__Lara Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='zozolina']Ello a zjakiego schroniska beda prezentowane psiaki?chciałam przyjechac z moim mikruskiem...[/QUOTE] Psy są z katowickiego schroniska. Żeby z psem przyjechać trzeba zapisać się do JOMY, spytać czy jest miejsce, bo pierwszeństwo mają psy fundacyjne. Quote
JOMA Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [B]zozolina[/B] - jest tak jak pisze _Lara - pierwszeństwo mają psy fundacyjne potem tymczasy schroniskowe a ponieważ jesteśmy ograniczeni do 5-ciu psów to nie pamiętam kiedy ostatnio były na akcji inne psy - niestety :shake: Quote
gość123456 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [B]zozolina, [/B]możesz przynieś ogłoszenie z zdjęciem Twojego psiaka - ludzie czytają i się interesują. Możesz wstawić info na ten wątek - krótkie, najważniejsze informacje to zapewne jeśli ktoś będzie chciał akurat takiego pieska, to go do Ciebie skierujemy.... Quote
Vannes Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ja będę a akcji i w sobotę i niedzielę ;) Quote
amikat Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Przepraszam za offa. Na pomoc [url]http://www.dogomania.pl/threads/179661-UMIERALNIA-NA-POMOC-Szczeniaki-zjadane-przez-szczury-psy-i-kozy-w-karcerze[/url] Quote
JOMA Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [B][COLOR=Red]"BĘDZIŃSKIEJ AKCJI" ciąg dalszy[/COLOR] - teraz potrzebujemy domków, które wynagrodzą tym zwierzakom udręczone życie,karmy, legowiska, ... ale ciągle i wciąż pieniędzy. Trzeba całe towarzystwo odrobaczyć, odpchlić, zaszczepić no i wyleczyć, że nie wspomnę już o transporcie, jedzeniu i to dobrym jakościowo - pieski miały wprawdzie duże brzuszki szkoda tylko, że od robali ! Siano, jabłka, owoce, jarzyny i słoma dla kóz ! - lista bardzo długa. [/B] [U][B][url]http://www.dogomania.pl/threads/179661-UMIERALNIA-NA-POMOC-Szczeniaki-zjadane-przez-szczury-Psy-i-kozy-w-karcerze[/url][/B][/U] [SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=Black][B][COLOR=DarkGreen]Jeżeli ktoś chce pomóc finansowo to prosimy o wpłaty: [/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][LEFT][B][COLOR=DarkGreen] na konto fundacji z dopiskiem "darowizna na rzecz fundacji SOS" lub "interwencja Będzini" [/COLOR][/B] [B][COLOR=DarkGreen]FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT 41-303 Dąbrowa Górnicza ul. Kasprzaka 62 m21 [/COLOR][/B] [B][COLOR=DarkGreen]Numer konta bankowego: [B]93 1560 0013 2367 0569 2079 0001[/B][/COLOR][/B] [B][COLOR=DarkGreen]IBAN PL[B]93 1560 0013 2367 0569 2079 0001[/B][/COLOR][/B] [B][COLOR=DarkGreen][B][FONT=Times New Roman]SWIFT GBGCPLPK [/FONT][/B][/COLOR][/B][/LEFT] Quote
JOMA Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [COLOR=Red][B]R - A - T - U - N - K - U ![/B][/COLOR] [COLOR=Black][B]Akcja za kilka dni a tu prawie zero chętnych wolontariuszy ! - wiem, wiem, ferie :placz: A my tak zapsieni przeokropnie jesteśmy ! Potrzebujemy chętnych do opieki nad psiakami i do kwestowania ! Pozbieraliśmy BĘDZIŃSKIE BIDY ale trzeba je jeszcze przygotować do adopcji a na to potrzeba niestety kaski ! Zajrzyjcie proszę na naszą stronkę internetową - ile jest tam psiaków w potrzebie - kociaków z resztą też :shake: [/B][/COLOR] Quote
Guest _Kamila Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [B]JOMA[/B] ja i _Aleksandra_ będziemy na pewno na akcji w SCC w sobote i w niedziele i bardzo chętnie podejmiemy się opieki nad psiakami :D Quote
