_Aleksandra_ Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Pixel wrócił na Maciejkowice, czy ktoś go wziął na noc? Quote
Guest _Kamila Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Dużo psów dzisiaj poszło :D mam nadzieję, że jutro będzie podobnie ;) Quote
Jasza Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 A ja się przyszłam przywitać na ten wątek.... Byłam pierwszy raz w Silesii. Fajnie, że moglam poznać niektórych w rzeczywistym świecie. A przyjść musiałam, żeby podziękować Anecie i Jarkowi. Za Misię oczywiście. Jutro sprawdzam poadopcyjnie dom w Świętochłowicach do którego pojechał duży, śpiący kocur. Mam nadzieję, że dom ok. Przywiozę potem transporterek . Jutro będę tylko na chwilę, ale za miesiąc mam nadzieję, że już się wpiszę u JOMY. Szkoda , że w Perełce się nikt nie zakochał. Może jutro? Quote
Vannes Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Dwa szczeniaki ze schroniska? A które dokładniej? Bo ten, którego miałam ja i ten, którego miała Asia to wróciły do schroniska :( Quote
_Aleksandra_ Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Jasza, a teraz się przyznaj kto ty :razz: :p Quote
_Aleksandra_ Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Vannes jeden to ten czarny, a drugi... sama nie wiem o_o Quote
Vannes Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Tak, tak o czarym wiem, ale jakiś inny jeszcze? :O Quote
_Aleksandra_ Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Może ta suczka przestraszona, była roczna, więc podchodzi pod szczeniaka jeszcze... Quote
klaudiaaa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Jaszo, miło było Cię poznać..Troszkę zdziwiona byłam :D Właśnie, wydaje mi się że schroniskowy jeden... Quote
Jasza Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Właśnie nie wiem, czemu niektórzy byli tacy mną zdziwieni. Przepraszam, jeśli się z kimś nie przywitałam. Quote
BoUnTy Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ciesze sie z tego wyniku! Jaszo miło było Cię poznać ;D Ja byłam zdziwiona, ale raczej dlatego, że myslałam, że sie preslyszałam, gdy JOMA tak donośnie Cie ujawiniła Twoja tożsamość ;] Quote
klaudiaaa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Jasza']Właśnie nie wiem, czemu niektórzy byli tacy mną zdziwieni. Przepraszam, jeśli się z kimś nie przywitałam.[/QUOTE] Może dlatego, że myslałam że jesteś całkowicie inną osobą. Pomyliłam Cię z kimś:oops: Quote
Jasza Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Bounty - Ciebie też miło było poznać. Zresztą - każdy z Was tutaj na Dogo jest dla mnie takim fajnym człowiekiem, że przebywanie wśród Was jest nobilitujące. Idę teraz poprzytulać mojego Reksia bo się stęsknił za mną nieco.... Quote
Guest _Kamila Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [B]Jasza[/B] mnie bardzo miło było Cb poznac :D Quote
_Aleksandra_ Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ta kudłata która zajmowała się _Kamila, pod ławką się na początku kryła. Rodzina ją wzięła (małżeństwo z dzieckiem chyba) Quote
Gisic87 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='_Aleksandra_']Pixel wrócił na Maciejkowice, czy ktoś go wziął na noc?[/QUOTE] Pixel przyjechał do mnie na noc ;) Przepraszam że jednak się nie zjawiłam myślałam że dam radę ale 3 noce z rzędu nieprzespane zrobiły jednak swoje... Postaram się jutro dojechać chociaż na kilka godzin Quote
JOMA Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Tak, to ja strzeliłam gafę :oops:. Dwa szczeniaki to ten czarny i ta drobna, wystraszona, młoda sunia, którą podciągnęłam pod szczeniaki :lol: Quote
_Aleksandra_ Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 JOMA, dzięki za wyjaśnienie ^^ Od razu jaśniej to się przedstawia ;) Quote
JOMA Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Właśnie wróciłam z "miau" i okazało się, że ze schronu poszły do domków dwa koty - przed samym końcem akcji ! [B]Czyli: 6 psów i 4 koty ![/B] Quote
__Lara Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Gisic87']Pixel przyjechał do mnie na noc ;) Przepraszam że jednak się nie zjawiłam myślałam że dam radę ale 3 noce z rzędu nieprzespane zrobiły jednak swoje... Postaram się jutro dojechać chociaż na kilka godzin[/QUOTE] O rany, to przygotuj się na sprzątanie żółtych plam...:p Quote
Gisic87 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 hehe Pixel mnie wziął z zaskoczenia i na samym wstępie podlał mi przedpokój :) Na razie podsikał dwa razy zobaczymy co zastanę po nocy Quote
zapka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 A kto wziął mojego kociaka Bartka? Mnie nie było dzisiaj i jestem ciekawa do kogo trafił. Macie jakieś zdjęcie czy jakieś info gdzie trafił? Quote
Recommended Posts