Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnes']daj:razz: dzisiaj jak wracalam z psem to widzialam dwoch chlopakow, ktorzy ladowali snieg do kartonu do samochodu:lol::lol: nie mam pojecia po co na co i w jakim stanie go dowioza (gdzies):lol::lol:[/QUOTE]

:crazyeye: :crazyeye: czego to ludzie nie wymyślą :D

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnes']mieszkasz w innej Warszawie niz ja?:evil_lol: bo ja mam jak nic polowe mniej:razz:[/QUOTE]
Dla mnie każdy śnieg to duży śnieg, może być go połowę mniej, lub więcej, jest tak samo kijowy :eviltong: Dziś nie da się ukryć, że jest go jeszcze więcej... A mieszkam na drugim końcu od Ciebie, więc może u mnie popadało więcej.

Posted

[quote name='Amber']Dla mnie każdy śnieg to duży śnieg, może być go połowę mniej, lub więcej, jest tak samo kijowy :eviltong: Dziś nie da się ukryć, że jest go jeszcze więcej... A mieszkam na drugim końcu od Ciebie, więc może u mnie popadało więcej.[/QUOTE]

co Ty tak śniegu nie lubisz :cool3: Etna nie tylko zjada śnieg, ale również się nim zaciąga, ćpunka :diabloti:

Posted

No patologicznie nie znoszę śniegu, lodu, śliskich chodników, braku słońca, ciemności o 15:00, grubych ubrań, ubrudzonych solą butów, ujemnych temperatur i całego tego zimowego szamba :eviltong: W tym roku i tak zima była łaskawa do tej pory :cool3:

Jari nie je śniegu, ale uwielbia po nim brykać ;). On dużo lepiej znosi niskie temperatury od wysokich, w przeciwieństwie do pańci, dla mnie idealna temperatura to 27 stopni :cool1:

Posted

[quote name='Amber']dla mnie idealna temperatura to 27 stopni :cool1:[/QUOTE]
Nie 27 st to zdecydowanie za gorąco, idealnie jest gdy jest ok 15-19 st max :p

Posted

[quote name='gops']dokładnie idealna pogoda to 20 stopni i słoneczko , powyżej to już za gorąco a poniżej za zimno :lol:[/QUOTE]
No właśnie dlatego ja kocham marzec, kwiecień maj, idealna pogoda dla mnie :loveu:

Posted

[quote name='vege*']No właśnie dlatego ja kocham marzec, kwiecień maj, idealna pogoda dla mnie :loveu:[/QUOTE]

otoz to:loveu: oprocz tego, ze w marcu potrafi lac non stop a w maju byc 30 stopni:evil_lol::evil_lol: W kazdym razie lubie wczesna wiosne :)

Posted

[quote name='Agnes']otoz to:loveu: oprocz tego, ze w marcu potrafi lac non stop a w maju byc 30 stopni:evil_lol::evil_lol: W kazdym razie lubie wczesna wiosne :)[/QUOTE]
No o wiosnę mi chodziło :lol: :loveu:

Posted

I do nas przyszło to białe G.! Pada takie obślizgłe i mokre. Drogi zawalone, piaskarki nie widziałam cały dzień. Gops weź zabierz to białe cuś do siebie, dobra ? Ja zamawiałam cieplusio i słonecznie, pomyliłaś zamówienia.

Posted

15 to trochę za zimno :eviltong: jeszcze trzeba bluze odziewać :lol:

[quote name='Migori']I do nas przyszło to białe G.! Pada takie obślizgłe i mokre. Drogi zawalone, piaskarki nie widziałam cały dzień. Gops weź zabierz to białe cuś do siebie, dobra ? Ja zamawiałam cieplusio i słonecznie, pomyliłaś zamówienia.[/QUOTE]
przyślij kurierem :lol:
mi tam aż tak nie przeszkadza , w końcu to zima musi być trochę śniegu :eviltong:
aczkolwiek za zimno jest :roll:

a wynalazłam sposób jak nie zabić się z psem w szelkach , używam amortyzatora i jest duużo lepiej

Posted

[quote name='gops']
a wynalazłam sposób jak nie zabić się z psem w szelkach , używam amortyzatora i jest duużo lepiej[/QUOTE]

gops, po prostu podepnij ją do sanek i niech ona wyprowadza Ciebie :lol:

