Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja Pulpeta nie widziałam, ale słyszałam że chociaż beżowa jest pysio podobno czarny :evil_lol:

Lemoniadko - nie miałam czasu jechać do Vivuni :oops: Od piątku mam kociego tymczasa (bidok kilka miesięcy w leczncy w klatce spędził :oops:) i teraz na nim się koncentruję. Jak tylko bedę mogła podjechać, zrobie to - przepraszam:oops:

Posted

Nie przepraszaj Oleńko, pytałam z ciekawości i żebyś nie myślała, że nikt już o Vivuni nie pamięta :) Gdzie na miau znajdę wątek Twojego tymczaska, dobra kobieto?
Pulpet, jak na pulpeta przystało, powinien być brązowy!:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Generalnie u Vivy wszystko ok :loveu: Jest bardzo grzeczna, kocha dzieci, ale nie bardzo lubi inne psy, podobno szczególnie obszczekuje dwa yorki z sąsiedztwa :diabloti:
Vivunia ma jednak pewne problemy z pęcherzem. Ponieważ Vivunia ma teraz cieczkę (niestety nie została wyserylizowana :oops:) jak cieczka sie skończy będzie badanie moczu i zobaczymy co dalej. Oczywiście Vivunia będzie konsultowana w swojej lecznicy.
Kciuki potrzebne, żeby wszystko było dobrze.

Posted

O matko, biedula, to pewnie przez to, że kilka dni na tym dworcu przeleżała, na betonie i w takim wietrze :( Jak cudnie, że ma się nią kto zająć, oby szybko się wykaraskała! Viva wie co dobre, ja też z psów za yorkami jakoś najmniej przepadam:evil_lol:

• 2 months later...