Ra_dunia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Jakiś na prawdę totalny zastój w adopcjach się zrobił... Quote
Tola Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Wznowione - [URL="http://www.allegro.pl/item537407957_fryzia_sznaucer_mix_sunia_bez_wad.html"]Fryzia sznaucer mix - sunia bez wad ! (537407957) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] Quote
Monka-stw Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Fryziu hopaj w górę po domek :multi: Wzięłabym Cię do siebie ale umęczyłabyś się w kawalerce z 4 osobami i osiołkiem Chesterem... :shake: :-( Quote
Monka-stw Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Fryziulku hopaj na pierwszą po domek!!! :loveu: Quote
Ulka18 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Murka, poprosze o maila o Fryzi, wiesz jakiego :wink: Sprobujemy zadzialac dalej ;) Moze sie uda, jesli nie tym razem, to za kolejnym podejsciem. Potrzebne sa zdjecia najlepsze z mozliwych. Quote
Tola Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Kiedy ktos pokocha Fryzię?! Tyle czasu sunia szuka domu:shake: Quote
Reno2001 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A może tak Fryzię, gdy zrobi sie ciepło, nieco wytrymowac? Myślałyśmy o tym u Gacka, ale u niego nie ma już sensu ;). Może jednak z Fryzią to poskutkuje??? Quote
Ulka18 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nom, dobra fryzura nigdy nie jest zla :wink: Trzeba wszystkiego próbowac. Bo moze jeszcze chwile trwac, zanim dom znajdzie sie dla Fryzi. Quote
Ra_dunia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Wytrymować, zawiązać przepiękną kokardę i posłać zdjęcia w świat... ktoś się w końcu MUSI zakochać... Quote
Monka-stw Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Fyzia i bez zabiegów piękna jest :loveu: tylko domek się trochę ociąga :shake: Quote
Monka-stw Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Fryziu... trzymaj łapki mocno...jest szansa na domek i szaleństwa z Chesterem :loveu: Siostra poważnie się zastanawia.... :crazyeye: Quote
Murka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [B]Monka[/B] :crazyeye: Możemy w razie czego przy jakiejś okazji przywieźć Fryzię do Stalowej, żeby sie siotra zapoznała na żywo :loveu: Może nawet jutro :razz: Quote
Monka-stw Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A gdzie teraz Fryzia jest?? W Zamościu czy w Janowie?? I jak ona jest wysoka?? Bo ja to bym wolała Fryzi nie targać i nie stresować jazdą bo jak się nie zdecyduje siostra to szkoda psa...ew. lepiej byłoby siostrę do niej zawieźć... Quote
Murka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Fryzia to pies bezstresowy :eviltong: Ona jest taka do kolana, coś jak sznaucer średni ;) Jest u nas w hoteliku pod Janowem Lubelskim. [B]Przyszła wpłata 60 zł od p. Ani z Janowa Lubelskiego (z konta Emir)[/B]. Czy mam wysłać rachunek? Quote
Tola Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Murka']Fryzia to pies bezstresowy :eviltong: Ona jest taka do kolana, coś jak sznaucer średni ;) Jest u nas w hoteliku pod Janowem Lubelskim. [B]Przyszła wpłata 60 zł od p. Ani z Janowa Lubelskiego (z konta Emir)[/B]. Czy mam wysłać rachunek?[/quote] Tak, bo to szło z konta. Quote
Tola Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Monka-stw']Fryziu... trzymaj łapki mocno...jest szansa na domek i szaleństwa z Chesterem :loveu: Siostra poważnie się zastanawia.... :crazyeye:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale by było:lol: Trzymam kciuki baaaaaaaaaardzo mocno za udane spotkanie. Quote
Kaaasiaaa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Witam. to ja jestem ta osoba co wypytywała się o Fryzie. Podkreślam, ze tylko się pytałam co to za pies, jak się zachowuje, gdzie można zobaczyć itd. Duzo sie wczoraj zastanawialam nad nia... ma bardzo mily pyszczek, jednak czytalam te wszystkie posty, opowiesci o niej, jej ucieczki, przegryzania ... obawiam sie tego jak by sie w malym mieszkaniu zachowywala, wogole jak by sie zachowywala, wydaje mi sie ze lepiej by jej bylo w ogrodzonym domu z ogrodem... Bardzo mi przykro, bo widze ze wiele osob wierzylo ze ja wezme do siebie, ale jezeli chcecie to moge wam pomoc znalezc dla niej dobrego wlasciciela, moge umiescic ogloszenie na allegro, czy na naszej klasie ... Jezeli moge jakos pomoc w inny sposob niz ja przygarnac prosze dac mi znac. Quote
funia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ja myślę ,że po tak długich niepowodzeniach w końcu przyjdzie taki dom na który Fryziula naprawdę zasługuje i który jest jej wart. Quote
ala123 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Kaaasiaaa']Witam. to ja jestem ta osoba co wypytywała się o Fryzie. Podkreślam, ze tylko się pytałam co to za pies, jak się zachowuje, gdzie można zobaczyć itd. Duzo sie wczoraj zastanawialam nad nia... ma bardzo mily pyszczek, jednak czytalam te wszystkie posty, opowiesci o niej, jej ucieczki, przegryzania ... obawiam sie tego jak by sie w malym mieszkaniu zachowywala, wogole jak by sie zachowywala, wydaje mi sie ze lepiej by jej bylo w ogrodzonym domu z ogrodem... Bardzo mi przykro, bo widze ze wiele osob wierzylo ze ja wezme do siebie, ale jezeli chcecie to moge wam pomoc znalezc dla niej dobrego wlasciciela, moge umiescic ogloszenie na allegro, czy na naszej klasie ... Jezeli moge jakos pomoc w inny sposob niz ja przygarnac prosze dac mi znac.[/quote] To może jakąś inną, mniej żywiołową psinkę z Zamościa możemy Ci zaproponować? Taką małą, wersję blokową, takie też tutaj są... Wdzięczność zamojskich piesków za ofiarowanie domku jest niedoopisania. Quote
Recommended Posts