łamAga Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Ale mają ładniutkie obróżki i szeleczki :loveu::loveu::loveu::loveu:
Amber Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='dOgLoV']Ale mają ładniutkie obróżki i szeleczki :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Gdzie tam ładne, krzywo przyszyte, nie widzisz jak eko odstaje i taśma jest sztywna? :evil_lol: (to apropo niedawnej dyskusji na wątku obrożowym - normalnie tylko popcornu i coli brakowało :diabloti:) [url]http://img100.imageshack.us/img100/7566/dsc02907m.jpg[/url] Ale się Kleo przyczaiła ;) [url]http://img51.imageshack.us/img51/9982/dsc02930kl.jpg[/url] "Lubię to" :flaming: :lol:
gops Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='motyleqq']ja bym nie zobaczyła, ślepak ze mnie :lol:[/QUOTE] :eviltong: [quote name='dOgLoV']Ale mają ładniutkie obróżki i szeleczki :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] dzięki ;) [quote name='vege*']Miśka jest ładniejsza jak zarosła :loveu: :-)[/QUOTE] nie ! w żadnym wypadku :lol: [quote name='Amber']Gdzie tam ładne, krzywo przyszyte, nie widzisz jak eko odstaje i taśma jest sztywna? :evil_lol: (to apropo niedawnej dyskusji na wątku obrożowym - normalnie tylko popcornu i coli brakowało :diabloti:) [url]http://img100.imageshack.us/img100/7566/dsc02907m.jpg[/url] Ale się Kleo przyczaiła ;) [url]http://img51.imageshack.us/img51/9982/dsc02930kl.jpg[/url] "Lubię to" :flaming: :lol:[/QUOTE] no dziadoswo takie daj spokój :diabloti: ja też nie lubię śniegu a jak wtedy zaczeło sypać tak do teraz nie przestało , zima od nowa :roll:
Marta_Ares Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 na gadu do Ciebie pisze :P jak można było psu takie brzydkie szelki założyć :roll: :roll: świetnie jej kolorek pasuje:loveu: :loveu:a Ty mówisz ze jej nie ładnie w niebieskim:mad: :mad: znowu u Was śniego pada? u nas nic tylko mróz :placz:
Naklejka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Faktycznie, szelki i obroże dziadowskie... :diabloti: Fajne foty... u nas śniegu już praktycznie nie ma...
BBeta Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='gops']no dziadoswo takie daj spokój :diabloti:[/QUOTE] Łączę się w bólu, chyba wyrzucę w końcu swoje krzywo zszyte i cienkie Activdogi :shake: Dobrze, że mój pies jest mało aktywny i wychodzi tylko na dwa 5 minutowe spacery wokół bloku, bo pewnie już dawno by się rozpadły :diabloti: A tak poważnie, podziel się śniegiem! :cool3:
gops Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='Marta_Ares']na gadu do Ciebie pisze :P jak można było psu takie brzydkie szelki założyć :roll: :roll: świetnie jej kolorek pasuje:loveu: :loveu:a Ty mówisz ze jej nie ładnie w niebieskim:mad: :mad: znowu u Was śniego pada? u nas nic tylko mróz :placz:[/QUOTE] byłam z suczą na spacerze a dogo zostawiłam otwarte dlatego byłam ciągle niby ;) no teraz jakoś w sumie sie przyzwyczaiłam do tego niebieskiego mam idealnie pasującą flexi do tych szelek :lol: u nas niestety nadal pada i w pogodzie mówią że nie przestanie prędko :roll: [quote name='Naklejka']Faktycznie, szelki i obroże dziadowskie... :diabloti: Fajne foty... u nas śniegu już praktycznie nie ma...[/QUOTE] :eviltong: u nas też już było samo błoto a teraz napadało od nowa [quote name='BBeta']Łączę się w bólu, chyba wyrzucę w końcu swoje krzywo zszyte i cienkie Activdogi :shake: Dobrze, że mój pies jest mało aktywny i wychodzi tylko na dwa 5 minutowe spacery wokół bloku, bo pewnie już dawno by się rozpadły :diabloti: A tak poważnie, podziel się śniegiem! :cool3:[/QUOTE] wywal koniecznie :lol: :eviltong: moja coś zimą robi się aktywniejsza , chyba lubi jak jest zimno ;) a śnieg możecie zabrać cały :lol: już mam go powoli dosyć .
