Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zozolina']Ello a zjakiego schroniska beda prezentowane psiaki?chciałam przyjechac z moim mikruskiem...[/QUOTE]

Psy są z katowickiego schroniska. Żeby z psem przyjechać trzeba zapisać się do JOMY, spytać czy jest miejsce, bo pierwszeństwo mają psy fundacyjne.

Posted

[B]zozolina[/B] - jest tak jak pisze _Lara - pierwszeństwo mają psy fundacyjne potem tymczasy schroniskowe a ponieważ jesteśmy ograniczeni do 5-ciu psów to nie pamiętam kiedy ostatnio były na akcji inne psy - niestety :shake:

Posted

[B]zozolina, [/B]możesz przynieś ogłoszenie z zdjęciem Twojego psiaka - ludzie czytają i się interesują. Możesz wstawić info na ten wątek - krótkie, najważniejsze informacje to zapewne jeśli ktoś będzie chciał akurat takiego pieska, to go do Ciebie skierujemy....

Posted

[B][COLOR=Red]"BĘDZIŃSKIEJ AKCJI" ciąg dalszy[/COLOR] - teraz potrzebujemy domków, które wynagrodzą tym zwierzakom udręczone życie,karmy, legowiska, ... ale ciągle i wciąż pieniędzy. Trzeba całe towarzystwo odrobaczyć, odpchlić, zaszczepić no i wyleczyć, że nie wspomnę już o transporcie, jedzeniu i to dobrym jakościowo - pieski miały wprawdzie duże brzuszki szkoda tylko, że od robali ! Siano, jabłka, owoce, jarzyny i słoma dla kóz ! - lista bardzo długa.

[/B] [U][B][url]http://www.dogomania.pl/threads/179661-UMIERALNIA-NA-POMOC-Szczeniaki-zjadane-przez-szczury-Psy-i-kozy-w-karcerze[/url][/B][/U]

[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=Black][B][COLOR=DarkGreen]Jeżeli ktoś chce pomóc finansowo to prosimy o wpłaty:
[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][LEFT][B][COLOR=DarkGreen] na konto fundacji z dopiskiem "darowizna na rzecz fundacji SOS" lub "interwencja Będzini"
[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkGreen]FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21 [/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkGreen]Numer konta bankowego: [B]93 1560 0013 2367 0569 2079 0001[/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkGreen]IBAN PL[B]93 1560 0013 2367 0569 2079 0001[/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkGreen][B][FONT=Times New Roman]SWIFT GBGCPLPK

[/FONT][/B][/COLOR][/B][/LEFT]

Posted

[COLOR=Red][B]R - A - T - U - N - K - U ![/B][/COLOR]

[COLOR=Black][B]Akcja za kilka dni a tu prawie zero chętnych wolontariuszy ! - wiem, wiem, ferie :placz:

A my tak zapsieni przeokropnie jesteśmy !

Potrzebujemy chętnych do opieki nad psiakami i do kwestowania !

Pozbieraliśmy BĘDZIŃSKIE BIDY ale trzeba je jeszcze przygotować do adopcji a na to potrzeba niestety kaski !

Zajrzyjcie proszę na naszą stronkę internetową - ile jest tam psiaków w potrzebie - kociaków z resztą też :shake:
[/B][/COLOR]

Guest _Kamila
Posted

[B]JOMA[/B] ja i _Aleksandra_ będziemy na pewno na akcji w SCC w sobote i w niedziele i bardzo chętnie podejmiemy się opieki nad psiakami :D

Posted

Ja jeszcze nie wiem co to ze mną będzie w ten weekend. A Fendi od Mathalie-zuzia znalazła podobno już domek, chyba możesz ją Joma wykreślic z listy rezerwowej.

Posted

[B]Serdecznie wam dziękuję :loveu: - od razu inaczej wygląda grafik :lol: !
[/B]
[B]Kisiaraf [/B]- ciebie nie wpisałam, jak będziesz mogła na chwilkę to po prostu przyjdź.

[B]PW[/B] chyba szwankuje, przynajmniej do mnie nie doszło kilka informacji wiec proszę sprawdzać w grafiku i pisać tu na wątku lub na maila.

Posted

Glutofia, no widzę, że chociaż raz chciałabyś być w grafiku :eviltong: - ty masz być bez wpisywania :mad: - przynajmniej raz w miesiącu życzę sobie ciebie widzieć :loveu:

Posted

[COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://www.dogomania.pl/threads/180103-5-szczeniakA-w-pilnie-szuka-DT-jutro-trafiAE-do-schrosnika/page2[/url][/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2] pilnie szukam 5 domków... pomocy![/FONT][/COLOR]

Posted

Ehh po telefonie Anety nie było wyjścia i zgłaszam się na akcję z takim średnim czymś kundelkowatym :P
A powiem wam że takie to coś niby znaleziona a siadać i łapkę dawać umie :)
Tylko potrzebowałabym osoby która mogłaby nas zabrać byśmy na akcje dotarli pomoże ktoś?? :)

Posted

Jestem pierwsza po akcji :multi:- no cóż jako jedna z pierwszych wyszłam - ominęło mnie sprzątanie :evil_lol:!

Dzisiejszy dzień był całkiem niezły - [B]domy znalazły[/B]:

Kocury przeurocze olbrzymy: [B]Bartek i Grześ[/B]

Psy: [B]Ptyś[/B], [B]Haus[/B], [B]Misiek [/B]- od Gisic87 i [B]sunia z niebieskiego koszyczka[/B] z będzińskiej akcji - poszła do znajomej soboz

Ze schroniska domy znalazły [B]2 szczylki[/B]

Od "kotów" domek znalazł [B]1 kot[/B]

[B]Czyli:
Psy sztuk 6
Koty sztuk 3[/B]