meta Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 a tu cie wlasnie zaskocze! bo on odstawil, ale w zupelnie w druga strone niz zawsze :cool3: rzucil sie na Leona tak ze go w powietrzu lapalam. nie zostal zdyskwalifikowany tylko dlatego ze sie na maxa podobal sedzinie :razz: w opisie ma wszystko "bardzo piekne" albo "doskonale" ale coz, pokazal jaki jest macho za dyche i musial zaplacic :angryy:
resuruss Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Hehehe,odmieniło mu się :evil_lol: W sumie Vinek na show daje rade :loveu:,nie robi wałków jak Vicek .Moze bardziej sztywnieje czy co? :roll:...bo Vicek to roznie : raz w lotnika sie bawi ,raz spinaczka wysokogorska .raz gimnastyka gimnastyczna z wyginaniem ciała w "chinskie osiem " :evil_lol:,a ja mam ubaw ,bo w sumie pierwszy raz takiego cudaka mam i kazda wystawa to duza niewiadoma - co tym razem Vickowy wymysli :evil_lol:
ajcka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 My już odespałyśmy. Zmęczone byłyśmy bo najpierw wystawiałam moją chihuahua Sisi i potem szybko na grzywki z Keri. A jeszcze chi sie opóźniły i wszystko na wariata. Keri sie ładnie pokazała. :loveu: widać ze nie zapomniała wystaw a martwiłam się ze będzie szalała . a z Sisi mamy najlepsze szczenie w rasie. Wszystkim GRATULACJE!!! A debiutant- LEO Quet-Zolco PIĘKNY chłopak!!!!:razz:
meta Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 a moja maltanka skonczyla wczoraj dorosly championat :loveu: w wieku 21mies czyli najszybciej jak tylko sie dalo MłChPl,ChPl MYA Salsa
resuruss Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Wow ,jaka ona snieznobiała :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Gratulacje i słowa uznania ,ze włosek :loveu: Ajcka !Gratulacje :loveu:
Ilka21 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 no to gratulacje za Sisi dla Ajcki i za maltankę dla Mety- lubie te rasy bardzo też
Agama Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Lal :loveu:Meta ,maltanka powinna byc prezentowana na poduszeczce zeby wyeksponowac jej cudny wlos-cudenko:loveu: Marysiu gratuluje:lol::lol:
meta Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 dzieki :loveu: Flashi- dla ciebie- LEO http://img266.imageshack.us/img266/6231/wytawa5leobq7fo6.jpg
flashka-g Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 sliczny:loveu::loveu::loveu: gdzie on sie wczesniej podziewał??;)
figazmakiem Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Gratulacje dla wszystkich. :) Mam zdjęcia z tej wystawy: BOB KINGSTON Pastoral NPwR LEO Quet-Zolco NSwR LEMONIADKA z Gangu Łysych Pozdrawiam serdecznie. ;)
malaSilky Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 jeżeli ktoś nie chciał by jego zdjęcia były umieszczone na forum to proszę o pw;)
resuruss Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Fajniusie te nowe imporciki :loveu: I synek Piechurkowy tez niezły jest - Badboy chyba ?:roll: ciekawe jak jego miotowy braciszek ,bo jako maluch super sie zapowiadał :loveu: Sliczny jest tez Leo :loveu: - dobrze ,ze w koncu trafił na ringi :multi: Dzieki za foteczki
miniaga Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='figazmakiem'] http://img266.imageshack.us/img266/2672/0905us0.jpg Bardzo ładny pies. :loveu:
Agama Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 dziekuje Aniu:loveu:za who is who:loveu: blagam wstaw holenderska Dame-niech wszyscy zobacza jakie piekne grzywki rodza sie u Ciebie:multi::multi::multi::loveu::loveu:
agata56 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 maniaga :) ON byl super :) a JEGO wlscicielka naprawde sympatyczna Pani :) pozdrawiam :)
McDzik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ojj grzywacze są cudne, poza tym kocham grupę IX =D Ostatnio byłam w ZK .. niewinnie weszłam, bo chciałam tylko wyrobić sobie nową legitkę, bo stara gdzieś przepadła, a tu mnie napadli z prezentami i wyszłam tak cudownie obładowana w grzywaczowe prezenty :D :
Recommended Posts