Ulka18 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 To czekamy, czekamy na zdjecia krolewny w letniej fryzurce. Co do remontow drog w naszym kraju to brak slow, do Krakowa jechalam ostatnio 3,5 godziny, dawniej 2 godziny. Quote
Luna123 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Fryzia z Pańcią wita Cioteczki:p U dziewczynki wszystko dobrze, za niedługi czas wybieramy się wyczyścić pyszczydło:roll: Fryzia ostatnio pokazała charakterek:diabloti: Przyjechał Wujek, nie wiem co On powiedział albo zrobił przy bramce ( generalnie nie przepada za zwierzętami ) ale Niunia szła pierwsza w odległości bezpiecznej ok 1 metra, obrócona, żeby widzieć " przeciwnika ", i pyskowała ostro:diabloti:. Dziwne to, bo Fryziątko nawet liże ogrodzenie:roll:, nawet jak widzi kogoś pierwszy raz niż reaguje krzykiem. A teraz wstawimy kilka fotasków Fryzia - new image:loveu: [B]" Rany boskie, gdzie moje futerko...???!!!:shake:" [/B] [IMG]http://img836.imageshack.us/img836/9676/dsc00094m.jpg[/IMG] [B] " Proszę uprzejmie, rób zdjęcie, pozycja prawie wystawowa:eviltong:"[/B] [IMG]http://img809.imageshack.us/img809/2711/dsc00097d.jpg[/IMG] [B]" się trochę zmęczyłąm się pozowaniem;) "[/B] [IMG]http://img42.imageshack.us/img42/5016/dsc00098xu.jpg[/IMG] [B]"ale zalotne bursztynowe spojrzenie dla Cioteczek zawsze mam..."[/B] [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/1660/dsc00099oo.jpg[/IMG] [B]" oj gorąco, lecę pod moje ulubione drzewo, bo Pańcia jeszcze nie odkryła, że tam mam meeeega dziurę:evil_lol: i sie tam chłodzę:razz:"[/B] [IMG]http://img832.imageshack.us/img832/3881/dsc00100z.jpg[/IMG] Quote
sacred PIRANHA Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 nie no jaki new look!!! bombowa fryzura! sznup jak się patrzy :-) Quote
Luna123 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 :poj tak, uprzejmie nie zaprzeczę...hihi, dziękujemy nieustająco:loveu: za Fryzię Sliczna , grzeczna, przytulanka i można by tak....długo:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 zapraszam na moje bazarki (linki w podpisie) dzisiaj sie koncza moze cos znajdziecie? czesc jest na Froda - psiaka w typie Fryzi:-) Quote
Luna123 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 zaglądniemy, Fryziątko daje mi cichotajne znaki, co jest w Jej guście;) A tak na marginesie: moja sister wytrymowałą swoją ONkę. Się obawiałśmy efektu, ale wyszło bardzo ładnie:p Quote
anciaahk Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Zalotne spojrzenie jest najlepsze :), Fryzia jest przepiękna :). Quote
Luna123 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Uprzejmie donoszę, że Fryziątko popróbowało nowych rzeczy:roll: Moja Mama urzędowała w kuchni. nagle słyszę:" Fryzia no nie ty sobie wybij z głowy,ze ja będę Ci kupować winogrona" . Się okazało, że poczęstowałą piesę białymi winogronami.:-o Na deser do miseczki Fryzia dostała jeszcze jogurt jogobella. A na koniec usłyszałam zarzut, że ja nawet nie wiem co lubi mój pies:shake: ( oczywiście żartobliwie);) Pozdrawiamy:lol: Quote
Luna123 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Witamy z Fryziowego domku:lol: Dziewczynka apetyt ma; śliczna, mięciutka po kąpaniu jest:multi: Tylko znowu dołapały Ją gruczoły:shake:. Wstała rano, ogonek to nie jak u niej " megawesoła antenka",bardziej taki zwisający i siąść nie za bardzo:shake: Więc pojechałam wczoraj do lecznicy, co się ostatnio na nich delikatnie ujmując........ ( najpierw zadzwoniłam, żeby się upewnić co do obsady ) bo moje wetki w niedzielę nie pracują. Fryzia dzielnie zniosła zabieg, dostała dwa zastrzyki i czopki na wynos:roll:. Ale co z tego, jak ja zaaplikuję, a ona od razu nawet w domu chce się tego pozbyć;) Widzę, że jest poprawa, chociaż nie za wielka. Pojutrze mamy się zgłosić do kontroli, jeżeli cytuję " nie będzie halo ". Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Melduję się, bo dostałam zaproszenie! :) Seksi loczek na klacie ma Fryzia! Ciotko Luno, też szukam pracy. Niestety bez efektów... :( Quote
