Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A new story entry has been added:

[drupal=532]Prawdziwa historia psiego istnienia -Toffik "Wilcze Serce"[/drupal]

[quote]Toffik urodził się w norze wykopanej przez jego dzielną matkę-Sabę .. tak okrutnie potraktowaną przez swojego "właściciela"... (informacje o Sabie poniżej)[/quote]

Posted

piesek ma wielkie szczescie, ze trafil na wspaniala, kochajaca go osobe... oby juz wiecej nie uciekl, i oby nic zlego juz go nie spotkalo. najlepsze zyczenia i cieple mysli ode mnie i mojego 'lesnego' psa.

• 2 weeks later...
Posted

To piesek z krzaków...z pastwisk,nie lasu ;) ... Dziękuję Wam za ciepłe slowa i e-maile :) . Toffik nie uciekał..on nie wiedział co robi... chwila nieuwagi i można stracić tak wiele :shake:. Teraz jest już dobrze,nawet bardzo dobrze;). Tofficzek jest w bardzo dobrej formie,nie ma ataków,żadnych zaburzeń. Jest wielkim miśkiem. Cierpliwość i miłość mogą zdziałać naprawdę wiele. Już napewno nigdy nie zaginie...gorąco w to wierzę!
Wszystkim Wam przesyła gorące całuski :loveu:.... pozdrawiamy :)

P.S. Ten tekst ma na celu także zachęcanie ludzi do ratowania zwierząt z ulicy. Mam nadzieję,że coś zdziała ;)

[IMG]http://img402.imageshack.us/img402/1733/super040eg8.jpg[/IMG]

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyno jestes aniołem Tofficzka ocaliłaś go swoją miłością.Nie przestałas go kochac nawet gdy stał się nadpobudliwy.wspaniały i piękny z niego pieseczek.Możesz być dumna z siebie.Ja jestem dumna ze jestem człowiekiem gdy czytam takie historie.

Posted

toffik ukochany :) .... przesyła wielkiego buziaka dla wszystkich czytelników :loveu::loveu::loveu: ...... i zapraszamy do galerii :)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62977&page=11[/URL]

Posted

To prawda, zwierzę to też jak człowiek... Tylko, że ma najczęściej 4 łapy i chodzi na czworakach :p hihih, pięknie zrobiłaś!
Toffi! Masz szczęście! ;********

• 3 weeks later...
Posted

Przede wszystkim miałaś wiele szczescia TY
1. ze miałaś tak wyrozumiałych rodzicow, którzy zgodzili się na przyjecie tego stadka, wytrzymywali demolki i chcieli by Tofik wracal, nie musialas dodatkowo z nimi walczyc, wspierali cie
2. ze poznałaś Joge, nie każdy weterynarz tak pomoze od siebie.. Niestety...

Gratuluję Wam i życzę wspaniałego, długiego życia razem ;)

• 3 months later...
Posted

Wzruszyłam się, piękna historia i odniosłam wrażenie że on sobie wybrał Ciebie jeszcze zanim się urodził. Nie kazdy ma tyle miłości w sobie i cierpliwości i nie każdy ma też takich rodziców :) Jest mu z Tobą napewno bardzo bardzo dobrze :)