Isadora7 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Erazm napisał(a):Dymek jaka jest prawda o Tobie?????????? No właśnie, bo ja mam skłonność bardziej wierzyć zwierzęciu niż włascicielowi gdy podaje przyczyny pozbycia się psa. Quote
Koperek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Taka prawda, że[SIZE=5] DYMEK KOCHA LUDZI całym swoim małym serduszkiem!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Da ze sobą zrobić wszyskto, byle ktoś go pokochał...:-( Quote
agata51 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Czy Polska naprawdę leży w Europie? Słyszałam, że od kilku lat jesteśmy w UE. To prawda? Quote
Isadora7 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 agata51 napisał(a):Czy Polska naprawdę leży w Europie? Słyszałam, że od kilku lat jesteśmy w UE. To prawda? Nie do końca. Bo u na wygląda to tak jakby włożyć suknie z gipiury a pod spodem barchanowe gacie i to nie pierwszej czystości. Daleko nam do Europy :p. Quote
Koperek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 A ja ciemna masa jestem, więc napisz agata, jaki związek ma Twoje pytanie z DYMKIEM?? Quote
iwa77 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Dymeczek mieszkaniec EU prosi o domek - najchętniej w Polsce !;) Quote
iwa77 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Dymciu gdzie ten twój domek jest ?:-(:-(:-( Quote
iwa77 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Dymeczku tak cichutko u ciebie , nikogo nie było :-( Tak oto właśnie starość wygląda :placz: Quote
pati Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 niestey tak wyglada juz ja cos o tym wiem :-( ludzie nie chca starszego psiaka a to takie grzeczne , kochane , bezproblemowe psiaki Quote
Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='iwa77']Dymeczku tak cichutko u ciebie , nikogo nie było :-( Tak oto właśnie starość wygląda :placz: No to mnie wbiłaś w potworne wyrzuty sumienia. Poważnie. Od trzech dni mam sajgon. Zaczęło się od braku netu przez wiele godzin. Nazbierało się ogłoszeń i takich innych, wczoraj miałam spotkanie klasowe (trzeba odreagować dogo tym bardziej jak się miało taką klasę jak moja) no i tak to wygląda. [FONT=Arial Black]DYMKU BŁAGAM WYBACZ[/FONT] [FONT=Arial Black] :modla::modla::modla::modla::modla::modla:[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
iwa77 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Dorotko akurat Ty nie masz powodów do wyrzutów sumienia.Robisz dużo dobrego i pomagasz jak możesz. A to , że cała historia Dymka jest dołująca i mało optymistyczna to inna sprawa. Po prostu STAROŚĆ SAMOTOŚĆ CIERPIENIE nic ująć nic dodać!:placz: Quote
iwa77 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Dymeczku :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Arial Black]Dymek nie dołuj mnie:-(:-([/FONT]:-( Quote
iwa77 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 DYMEK z całego serca prosi o dom a ja razem z nim ! Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial Black]Dzień Dobry Dymeczku :loveu: [/FONT] Quote
iwa77 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Dymeczku chodz - musimy biec dalej w tym wyścigu o życie ! Quote
elik Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dymeczku nie daj sie wyprzedzać innym psiakom, do góry ! :multi: Quote
Koperek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 DYMEK ma się nieźle! ;) Nie pogryziony, starość nie dokucza i brzuszek zawsze pełny (widać po zakrąglonych boczkach:cool3:). Domku tylko brak...:-( Quote
Recommended Posts