Lucky. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 a u nas piękna pogoda. słońce, sucho, idealna na spacery :loveu:
gops Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='Lucky.']a u nas piękna pogoda. słońce, sucho, idealna na spacery :loveu:[/QUOTE] zazdroszczę :roll: z mniej fajnych rzeczy ,wczoraj schodziłam popłudniu z suką na dwór oczywiście na smyczy bo na klatce mamy nie lubianą suczkę , moja jest zawsze nerwowa na kaltce bo tamta często szczeka za drzwiami jak nas wyczuje, więc schodziłyśmy jak zawsze na krótkiej smyczy i na parterze kucał mężczyzna w roboczym ubraniu ze śrubokrętem w dłoni i kładł płytki na klatce na ścianie , chcąc go minąć musiałam przejść bardzo blisko , widocznie Miśka uznała go za zagrożenie i mijając postanowiła go ugryźć , na szczęście facet ma refleks i złapała tylko za rękaw nie za rękę po moim "nie wolno" puściła, ja oczywiscie przeprosiłam. ten mężczyzna powiedziała że nic sie nie stało . co ja się mam z ta małą zołzą :roll: najgorzej że gdybym miała ja na obroży to miałabym większą kontrolę nad jej głową i taka sytuacja nie miała by miejsca. nie zamkne jej na całe życie w kaganiec.
BBeta Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='gops']wywal koniecznie :lol: :eviltong: moja coś zimą robi się aktywniejsza , chyba lubi jak jest zimno ;) a śnieg możecie zabrać cały :lol: już mam go powoli dosyć .[/QUOTE] U nas wszędzie tylko błoto po kolana, więc z dwojga złego wole śnieg :diabloti:
*Monia* Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Czekam na fotki Misi w tych różowych sweet szelach :cool3:. Te fajne, ale tamte są super :loveu: A u nas mróz i śnieg taki suchy że rzucać się nie da :placz:. Na szczęście psy robią sobie brzydkie rzeczy i się męczą bez mojego udziału :evil_lol: [url]http://img100.imageshack.us/img100/1552/dsc02888w.jpg[/url] - koncentracja :loveu:
gops Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='BBeta']U nas wszędzie tylko błoto po kolana, więc z dwojga złego wole śnieg :diabloti:[/QUOTE] a ja nie wiem co wolę , nie mam gdzie z suka iść na spacer długi bo tory sa zasypane i ciężko się idzie a w parku zapsienie ;) więc chyba wole to błoto wtedy choiaż ludzi nie ma tyle :lol: i jedno foto jakiś jeszcze [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/807/dsc02885n.jpg/][IMG]http://img807.imageshack.us/img807/6657/dsc02885n.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
gops Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='*Monia*']Czekam na fotki Misi w tych różowych sweet szelach :cool3:. Te fajne, ale tamte są super :loveu: A u nas mróz i śnieg taki suchy że rzucać się nie da :placz:. Na szczęście psy robią sobie brzydkie rzeczy i się męczą bez mojego udziału :evil_lol: [url]http://img100.imageshack.us/img100/1552/dsc02888w.jpg[/url] - koncentracja :loveu:[/QUOTE] no kiedyś zrobię :lol: jakie brzydkie rzeczy ? :lol:
Amber Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='gops']zazdroszczę :roll: z mniej fajnych rzeczy ,wczoraj schodziłam popłudniu z suką na dwór oczywiście na smyczy bo na klatce mamy nie lubianą suczkę , moja jest zawsze nerwowa na kaltce bo tamta często szczeka za drzwiami jak nas wyczuje, więc schodziłyśmy jak zawsze na krótkiej smyczy i na parterze kucał mężczyzna w roboczym ubraniu ze śrubokrętem w dłoni i kładł płytki na klatce na ścianie , chcąc go minąć musiałam przejść bardzo blisko , widocznie Miśka uznała go za zagrożenie i mijając postanowiła go ugryźć , na szczęście facet ma refleks i złapała tylko za rękaw nie za rękę po moim "nie wolno" puściła, ja oczywiscie przeprosiłam. ten mężczyzna powiedziała że nic sie nie stało . co ja się mam z ta małą zołzą :roll: najgorzej że gdybym miała ja na obroży to miałabym większą kontrolę nad jej głową i taka sytuacja nie miała by miejsca. nie zamkne jej na całe życie w kaganiec.[/QUOTE] Ale z Misi franca :razz: A nie możesz jej założyć kantarka?