sacred PIRANHA Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 ja też szukam pracy...tyle że ja nic nie umiem:-) Luno w zamojskim schronisku jest szczeniak sunia baaaaaardzo podobny do Fryzi...po prostu Fryzia junior...może ktoś ze znajomych zakochanych we Fryzi by wziął>?:-) Quote
Luna123 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 u nas to Ciemnogród z adopcjami, ew. jak jest cyt. " znajda " to przygarniają, ale nie slyszałam, żeby ktoś normalnie adoptował:shake:. Quote
Luna123 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Pragnę uprzejmie donieść, że jestem rozrzutna i leniwa, a Fryziątko na tym korzysta:placz: Zakupiłam wczoraj w grodzie Kraka na ul. Starowiślnej pierogi z borówką. Ja nie umieć przyrządzić ciasta:shake:. W/w pierożki kosztowały 24 zł za kg:crazyeye:, ale co tam nie co dzien się kupuje.... I Fryzia spożyła całe 4 sztuki, wiecej wredna Pancia nie dała, bo: 1. drogo by wyszło utrzymanie psa - Pańcia skąpiec 2. proszę nie zważać na pkt 1. Pańcia dba o piesę :loveu:, jakby dostała ( piesa, nie Pańcia;) ) sraa...., to by się piesa żle czuła. Tego Pańcia nie życzy. [B][U]Pańcia życzy wszystkim tego co sobie, a sobie przecież źle nie życzy...:multi:[/U][/B] Quote
Luna123 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Fryzia wita Cioteczki:p U nas wszystko dobrze. Aczkolwiek Fryzia to chuligan:diabloti: Ja miałam dyżur kilka razy dziennie u siostry z powodu Jej wyjazdu. Piesa zostawałą sama w domu i niestety kurtki podziurawione, dostały siły przyciągania i firanki też:mad:. Standardowo jak zostaje na podwórku to wyje i moje buty dostają nóżek:eviltong: Poza tym bardzo się kochamy:loveu: Fryzia jest szkolona: umie ładnie "siad" ( aczkolwiek jak widzi smakołyk to od razu siada - głupia nie jest...) i "zostań". ale jak już jej się nie chce ćwiczyć, to się kładzie albo pokazuje brzuch do miziania:evil_lol: I już nie skacze:multi: tylko nie zwracam na nią przez chwilę uwagi, to jak siądzie można sie wtedy przywitać:p Chodzimy na spacerki w szelkach:p. Jeszcze do poćwiczenia jest wyjście, bo Fryzia cała się trzęsie z emocji, piszczy i ciągnie na początku okropnie;) Pozdrawiamy:loveu: Quote
Tola Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 :loveu::loveu::loveu: Fryzia No, no Fryzia - pierozki z borówkami, spacerki, mizainka i milość Panci - czyli wszystko to co sunie ksiezniczki lubią najbardziej:loveu: Zycie jak w Madrycie:evil_lol: Quote
Luna123 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Cioteczka Tola nas odwiedziła:multi: Witamy serdecznie:loveu: i nieustająco pozdrawiamy:p Quote
Luna123 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Witamy z Fryziowego domku:p Kilka uwiecznionych chwil, Fryzia się "opala" [IMG]http://img176.imageshack.us/img176/9002/dsc00481z.jpg[/IMG] Murka swego czasu napisala, że Fryzia chce być zawsze blisko człowieka więc Niunia asystuje mojej mamie ( buda nie jest dla Fryzi, mieliśmy swego czasu Onka i zostało ) [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/820/dsc00482r.jpg[/IMG] [IMG]http://img138.imageshack.us/img138/5475/dsc00483jt.jpg[/IMG] Można troche zauważyć charakter piesy. Mama się przemieszcza, a Fryzia dalej w tej samej pozycji;) Quote
Ulka18 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 To slonce moze tak rozleniwilo Fryzie :D A moze to jesienna melancholia ? Czy to wplywa na jej niszczenie w domu tzn. jesli jest taka spokojna, to moze firanki zyja normalnie, nie sa 'przewieszane' ? Quote
