdyby to napisal ktos inny, to by sie zgodzila.[/QUOTE]
Jesteś przewrażliwiona ;)

Posted

[quote name='Migori']

Gops, dawaj fotki Miśki :evil_lol: Bo się lekki ofik zrobił[/QUOTE]
nie mam , leje deszcz od jakiś 2 godz , może jutro pojadę do schronu jak pogoda pozwoli to też nie będzie zdjęć Miśki :lol:

[quote name='LadyS']Ja się nie przekomarzam, nie lubię komarów :diabloti:[/QUOTE]
a no ja też nie lubię :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']
fakt, a że ja czeszę Bruma często bo nie lubię jak ma dużo kłaków, i muszę tym furminatorem po kręgosłupie przejechać to brrrr :roll: i ma tam najwięcej sierści, bo mi jej szkoda czesać, widzę że to niezbyt przyjemne dla niej[/QUOTE]
U mnie to samo, ale to kwestia sylwetki. Utuczyć psa tylko na konkretnym odcinku kręgosłupa jest niestety niemożliwe:lol:
[quote name='gops']nie mam , leje deszcz od jakiś 2 godz , może jutro pojadę do schronu jak pogoda pozwoli to też nie będzie zdjęć Miśki :lol:
[/QUOTE]
Aha, sama jedziesz do tego schronu, spoko:diabloti::lol:

Posted

[quote name='LadyS']Ja się nie przekomarzam, nie lubię komarów :diabloti:[/QUOTE]
ja też , ale muszę z nimi walczyć :diabloti:
walka jest nierówna ;) bo ja jedna , a ich miliony co dzień.

Człowieka się odchudza nieco inaczej , wyłączcie z diety nadmiar węglowodanów i można jeść do woli ;)
Neptkiem nie jestem , ale nadwagi nie mam , żrem co chcem ... tylko ja nie leżę i nie pachnę , bo ja noszę sobie dużo ciężarów co dzień ;)

Posted

[quote name='Vectra']ja też , ale muszę z nimi walczyć :diabloti:
walka jest nierówna ;) bo ja jedna , a ich miliony co dzień.

Człowieka się odchudza nieco inaczej , wyłączcie z diety nadmiar węglowodanów i można jeść do woli ;)
Neptkiem nie jestem , ale nadwagi nie mam , żrem co chcem ... tylko ja nie leżę i nie pachnę , bo ja noszę sobie dużo ciężarów co dzień ;)[/QUOTE]

A u nas zero komarów, a mieszkam przy Odrze :lol:
Ja natomiast mogę jeśc wszystko i o każdej porze, a im więcej jem - tym bardziej chudnę ;)

Posted

[quote name='Asia&Kleo']
Aha, sama jedziesz do tego schronu, spoko:diabloti::lol:[/QUOTE]
nie sama z Asią :evil_lol:

Posted

Ja się chyba w końcu na te Kaszuby wyniosę , bo tam komarów niet.
Ja żrem w nocy naj naj .... tylko ja mam tak , że ja tydzień żrem , a potem przez dwa tygodnie w ogóle mi się nie chce jeść i nie jem , albo mało jem ...
tylko ja pochłaniam ogromne ilości mleka ... tak 2-3 litry dziennie , oczywiście mleka 3,2 a nie popłuczyn po bańce z mlekiem.

Ale ważyć mniej nie mogę , bo wtedy nie mam siły ... a jak nie mam siły , to nie mam zdolności do pracy :diabloti:

mnie odchudza tylko jedno , stres :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra']
mnie odchudza tylko jedno , stres :evilbat:[/QUOTE]
To tak jak mnie :evil_lol: przez ten tydzień w szkole tak mnie stres żarł (wystawianie ocen, poprawy itd), że w 4 dni mi 3 kg zeszły :evil_lol:

Posted

[quote name='LadyS']Unbelievable, koksem to jest Cyc Martensowej, a ostatnio też mój Jax (choć mówiłaś, że po wczesnej kastracji to niemożliwe :diabloti:) ładnie koksuje - tylko, ze one mają taką budowę. Oba mają szczupłą talię, umięsniony przód i tył, u Jaxa mięśnie widać nawet przy kręgosłupie, u Buca to nawet nie wspomnę :lol:[/QUOTE]

[quote name='evel'](...) oraz nieco ponad roczny Jax: [URL="https://lh3.googleusercontent.com/-NJmooNONzXQ/T9cxrUPeJAI/AAAAAAAAC-E/qnNavAGDlD8/s640/P6120022.JPG"]KLIK[/URL].[/QUOTE]
I to jest ten świetnie umięśniony koks-Jax? :diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']I to jest ten świetnie umięśniony koks-Jax? :diabloti:[/QUOTE]

Nie, to zachudzony, biedny piesek, suchy jak noga od stołu i zero mięśni. Ale bez obaw, dokarmimy go może na wakacjach, jak LadyS nie będzie patrzeć.

Posted

[quote name='evel']Nie, to zachudzony, biedny piesek, suchy jak noga od stołu i zero mięśni. Ale bez obaw, dokarmimy go może na wakacjach, jak LadyS nie będzie patrzeć.[/QUOTE]
:mdleje:

Napisałam, że jest wychudzony? Albo, że nie ma mięśni? :hmmmm: Wygląda ok, ale koks? Bez przesady...

Posted

No, za to piesek, do którego jest porównywany Jax (na zdjęciu w wieku 15 m-cy) w mojej wypowiedzi to normalnie mariuszpudzianoski :) Ale już mniejsza o to, bo takie porównywanie rzeczywiście nie ma większego sensu, choćby przez wzgląd na fakt, że Gram to PRT a Jax JRT.

A [URL="http://i302.photobucket.com/albums/nn104/Blackpoint/1-3.jpg"]Cycuś [/URL]też wychudzony, nie dojada pewnie :(

Posted

[quote name='evel']No, za to piesek, do którego jest porównywany Jax w mojej wypowiedzi to normalnie mariuszpudzianoski :) Ale już mniejsza o to, bo takie porównywanie rzeczywiście nie ma większego sensu, choćby przez wzgląd na fakt, że Gram to PRT a Jax JRT.[/QUOTE]
jakoś nie miałaś z tym problemu śmiejąc się z tego że Gram ma więcej mięśni niż Jax :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...