*Monia* Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='gops']no kiedyś zrobię :lol: jakie brzydkie rzeczy ? :lol:[/QUOTE] Będę czekać, Misi róż pasuje ;) Małe pieski chcą zrobić, za 2 miesiące zobaczymy efekt :p
gops Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='Amber']Ale z Misi franca :razz: A nie możesz jej założyć kantarka?[/QUOTE] mogę ale to jest rzecz której ona serio nienawidzi , nie wiem czemu. na kolczatkę merda ogonem , na dławik też a w kantarze szaleje wyrywa mi się , wali o nogi ,trze o chodniki mimo że ma luźno przecież , pewnie będę musiała zacząć uczenie jej chodzenia w tym w końcu ale jakoś czuję że będzie ciężko :roll:
gops Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='*Monia*']Będę czekać, Misi róż pasuje ;) Małe pieski chcą zrobić, za 2 miesiące zobaczymy efekt :p[/QUOTE] dopuść raz będzie spokój :diabloti:
Amber Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='gops']mogę ale to jest rzecz której ona serio nienawidzi , nie wiem czemu. na kolczatkę merda ogonem , na dławik też a w kantarze szaleje wyrywa mi się , wali o nogi ,trze o chodniki mimo że ma luźno przecież , pewnie będę musiała zacząć uczenie jej chodzenia w tym w końcu ale jakoś czuję że będzie ciężko :roll:[/QUOTE] A jaki masz kantarek? Bo z tego co pamiętam to dość zabudowany... Może spróbuj kupić z cieńszych pasków. Szkoda twojego zdrowia, szczególnie teraz w zimę, pociągnie cię, wywalisz kozła i nieszczęście gotowe. Wiem o czym pisze, gdyż sama stałam się kaleką przez głupie poślizgnięcie na schodach :razz:
gops Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='Amber']A jaki masz kantarek? Bo z tego co pamiętam to dość zabudowany... Może spróbuj kupić z cieńszych pasków. Szkoda twojego zdrowia, szczególnie teraz w zimę, pociągnie cię, wywalisz kozła i nieszczęście gotowe. Wiem o czym pisze, gdyż sama stałam się kaleką przez głupie poślizgnięcie na schodach :razz:[/QUOTE] kantarek mam faktycznie dość masywny , tylko to chyba o co innego chodzi bo jednak na żaden kaganiec tak nie reaguję jak na kantarek , ona go chyba kojaży z tym dyskomfortem mocnym i stąd te zachowania, a używałam go może 5 razy :roll: sama pewnie spieprzyłam sprawę . juz kilka razy prawie leżałam przez nią :roll: aż wstyd się przyznać ale to prawie 17kg psa ma siłę jak zobaczy kota/psa . będę próbować jeszcze choć myślę że to będzie grubsza sprawa i zajmie nam sporo czasu .
