Kisiaraf Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Widze, że akcja udana gartulacje!!! Ja dziś się nie wyrobiłam i jutro raczej też nie dojade ale jutro to z bardzo wesołego powodu odstawiam do domku do Rybnika Esterka :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/147873-Esterek-jedzie-do-domku-YUPI-teraz-tylko-podrA-A[/URL] Zobaczymy może wracając przyjade na chwilkę. Pozdrawiam wszystkich i powodzenia jutro :) Quote
Jasza Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='zapka']A kto wziął mojego kociaka Bartka? Mnie nie było dzisiaj i jestem ciekawa do kogo trafił. Macie jakieś zdjęcie czy jakieś info gdzie trafił?[/QUOTE] Jeżeli to taki grubaśny, szaro-biały, to ja zaraz jadę sprawdzić dom, do ktorego trafił. Mam nadzieję, że dobre wieści przywiozę. Quote
Jasza Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='JOMA']Właśnie wróciłam z "miau" i okazało się, że ze schronu poszły do domków dwa koty - przed samym końcem akcji ! [B]Czyli: 6 psów i 4 koty ![/B][/QUOTE] Widziałam fajną młodą parę, ktora do końca stała przy tych kotkach i bardzo długo rozmawiali z jakąś wolontariuszką. Byli jeszcze jak już psiaki pojechały. To chyba oni się zdecydowali. Bardzo się cieszę! Quote
Rybka_39 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 zapka coś Twoje tymczasy szybko domy znajdują, może byś tak Czarusia potymczasowała:diabloti: Ja będę na 13.30. Quote
Jasza Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Byłam sprawdzić dom, ale jak się okazuje nie dla Bartusia tylko dla innego kota - Grześka. Wszystko ok. Trzymam dzisiaj kciuki, żeby Perełka znalazła dom. I Piksel. I szczylki. I Bursztynek. Quote
Guest _Kamila Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [B]Jasza[/B] Pereła i Bursztyn niestety nie znaleźli domu ale Piksel poszedł rano :) Quote
Jasza Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Dziękuję za wieści. Szkoda mi Perełki. A jak szczeniaki? Były dzisiaj te dwie malizny z wczoraj? Znalazły dom? A Piksel - fajny domek znalazł? Quote
klaudiaaa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Wyszłam wcześnie, ale jak mi wiadomo jeden szczeniak przyjechał do SCC ale od razu wrócił bo był cały brudny. Po beżową suczkę przyjeżdża jutro pani do schroniska ;) Quote
Guest _Kamila Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 tak jeden był, ale Pinokio jeszcze porzyjechał Quote
Guest _Kamila Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 tak jeden był, ale Pinokio jeszcze przyjechał Quote
Guest _Kamila Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ( przepraszam za double'a ale komp mi szaleje dzisiaj ;/ ) Quote
Vannes Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='klaudiaaa']Wyszłam wcześnie, ale jak mi wiadomo jeden szczeniak przyjechał do SCC ale od razu wrócił bo był cały brudny. Po beżową suczkę przyjeżdża jutro pani do schroniska ;)[/QUOTE] Pff! Najpierw mnie wypytuje, a potem wyprzedza z odpowiedzią! HAMSTWO! :p Piksel poszedł do domu z rana ( znaczy... o 13? ) :) Quote
Jasza Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Kurcze, to szkoda, że mnie nie było potem nie mogłam zobaczyć Pinokia na własne oczy! A ten szczeniak, ktory przyjechał cały brudny - to co z nim? Chory? Kurcze, jakoś mi zapadły w pamięć te maluchy z wydętymi brzuszkami.... Quote
Guest _Kamila Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ten brudny szczeniak w ogóle nie przyjechał Quote
klaudiaaa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 tak?bo podobno przyjechał ale nadawał się tylko do kąpania ;] Tak.. wszyscy zachwycali się moim maluszkiem :D Quote
