Aleksandra59 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Maupa4 napisał(a):mają mają :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110772 W szoku jestem :-o - Maupa, ale szybka reakcja, dzięki wielkie :loveu: Quote
Aleksandra59 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 iwop napisał(a):Czyli Viva ma dom..? Bo juz zgłupiałam...:oops: Ja się trzymam opcji, że domek bez spotkania z Vivą sunię zabiera w sobotę - i mam to potwierdzone :loveu: Rozmawiałam przed chwilą z Panią - nie ważne jak suniak wyglada (bo zachowanie Vivuni i jej reakcje szczegółowo opisywałam ;)) - w sobotę Viva jedzie do NOWEGO DOMKU :loveu::loveu: I jeszcze będą relacje z nowego domku - najstarsza pociecha obeznana baaaardzo dobrze z netem (jak każdy młody człowiek :evil_lol:) i będą relacje :loveu: Quote
Lemoniada Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Vivunia ma domek! Lawina kamyków spadła mi z serca, ale poczekam na info, że kochają i nie oddadzą za skarby świata i dopiero wtedy odetchnę z ulgą. Za kciuki w sprawie pracy wszystkim serdecznie dziękuję:loveu: I jak na spowiedzi przyznaję, że nieco mi w głowie zamącił ten natłok rozmaitych informacji, który mi się naraz na głowę zwalił;) Poza tym nie jest źle, myślę, że sie szybko odnajdę, praca nie jest trudna, aby się oswoić i wdrożyć. Tylko już teraz ogromnie tęsknię za poprzednią firmą i ludźmi, tam to była atmosfera, będzie mi ich brak...:oops: Quote
enia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Aleksandro a czym karmilaś sunie? bo nasza buldozia też musi zmienić karmę( chudzina z niej) , a tu wpadam i czytam że coś zamawialaś, możesz doradzić? niedrogiego i dobrego? ps. a wczoraj Wasz szczenior okropnie płakał w lecznicy, nie wiem czemu....... Quote
Villemo Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Poczekajmy aż Viva pojedzie... To już jutro :D Aleksandra kupowała Royal Canin dla Vivy... Więc nie tani. Ale dobry! Quote
Aleksandra59 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 szajbus napisał(a):Ponawiam pytanie czy ja zdejmowac z ogłoszeń Poproszę jeszcze nie zdejmować - aż Viva trafi do domu. Quote
szajbus Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Trzymam kciuki za ślicznotkę! Baaaaaardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agata51 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Trzymam kciuki, Vivuniu. Oby słowo ciałem się stało! Quote
Aleksandra59 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 A ja spać nie mogę - tak się denerwuję :roll: Quote
lavinia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Trzymam mocno kciuki- ja się z Vivunią bardzo zaprzyjażnilam, przez ten czas gdy jeżdziłam do Gizma. Ona jest mądra i wiedziała, ze zawsze mam w torbie jedzenie w pojemniczku, dla Gizmulca, więc już na wejściu wdzięczyła się do mnie i przymilała, cały czas łypiąc na torbę...... Chodziła też z nami na spacery i to nie tylko pod lecznicą, ale dalej - na pola. Zachowywała się jak mały szczeniak - najlepszą zabawą było ganianie motylków :lol: i tarzanie się w trawie. Jest grzeczna i posłuszna - na smyczy miałam ją tylko gdy przechodziliśmy przez ulicę. Bardzo się pilnuje. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i Viva dzisiejszą noc spędzi już w nowym domu. Aleksandro, bardzo proszę ucałuj ja na pożegnanie ode mnie :loveu: Quote
pidzej Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 A ja ją niesprawiedliwie nazwałam leniwą... zabierałam na odchudzanie na długie spacery, ona jak tylko była okazja siadała a jak jeszcze większa okazja to leżakowanie;) przez ciążę bidula. Trzymam kciuki i dajcie znać... Aleksandra Sunia z podpisu już w nowym domu:) Quote
Villemo Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Viva pojechała do własnego domu!! :D Jest już u siebie!! Aleksandra prosiła aby przekazać! Quote
szajbus Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Wszystkiego dobrego sunia na nowej drodze życia!!!!!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Aleksandra59 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Napisałam długiego posta - i się gdzieś ulotnił :roll: Wszystko dobrze poszło :loveu: Pulpet się trochę popłakała, bo pewnie poczuła, że mamy już więcej nie zobaczy :-( Ale Pulpet - nazwana Zmorą też już w nowym domku. Vivunia baaardzo dobrze przyjęła nową Panią :loveu: W samochodzie usiadły obie panie z tyłu i po kilku minutach Vivunia przytuliła się do nowej Pani i głasków się domagała :evil_lol: Chciałam wszyskim BARDZO, BARDZO PODZIĘKOWAĆ ZA WSZYSTKO - za wsparcie, podnoszenie wątku - ORAZ LICZNE OGŁOSZENIA :loveu::loveu: DZIĘKUJĘ BARDZO W IMIENIU VIVY Może nowy domek wejdzie na dogo i będziemy mieć wieści o Vivuni:loveu: Quote
Maupa4 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 No to przenosimy ...:multi: Aleksandra - wymyślaj nowy tytuł ;) Quote
Aleksandra59 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ło matko - gdzie przenosicie :crazyeye: Ja dogo nie znam - dopiero się uczę :roll: Czyli jest jakiś temat - są już w nowych domkach/znalazły domki????? Maupa4 - ja dzisiaj myślenie mam wyłączone :oops: adopcja Vivy (DUŻY STRES - to pierwszy pies któremu domek znalazłam, oczywiście dzięki dogo bo sama to nic bym nie zadziałała), potem pakowanie trzech kotów i jazda do Nałęczowa, no i to jest pierwszy dzień urlopu także elokwencji prosze nie oczekiwać :oops: Za chwilę coś zaproponuję ;) Quote
Aleksandra59 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Viva z lecznicy - JUŻ MA DOM, dzięki dogo :):) - najprościej czasami jest najlepiej :diabloti: Quote
Lemoniada Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 No to oblewamy!!!!!!:drinking: I jeszcze jeden domek, i jeszcze raz! Niech wszystkie bidy do domków idą nam! Oleńka, jak ja mam Ci dziękować:loveu: Quote
Recommended Posts