Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lista uaktualniona.

[B]Kuba123 [/B]- ciekawa jestem Mikro, więc czekamy na wątek :loveu:,
tak Radamenes znalazł na ostatniej akcji domek - mnie się już te koty mylą :oops:

[B]Publikacja[/B] - jesteś w grafiku ale do opieki nad aparatem foto ;)

[B]_Laro[/B] - to są tylko fundacyjne koty a co nam kociary przyniosą :shake: - ten koszmarny koci wysyp nie chce się skończyć :placz:

Posted

[SIZE="5"][COLOR="Purple"]WĄTEK MIKRO[/COLOR][/SIZE]
[url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13486764#post13486764]MIKRO- kolejna szansa na dom, tym razem ostatnia... - Dogomania Forum[/url]

Posted

[SIZE=5][COLOR=Red]Uwaga![/COLOR][/SIZE]

nasza strona jest dodana do wyszukiwarki. W związku z tym musimy dużo wchodzić na naszą stronę żeby robot google miał ułatwione zadanie ale z różnych komputerów. Od jutra!!
Później zrobimy lepsze pozycjonowanie. Póki co będziemy chociaż w google widoczni. Proszę właźcie na naszą stronę ile się da z różnych komputerów przez kolejne 3 dni.
do roboty!
[URL="http://www.fundacjasosdlazwierzat.org"][/URL]
[B]aha ważne!!! Trzeba wpisac w google poszukac nas i dopiero wejść na stronę nie wchodzic przez banerki!![/B]

Posted

[quote name='JOMA']Już "za chwilę" akcja a tu taka cisza ?![/QUOTE]
Bo strona była niecynna, wiec niby gdzie sie zapissywać? Joma, Joasia z mikołowa będzie na akcji, dzwoniła jej mama

Posted

Jak wygląda sytuacja z psami nieschroniskowymi na akcję? Full czy są wolne miejsca? 4,5 miesięczna sunia szuka pilnie domu - pani, która ją znalazła napisała na stronkę naszego schroniska. Zrobiłam małej ogłoszenia, ale może - [B]jakby było miejsce[/B] - mogłaby przyjechać z panią na akcję?

Posted

[B] kuba123[/B] - nawet mnie nie denerwuj !!! - [B]nie mogę edytować pierwszego postu !!![/B] i każdy kto się dopisze będzie dopisany ale u mnie w brudnopisie !! kilka dni przed akcją spiszę jeszcze raz wszystkich - ale nie działają mi kolory ani rozmiary !!!

[B]maciaszku[/B] - od poniedziałku zacznę sprawdzać co się zmieniło w grafiku bo widzę, że ludzie omijają dogo jak mogą mnie niestety też doprowadza do szewskiej pasji !!! - jeżeli znajdzie się miejsce to pani będzie musiała przeznaczyć swój czas aby być z psem na akcji.

Posted

[quote name='JOMA']No to pojawiło się: nie można odnaleźć strony albo pusta strona. Ale dziękuję będę kombinować - może do akcji mi się uda !!![/QUOTE]

a na jakiej przeglądarce jessteś

Posted

Kochani - ja niestety będę tylko w niedziele, mam nadzieje że z moją Nerką. W sobotę rano jestem w schronisku, a po południu nie mogę niestety :-(((.

Posted

[quote name='Reyes']Kochani - ja niestety będę tylko w niedziele, mam nadzieje że z moją Nerką. W sobotę rano jestem w schronisku, a po południu nie mogę niestety :-(((.[/QUOTE]

Ja prawdopodobnie też będę tylko w niedzielę :(

[B]Reyes[/B], przynieś w niedzielę umowę Perełki i smycz + kaganiec (to chyba masz? :eviltong: bo już nie pamiętam).

Posted

[B]kuba123[/B] -konto mam na onecie - chyba o to konto chodzi.

[B][COLOR=red]GREAFIK SILESIOWY - zaktualizowany z 1-go postu - roboczy[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]SOBOTA - 28.11.[/COLOR][/B]

[I][U]TYMCZASY[/U][/I]

Sara - klaudiaaa
Dżek
Kazan
Mikro - kuba123
szczeniaki - wikuwiku

[I][U]KOTY[/U][/I]
[I][/I]
Ania C. - 2x 3m
Glutofia - 1x 2m
Jotka - 2x3m, 3x 2m
Magda L. - 3x 3m

[U][I]LISTA REZERWOWA[/I][/U]
[I][/I]
Blacky - Wiewiórka
Neri - Reyes (n.)
maciaszek - sunia do oddania

[I][U]WOLONTARIUSZE[/U][/I]
[I][/I]
Julia, Vannes, Asia, Joasia z Mik., Ola_la, publikacja, Neo,

[B]NIEDZIELA 29.11.[/B]

[I][U]TYMCZASY[/U][/I]
[I][/I]
pieski z soboty
Milva - dobermanica

[I][U]WOLONTARIUSZE[/U][/I]

Vannes, Asia, Bartosz, Ola_la, _Lara, publikacja,

Posted

To jest dopiero zaśmiecanie wątku - zamiast kilka spraw zmienić trzeba pisać od nowa !

[B][COLOR=red]Jest dużo piesków i kotków - proszę dajcie znać jak się coś zmieniło lub zmieni do soboty ![/COLOR][/B]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Na [B][COLOR=red]str 96[/COLOR][COLOR=red] w poście 955[/COLOR][/B] są ulotki do pobrania i wydruku - jeżeli ktoś ma możliwość wydrukujcie chociaż kilka kartek, w kolorze lub biało - czarne, będę miała na akcji gilotynkę to się powycina - ulotki są dwustronne. Tych z adresami mamy pod dostatkiem Z GÓRY DZIĘKUJĘ ![/COLOR]