gość123456 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ja też będę - raczej do kwestowania... Quote
zapka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ja jeszcze nie wiem co to ze mną będzie w ten weekend. A Fendi od Mathalie-zuzia znalazła podobno już domek, chyba możesz ją Joma wykreślic z listy rezerwowej. Quote
__Lara Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 JOMA, ja będę sobota i niedziela, w sobotę po schronie. W sobotę będzie też trochę Kinga :) Quote
Kisiaraf Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ja się bardzo mocno postaram przybyć i pokwestować :) Quote
_Mona Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ja też będę na akcji w sob i nd , mogę kwestować lub zając sie psem? Quote
JOMA Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [B]Serdecznie wam dziękuję :loveu: - od razu inaczej wygląda grafik :lol: ! [/B] [B]Kisiaraf [/B]- ciebie nie wpisałam, jak będziesz mogła na chwilkę to po prostu przyjdź. [B]PW[/B] chyba szwankuje, przynajmniej do mnie nie doszło kilka informacji wiec proszę sprawdzać w grafiku i pisać tu na wątku lub na maila. Quote
JOMA Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Glutofia, no widzę, że chociaż raz chciałabyś być w grafiku :eviltong: - ty masz być bez wpisywania :mad: - przynajmniej raz w miesiącu życzę sobie ciebie widzieć :loveu: Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Asiu Klaudia bedzie oba dni ale bez Czaka nareszcie ma domek ludzie spoko od razu polubial ich Quote
JOMA Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Super ! - już poprawiam w grafiku. Quote
Neo. Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 a mi strasznie przykro, ale nie bedzie mnie na akcji :( jestem na wyjeździe i wrócę dopiero w przyszłym tygodniu:(:( Quote
Ola la Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ja będe(z Januszem :) i jeszcze jedna Ola ) w sobote i niedziele. Janusz pełen nowych sił nazbiera pewnie ze dwie puszki :-D Quote
Vannes Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Możliwe, ze przyjadę z Asią. Moja mama będzie i Rafał też ^^ Quote
halbina Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://www.dogomania.pl/threads/180103-5-szczeniakA-w-pilnie-szuka-DT-jutro-trafiAE-do-schrosnika/page2[/url][/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2] pilnie szukam 5 domków... pomocy![/FONT][/COLOR] Quote
Gisic87 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ehh po telefonie Anety nie było wyjścia i zgłaszam się na akcję z takim średnim czymś kundelkowatym :P A powiem wam że takie to coś niby znaleziona a siadać i łapkę dawać umie :) Tylko potrzebowałabym osoby która mogłaby nas zabrać byśmy na akcje dotarli pomoże ktoś?? :) Quote
JOMA Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Jestem pierwsza po akcji :multi:- no cóż jako jedna z pierwszych wyszłam - ominęło mnie sprzątanie :evil_lol:! Dzisiejszy dzień był całkiem niezły - [B]domy znalazły[/B]: Kocury przeurocze olbrzymy: [B]Bartek i Grześ[/B] Psy: [B]Ptyś[/B], [B]Haus[/B], [B]Misiek [/B]- od Gisic87 i [B]sunia z niebieskiego koszyczka[/B] z będzińskiej akcji - poszła do znajomej soboz Ze schroniska domy znalazły [B]2 szczylki[/B] Od "kotów" domek znalazł [B]1 kot[/B] [B]Czyli: Psy sztuk 6 Koty sztuk 3[/B] Quote
_Aleksandra_ Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Jeszcze ze schroniska poszła kudłata przestraszona sunia (Czika)^^ Quote
Recommended Posts