Posted

[quote name='motyleqq']gops, po prostu podepnij ją do sanek i niech ona wyprowadza Ciebie :lol:[/QUOTE]
pomysł dobry :lol:
w tym roku nie mamy kogo ciągnąć na sankach , brak chętnych ;)
za to mamy bardzo wyślizganą droge przy polach i suki ciagają na zmiane raz mnie raz Asię bez sanek a na nogach :lol: przednia zabawa ;)

Posted

[quote name='vege*']A u mnie dziś od rana piękne słoneczko świeci, aż zaraz pójdę na długi spacer :loveu:[/QUOTE]
u nas też słońce świeci , ale mamy minusową temperaturę ;)
ja niestety choruję trochę i Miś nie będzie miała na razie dłuższego spaceru , byłam dzisiaj 30min na polach ale dłużej się boję na razie żeby nie pogorszyć sobie .

Posted

[quote name='gops']u nas też słońce świeci , ale mamy minusową temperaturę ;)
ja niestety choruję trochę i Miś nie będzie miała na razie dłuższego spaceru , byłam dzisiaj 30min na polach ale dłużej się boję na razie żeby nie pogorszyć sobie .[/QUOTE]
Ja właśnie mam katar straszny i gardło mnie od wczoraj boli :/ Ale mam ferie więc muszę korzystać :lol:
Gops jak ci się sprawują te adresówki od Kalait? Czy te zaczepy się jeszcze trzymają, nie odłamały się? Bo chcę zamówić jakieś 4 szt adresówek, ale myślę, czy zamawiać te co mam tylko w innych kształtach (te metalowe co masz ty i asia) czy te od kalait czy poczekać tydzień na jakieś nowości od kalait :lol:

Posted

[quote name='vege*']Ja właśnie mam katar straszny i gardło mnie od wczoraj boli :/ Ale mam ferie więc muszę korzystać :lol:
Gops jak ci się sprawują te adresówki od Kalait? Czy te zaczepy się jeszcze trzymają, nie odłamały się? Bo chcę zamówić jakieś 4 szt adresówek, ale myślę, czy zamawiać te co mam tylko w innych kształtach (te metalowe co masz ty i asia) czy te od kalait czy poczekać tydzień na jakieś nowości od kalait :lol:[/QUOTE]
te adresówki są ok ale musisz pamiętać że większość jest bardzo bardzo mała i nie wygląda to dobrze przy średnim/dużym psie , trzymają się ok tzn prócz tej karty co odpadł środek to na wątku pisałam reszta na razie cała, zobaczymy jak będzie za kilka miesięcy bo na razie to korzystam z jednej w sumie tylko reszta leży .

Posted

No właśnie tak patrzyłam na stronie kalait i większość nie przekracza 3 cm :( i chyba zamówię te co miałam bo są grawerowane obustronnie i na prawdę jestem mega zadowolona z nich bo nie są ani porysowane ani grawer się nie starł nic a nic :-) wzięłabym chyba 2 kwiatki i 2 serduszka i poprosiła o wygrawerowanie jakiegoś obrazka (tak jak artmagic) , bo pytałam czy grawerują i powiedzieli, ze bez problemu tylko trzeba im wysłać plik :-)

Posted

A ja lubię mroźną pogodę, jeszcze lepiej,gdy śnieg nie topnieje;)

Na razie założyłam na jedną obrożę ten id "charms", więc nie mogę się wypowiedzieć o jakości, jedynie ładnie się prezentują ;) U Gops rzeczywiście lakier odpadł na id w kształcie asa, a myślałam, że prędzej diamenick wyleci:lol: Grawer wydaje się w porządku.

Posted

[quote name='Marta_Ares']ja tez wole zdecydowanie taką zimę czyli mróz i śnieg,
niż coś takiego jak było ostatni miesiąc u mnie czyli zimno, deszcz, wszędzie błoto.... ;/[/QUOTE]

No u mnie też zanim śnieg spadł to wszędzie błoto, nie da się w normalnych butach wyjść tylko w kaloszach trzeba chodzić, eee tam do du.py taka pogoda, wolę mróz! :-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...