Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wznowione - [URL="http://www.allegro.pl/item537407957_fryzia_sznaucer_mix_sunia_bez_wad.html"]Fryzia sznaucer mix - sunia bez wad ! (537407957) - Aukcje internetowe Allegro[/URL]

Posted

Murka,
poprosze o maila o Fryzi, wiesz jakiego :wink: Sprobujemy zadzialac dalej ;)
Moze sie uda, jesli nie tym razem, to za kolejnym podejsciem.
Potrzebne sa zdjecia najlepsze z mozliwych.

Posted

[B]Monka[/B] :crazyeye:
Możemy w razie czego przy jakiejś okazji przywieźć Fryzię do Stalowej, żeby sie siotra zapoznała na żywo :loveu:
Może nawet jutro :razz:

Posted

A gdzie teraz Fryzia jest?? W Zamościu czy w Janowie?? I jak ona jest wysoka??

Bo ja to bym wolała Fryzi nie targać i nie stresować jazdą bo jak się nie zdecyduje siostra to szkoda psa...ew. lepiej byłoby siostrę do niej zawieźć...

Posted

Fryzia to pies bezstresowy :eviltong:
Ona jest taka do kolana, coś jak sznaucer średni ;)
Jest u nas w hoteliku pod Janowem Lubelskim.

[B]Przyszła wpłata 60 zł od p. Ani z Janowa Lubelskiego (z konta Emir)[/B]. Czy mam wysłać rachunek?

Posted

[quote name='Murka']Fryzia to pies bezstresowy :eviltong:
Ona jest taka do kolana, coś jak sznaucer średni ;)
Jest u nas w hoteliku pod Janowem Lubelskim.

[B]Przyszła wpłata 60 zł od p. Ani z Janowa Lubelskiego (z konta Emir)[/B]. Czy mam wysłać rachunek?[/quote]
Tak, bo to szło z konta.

Posted

[quote name='Monka-stw']Fryziu... trzymaj łapki mocno...jest szansa na domek i szaleństwa z Chesterem :loveu:

Siostra poważnie się zastanawia.... :crazyeye:[/quote]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ale by było:lol:
Trzymam kciuki baaaaaaaaaardzo mocno za udane spotkanie.

Posted

Witam.
to ja jestem ta osoba co wypytywała się o Fryzie. Podkreślam, ze tylko się pytałam co to za pies, jak się zachowuje, gdzie można zobaczyć itd.
Duzo sie wczoraj zastanawialam nad nia... ma bardzo mily pyszczek, jednak czytalam te wszystkie posty, opowiesci o niej, jej ucieczki, przegryzania ... obawiam sie tego jak by sie w malym mieszkaniu zachowywala, wogole jak by sie zachowywala, wydaje mi sie ze lepiej by jej bylo w ogrodzonym domu z ogrodem...
Bardzo mi przykro, bo widze ze wiele osob wierzylo ze ja wezme do siebie, ale jezeli chcecie to moge wam pomoc znalezc dla niej dobrego wlasciciela, moge umiescic ogloszenie na allegro, czy na naszej klasie ...
Jezeli moge jakos pomoc w inny sposob niz ja przygarnac prosze dac mi znac.

Posted

[quote name='Kaaasiaaa']Witam.
to ja jestem ta osoba co wypytywała się o Fryzie. Podkreślam, ze tylko się pytałam co to za pies, jak się zachowuje, gdzie można zobaczyć itd.
Duzo sie wczoraj zastanawialam nad nia... ma bardzo mily pyszczek, jednak czytalam te wszystkie posty, opowiesci o niej, jej ucieczki, przegryzania ... obawiam sie tego jak by sie w malym mieszkaniu zachowywala, wogole jak by sie zachowywala, wydaje mi sie ze lepiej by jej bylo w ogrodzonym domu z ogrodem...
Bardzo mi przykro, bo widze ze wiele osob wierzylo ze ja wezme do siebie, ale jezeli chcecie to moge wam pomoc znalezc dla niej dobrego wlasciciela, moge umiescic ogloszenie na allegro, czy na naszej klasie ...
Jezeli moge jakos pomoc w inny sposob niz ja przygarnac prosze dac mi znac.[/quote]

To może jakąś inną, mniej żywiołową psinkę z Zamościa możemy Ci zaproponować? Taką małą, wersję blokową, takie też tutaj są... Wdzięczność zamojskich piesków za ofiarowanie domku jest niedoopisania.