zapka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Joma, a ty nie kojarzysz kto wziął "mojego" kota Bartka, ty tam w tych papiurach siedzisz i podpisujesz. Jakies zdjecia adoptujących? Quote
JOMA Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [B]Sorki zapka[/B] - miałam już wcześniej napisać :oops: [B]Bartek[/B] poszedł do fajnych ludzi w wieku średnim z ok 10-cio letnim chłopcem. Długo krążyli koło "nas" rozpytywali, oglądali rozmawiali. Chłopiec był bardzo przejęty, że jest to kot po przejściach - fajne, spokojne, zrównoważone dziecko. W domu był już kot. Kupili wyprawkę, transporterek. O zdjęcia musisz pomolestować [B]publikację[/B] :lol: - pamiętam, że zdjęcia były robione. [B]Jaszo[/B] - a [B]Grzesia[/B] ja przywiozłam na akcję z DT - rozumiem, że ludziska fajni - bo to byli raczej młodzi ludzie choć pełnoletni ale skoro nie mieszkają sami dzwoniliśmy do domu i dom się zgadzał na kota - mama młodych ludzi. Quote
zapka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [quote name='JOMA'][B] [B]Bartek[/B] poszedł do fajnych ludzi w wieku średnim z ok 10-cio letnim chłopcem. Długo krążyli koło "nas" rozpytywali, oglądali rozmawiali. Chłopiec był bardzo przejęty, że jest to kot po przejściach - fajne, spokojne, zrównoważone dziecko. W domu był już kot. Kupili wyprawkę, transporterek. O zdjęcia musisz pomolestować [B]publikację[/B] :lol: - pamiętam, że zdjęcia były robione. [/QUOTE] No to mnie uspokoiłaś. Bartuś to grzeczny, czysty kociak. Na pewno im spasuje. Quote
kuba123 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Misiu/Miki wrócił z adopcji ze względu na alergię, jednak ze ''starego'' domu pojechał od razu do nowego Quote
amikat Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Alergia potwierdzona - nie wymówka. Pan domu smarkał i była tka "zawalony" zatokowo że hej. WYciek wodnisty z oczu... Quote
amikat Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Alergia potwierdzona - nie wymówka. Pan domu smarkał i była tka "zawalony" zatokowo że hej. Wyciek wodnisty z oczu... Quote
Jasza Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ech...dobrze, że Misiu do nowego domu pojechał, a nie musiał wracać do schronu........... Quote
BoUnTy Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Potrzeba wsparcia: [url]http://www.dogomania.pl/threads/180852-Historia-jakich-wiele-Kocha-ale-to-nie-wszytsko-Prosimy-o-wsparcie[/url] Zapraszam na wątek. Quote
JOMA Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [SIZE=4][B][B][COLOR=red]UWAGA![/COLOR][/B][/B][/SIZE] [B][COLOR=red]FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT ZMIENIŁA ADRES SIEDZIBY[/COLOR][/B] [COLOR=Black][B]Poprzedni adres:[/B] [B]41-303 Dąbrowa Górnicza, ul. Kasprzaka 62/21[/B][/COLOR] [CENTER][SIZE=5][B][COLOR=red]Nowy adres:[/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=Red]Fundacja S.O.S. dla Zwierząt[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][B][COLOR=red]41-508 Chorzów – Maciejkowice[/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=5][B][COLOR=red]Ul. Antoniów 1[/COLOR][/B][/SIZE] [/CENTER] [SIZE=4][B][U][COLOR=red]Jest to nadal ta sama Fundacja![/COLOR][/U][/B][/SIZE] [B][COLOR=red][FONT=Times New Roman]nr KRS i nr konta bankowego pozostał oczywiście ten sam[/FONT][/COLOR][/B] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] Quote
Ola la Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Cioteczki a Perełka wróciła do schroniska ?tak? macie może jakieś jej zdjęcia? Quote
Recommended Posts