Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak ktoś ma ochotę obejżeć psa bez oczu (było tak ciemno i na fotach nic nie widać ) na dodatek z fochem pt" kantarek" to zaraz wrzucę :lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na prawdę jaki ma gruby kubrak :O
widać, że niezadowolona z kantarka :evil_lol:

wy jeszcze tyle śniegu macie? my mamy tylko troszkę na łąkach, a tak to nic prawie, że nie ma :-)

Posted

a no mamy śniegu jeszcze trochę :) wczoraj troszkę sypnęło też a dziś chmury więc pewnie też sypnie , a na dworze -16 .

Posted

gops napisał(a):
a no mamy śniegu jeszcze trochę :) wczoraj troszkę sypnęło też a dziś chmury więc pewnie też sypnie , a na dworze -16 .

U nas słońce od kilku dni ale mróz -19 -.-

Posted

Na niektórych fotkach widać oczy :eviltong:
Myślę, że po paru spacerach w kantarku jak sobie skojarzy, że kantar=zabawa to powinna przywyknąć

Posted (edited)

vege* napisał(a):
U nas słońce od kilku dni ale mróz -19 -.-

U nas przed chwilą przestał sypać śnieg ;) Jak Gopsowa mówiła, jest aktualnie koło -16, ale wieje jak cholera, także człowiek marznie jak na Syberii :/

Sfałszowane kolory wyszły, kubrak z wyglądu bardziej mi się podoba niż czerwony 3rdPole :)

Edited by Asia&Kleo
bład
Posted

Asia&Luna napisał(a):
U nas przed chwilą przestał sypać śnieg ;) Jak Gopsowa mówiła, jest aktualnie koło -16, ale wieje jak cholera, także człowiek marznie jak na Syberii :/

U nas mimo, że jest te -19 albo -17 to nie wieje wiatr, świeci słońce i jest przez to dość przyjemnie :-)

Posted

catie napisał(a):
Na niektórych fotkach widać oczy :eviltong:
Myślę, że po paru spacerach w kantarku jak sobie skojarzy, że kantar=zabawa to powinna przywyknąć

na niektórych :evil_lol:
Obama napisał(a):
http://img7.imageshack.us/img7/6033/dsc03011q.jpg
piękny chłopak,a jak cudownie wyposażony...:)kubrak pierwsza klasa.

vege* napisał(a):
To jest suczka :evil_lol:

Obama napisał(a):
ale faux pas!!!
tak to jest jak sie za jednym razem chce nadrobic wszystkie zaleglosci i wszedzie cos napisac....:(

:evil_lol: nic się nie stało , ona ma bardzo samczy wyraz pyska juz to słyszałam pare razy :lol:

później wrzucę pare fot z dzisiaj

Posted

Agathee napisał(a):
czemu ty sie bawisz z psem na torach :lol: a potem pisza w gazetach, ze ktos 'wpadl pod pociag', co dla mnie zawsze jest smieszne i sie zastanawiam, bo niby jak mozna wpasc pod pociag? :hmmmm:

http://img7.imageshack.us/img7/6033/dsc03011q.jpg
jaka ona jest urocza :loveu: :loveu:

tylko na torach mamy pola :roll: wolałabym chodzić z dala od torów ale nic lepszego do spaceru z psem w okolicy tylko park a tam zapsienie najczęściej ;)
jest urocza, słodka, kochana oraz piękna :evil_lol: i ma skromną właścicielke ;)

z dzis juz lepsze foty , w słoneczku

Posted

nasze "jeziorko" Ciepła - ciekawostka nigdy nie zamrza mocno nawet przy takich temp jak teraz

nie dizała mi imag nie wiem czemu , zanim znajdę jakiś dobry program do przesyłania fotek to muszę wrzucać małe 500 z fotosika

Posted

a Wy znowu tyle sniegu macie???? :crazyeye: :mad: :mad: :mad:

Kleo świetnie wygląda w tym kubraku :loveu: :loveu: :loveu:

nie pomyślałabym, że tak fajnie będą sie odznaczać niebieskie szelki na Misi, według mnie super w nich wygląda:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Agnes napisał(a):
Zrobcie Kleo zdjecia z kapturem na glowie:evil_lol::evil_lol: Bardzo fajna ma ta kurtalke :)
I ladne zdjecia:cool3:

kaptur co jakiś czas sam spada na głowe :lol: ale nie przeszkadza w niczym
vege* napisał(a):
http://images41.fotosik.pl/1295/8dfe05b5aed3d409med.jpg ale Cleo ma super ubranko, gdzie Asia je kupiła? ;-)

Gosia kupiła na bazarku dla Misi ;) ale na Kleo leży lepiej więc ma go Kleo .
Miśka jest za mała na niego .

Marta_Ares napisał(a):
a Wy znowu tyle sniegu macie???? :crazyeye: :mad: :mad: :mad:

Kleo świetnie wygląda w tym kubraku :loveu: :loveu: :loveu:

nie pomyślałabym, że tak fajnie będą sie odznaczać niebieskie szelki na Misi, według mnie super w nich wygląda:loveu: :loveu: :loveu:

a no mamy :evil_lol:
no bardzo mocno się rzucają się w oczy :lol: ale mi to odpowiada

Posted

gops napisał(a):
kaptur co jakiś czas sam spada na głowe :lol: ale nie przeszkadza w niczym

musicie wyciac dziurki na radary:roflt::roflt::roflt:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...