Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [CENTER][FONT=Arial Black][SIZE=4]Dymku drogi mój kochany kiedy domek będzie tobie dany? :loveu: [/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
iwa77 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Dymek szuka i to bardzo szuka tego domku wymarzonego ! Quote
Erazm Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Dziewczyny był telefon w sprawie Dymka, ja mam zbyt mało info na jego temat, która może zadzwonić do zainteresowanej, wieczorem do 23 Quote
mawin Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 oby to był jego przyszły domek. Z całych sił trzymam kciuki. Quote
iwa77 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Jestem po rozmowie z Panią. Pani i jej mama miała przez 15 lat podobnego kudłaczka w domciu (piesek odszedł po operacji)Początkowo nie miało być już psa w rodzinie. Na chwilę obecną Państwo są na etapie rozważania , że może jednak ma być psina pod ich dachem.Pani zajrzała na allegro i spodobał jej się Dymek. W sumie spełniał by wszystkie oczekiwania Pani: nieduży, spokojny, starszy. Ale Pani powiedziała , że jeszcze się zastanawiają i chce skonsultować wszystko z mama.Więc sprawa jest otwarta ale czy zakończy sie sukcesem - Pani sama powiedziała , że nie chce rozbudzać wielkiej nadziei.Na razie myślą ! Mam jej przesłać jeszcze więcej zdjęć Dymeczka i będziemy w kontakcie. Ja oczywiście zdjęcia prześlę i poczekamy - nie pozostaje nic innego. Ale cioteczki - szukamy oczywiście innych domków dla Dymeczka. Quote
Isadora7 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='kikou']trzymam kciuki ![/quote] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Green]Ja też:loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
elik Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='iwa77']...Pani i jej mama miała przez 15 lat podobnego kudłaczka w domciu (piesek odszedł po operacji)Początkowo nie miało być już psa w rodzinie...[/quote] Ja także po stracie ukochanego boksia, który żył z nami szczęśliwie przez 13 lat, zakładałam, że już nigdy i żaden, bo żaden nie będzie taki jak ten jedyny. Dzisiaj mam 6 letniego sznupka oraz 9 letnią schronówkę i oba też są ukochane i jedyne :evil_lol: Quote
iwa77 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Dymeczku - staruszku mój kochany tak cichutko i samotnie czekasz na wybawienie ! Quote
Isadora7 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='iwa77']Dymeczku - staruszku mój kochany tak cichutko i samotnie czekasz na wybawienie ![/quote] [quote name='mawin']Dymek się przypomina.[/quote] [quote name='Erazm']I dalej cisza?[/quote] Sie podpisze po wypowiedziami Quote
iwa77 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Cisza , absolutna cisza u staruszka :placz: Quote
iwa77 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Dymeczku - staruszku idziemy szukać domku ! Quote
Isadora7 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='iwa77']Dymeczku - staruszku idziemy szukać domku ![/quote] Ech on i Brylancik biedaki czekają:-( Quote
Recommended Posts