Luna123 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [B]Ulka[/B], Fryzia jest w ogóle spokojna, nawet rzadko szczeka ( co mnie akurat cieszy ). Ona bardziej zaznacza swoją obecność, czasem nawet do bramki nie doleci, tylko zatrzymuje się w połowie.:eviltong: Energiczna jest bardzo, jak ktoś przyjeżdza lub wchodzi do domu. Tak się wygina, że jej mówię, że zęby straci, bo się w końcu w coś uderzy;) W domu mruczy, " bulgota" i stoi pod drzwiami, a jak ja wypuszcze, to często idzie prosto do budy:roll: Myślę, że nadawałaby sie też do miasta, wychodzenie na siku, pokręcenie się w kółko i dość;) Ja kupowałam sporo zabawek, to nie za bardzo jest zainteresowana, weżmie w zęby max 2 x, pogoni trochę, a ja potem zbieram za nią;) Z dekoracją wnętrz to się wygłupia jak zostaje sama w domu, ostatnio ja chodziłam kilka razy dziennie do Onki mojej siostry, to myśle, że się obraziła i dała popis:evil_lol:. normalnie to jest aniołek, śpi w pokoju na parterze, ja mam sypialnie na piętrze i nigdy nie było problemu. A niedawno minęło 1,5 roku naszego wspólnego życia:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 zapraszam na watek zamojskiej smutnej Gejszy, każde 5zł deklaracji chocby jednorazowej sie liczy!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/195299-Smutna-chuda-czarna-Gejsza-nie-przeżyje-zimy!!!!?p=15619479#post15619479[/url] Luna123 a powiedz moze wy sie wybieracie w nasze rejony?:-P Quote
Luna123 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ze na groby? no niestety nie, mamy rodzinę oprócz okolic krakowa to okolice Tarnowa i New Sącza. ale ja sobie myślałam o wycieczce z Fryziastą raczej w przyszłym roku na 2. gą rocznicę:cool3: A propo 1 listopada. Pojutrze mamy pogrzeb w rodzinie, i w kwiaciarni powiedzieli, że nie zrobią wiązanki, bo mają kwiaty zarezerwowane:shake: Quote
Luna123 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 dobry wieczór z Fryziowego domku:lol: u nas wszystko dobrze, zauważyłam, że Fryzia jest bardziej aktywna wieczorami jak jest chłodniej:p ostatnio goni na ogród z tyłu domu i tam pyskuje;) aczkolwiek jest leniuszkiem. Wczoraj ją wypuściłam, pogoniła jak zawsze pozałatwiać sprawunki na ogród i poszła do budy. Wyszłam, żeby wziąć miskę i dosypać karmy. Fryzia uprzejmie wyszła z budy. poszłam do domu w wiadomym celu, wychodzę - nie było mnie z jakąś minutę, a Fryzia znowu wychodzi z budy:evil_lol::roll: a w niedzielę jak nic nie stanie na przeszkodzie, to bedziemy się lansować w Zamku w Niepołomicach:cool3: Quote
Luna123 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 i byłyśmy i wróciłyśmy;) Fryziasta jak jest spokojna, to się strasznie rozemocjonowała:roll: nie siadła na doopce, wyspacerowałam ją z godzinkę , przywitała się z m.in. z pieskiem Aronem od....ogona strony, powąchali się jak najbardziej a potem pokazała zęby:diabloti::oops: rozmawialiśmy chwilę m.in. z panią Anią z Fundacji , z Panią Magdą Hejdą i wojewodą:cool3: ( zresztą siostra była służbowo i robiła zdjęcia:cool3: ) do adopcji poszły dwa kotki, trzy szczeniaki i trzy pieski dorosłe:multi: Fryzia się baaaardzo podobała, rozdawała buziaki:loveu: ( ten gamoń to by z każdym poszedł:roll: ). Pan prowadzący nas zaczepił i się pytał, czy do adopcji. ja na to, że absolutnie nie, bo dziewczynka adoptowana:loveu:. Quote
sacred PIRANHA Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 a foty macie z tego wypadu?:-) Quote
Luna123 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 nie macie:placz: siostra poszła w zastępstwie, dostała aparat nastawiony na automat:placz: i ni ma kabelka ani nic, jutro i tak oddaje aparat i tyle:roll: jedynie, to jak wrzucą foty na stronie internetowej UMiG. a było superowo, psiaki do adopcji były przekochane:loveu: były pokazy agiility, tresury, występował Jacek Wójcicki.kurde, ze dali tylko goły aparat łeeeeee Quote
Recommended Posts