Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest _Kamila
Posted

Dużo psów dzisiaj poszło :D mam nadzieję, że jutro będzie podobnie ;)

Posted

A ja się przyszłam przywitać na ten wątek....
Byłam pierwszy raz w Silesii.
Fajnie, że moglam poznać niektórych w rzeczywistym świecie.
A przyjść musiałam, żeby podziękować Anecie i Jarkowi.
Za Misię oczywiście.
Jutro sprawdzam poadopcyjnie dom w Świętochłowicach do którego pojechał duży, śpiący kocur.
Mam nadzieję, że dom ok.
Przywiozę potem transporterek . Jutro będę tylko na chwilę, ale za miesiąc mam nadzieję, że już się wpiszę u JOMY.
Szkoda , że w Perełce się nikt nie zakochał.
Może jutro?

Posted

Ciesze sie z tego wyniku!

Jaszo miło było Cię poznać ;D Ja byłam zdziwiona, ale raczej dlatego, że myslałam, że sie preslyszałam, gdy JOMA tak donośnie Cie ujawiniła Twoja tożsamość ;]

Posted

[quote name='Jasza']Właśnie nie wiem, czemu niektórzy byli tacy mną zdziwieni.
Przepraszam, jeśli się z kimś nie przywitałam.[/QUOTE]

Może dlatego, że myslałam że jesteś całkowicie inną osobą. Pomyliłam Cię z kimś:oops:

Posted

Bounty - Ciebie też miło było poznać.
Zresztą - każdy z Was tutaj na Dogo jest dla mnie takim fajnym człowiekiem, że przebywanie wśród Was jest nobilitujące.

Idę teraz poprzytulać mojego Reksia bo się stęsknił za mną nieco....

Posted

[quote name='_Aleksandra_']Pixel wrócił na Maciejkowice, czy ktoś go wziął na noc?[/QUOTE]
Pixel przyjechał do mnie na noc ;) Przepraszam że jednak się nie zjawiłam myślałam że dam radę ale 3 noce z rzędu nieprzespane zrobiły jednak swoje... Postaram się jutro dojechać chociaż na kilka godzin

Posted

Tak, to ja strzeliłam gafę :oops:.
Dwa szczeniaki to ten czarny i ta drobna, wystraszona, młoda sunia, którą podciągnęłam pod szczeniaki :lol:

Posted

Właśnie wróciłam z "miau" i okazało się, że ze schronu poszły do domków dwa koty - przed samym końcem akcji !

[B]Czyli:
6 psów i 4 koty ![/B]

Posted

[quote name='Gisic87']Pixel przyjechał do mnie na noc ;) Przepraszam że jednak się nie zjawiłam myślałam że dam radę ale 3 noce z rzędu nieprzespane zrobiły jednak swoje... Postaram się jutro dojechać chociaż na kilka godzin[/QUOTE]

O rany, to przygotuj się na sprzątanie żółtych plam...:p