vege* Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='gops']nie ! w żadnym wypadku :lol:[/QUOTE] Oj tak :evil_lol: Ja tam wolę psy z długą sierścią, krótka się wbija we wszystko i strasznie mnie to drażni, chociaż Nuka nie ma tak krótkiej jak bokser, ma raczej taką jak lab ale bez podszerstka :lol: Wiem, że dla ciebie lepiej jak Misia jest obcięta z powodu alergii, ale z taką sierścią jak teraz na pewno jest mięciutka :loveu:
gops Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='vege*']Oj tak :evil_lol: Ja tam wolę psy z długą sierścią, krótka się wbija we wszystko i strasznie mnie to drażni, chociaż Nuka nie ma tak krótkiej jak bokser, ma raczej taką jak lab ale bez podszerstka :lol: Wiem, że dla ciebie lepiej jak Misia jest obcięta z powodu alergii, ale z taką sierścią jak teraz na pewno jest mięciutka :loveu:[/QUOTE] z tą sierścią muszę kilka razy dziennie ludzi uświadamiać że to nie jest słodki szczeniaczek i nie można go pogłaskać , a jest na prawdę mięciutka, Asia potwierdzi :diabloti: jak owieczka, bardzo przyjemna ale wolę ją łysą :lol: no i na szczęście nie lnieje prawie wcale ;)
vege* Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='gops'] aż wstyd się przyznać ale to prawie 17kg psa ma siłę jak zobaczy kota/psa . [/QUOTE] Taaa wiem coś o tym :roll: Nuka mi trochę przytyła po sterylizacji i waży 23 kg (ale na tym się zatrzymała więc spokojnie, na wiosnę schudnie jak zawsze) i jak z nią szłam ostatnio się rpzejść to na moim osiedlu był wszędzie dosłownie lód :crazyeye: I jak szłam to tylko do Nuki mówiłam jak smycz lekko napięła "Nuka wolniej [...] wolniej" a ja szłam ślimaczym tempem, żeby tylko się nie wywalić bo z moim szczęściem wywalenie się oznacza złamanie sobie czegoś :evil_lol: [quote name='gops']z tą sierścią muszę kilka razy dziennie ludzi uświadamiać że to nie jest słodki szczeniaczek i nie można go pogłaskać , a jest na prawdę mięciutka, Asia potwierdzi :diabloti: jak owieczka, bardzo przyjemna ale wolę ją łysą :lol: [B]no i na szczęście nie lnieje prawie wcale[/B] ;)[/QUOTE] No z tą sierścią młodziej wygląda :evil_lol: To nie sprawiedliwe :placz: Z Nuki leci prawie ciągle, ale to chyba jak z każdego krótkowłosego psa :mad:
evel Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 No wiecie, mnie czasem jak Zuz pociągnie z zaskoczenia to jadę na tym lodzie :oops: A, Zuz nie kłaczy się już tak koszmarnie jak wcześniej, teraz na algach i olejach barfowych zostawia tylko kępki kłaczków jak się podrapie albo jak się bydłoli na dywanie :evil_lol:
gops Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='vege*']Taaa wiem coś o tym :roll: Nuka mi trochę przytyła po sterylizacji i waży 23 kg (ale na tym się zatrzymała więc spokojnie, na wiosnę schudnie jak zawsze) i jak z nią szłam ostatnio się rpzejść to na moim osiedlu był wszędzie dosłownie lód :crazyeye: I jak szłam to tylko do Nuki mówiłam jak smycz lekko napięła "Nuka wolniej [...] wolniej" a ja szłam ślimaczym tempem, żeby tylko się nie wywalić bo z moim szczęściem wywalenie się oznacza złamanie sobie czegoś :evil_lol: No z tą sierścią młodziej wygląda :evil_lol: To nie sprawiedliwe :placz: Z Nuki leci prawie ciągle, ale to chyba jak z każdego krótkowłosego psa :mad:[/QUOTE] toć ona przed chwilą miała tą sterylke od tego nie zdążyłaby utyć :lol: po prostu jej pofolgowałaś pewnie :eviltong: co do lnienia to mam to szczęście że na prawdę po strzyżeniu z niej prawie nic nie leci, tylko cała masę piachu znosi .
Recommended Posts