JOMA Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Lista uaktualniona. [B]Kuba123 [/B]- ciekawa jestem Mikro, więc czekamy na wątek :loveu:, tak Radamenes znalazł na ostatniej akcji domek - mnie się już te koty mylą :oops: [B]Publikacja[/B] - jesteś w grafiku ale do opieki nad aparatem foto ;) [B]_Laro[/B] - to są tylko fundacyjne koty a co nam kociary przyniosą :shake: - ten koszmarny koci wysyp nie chce się skończyć :placz: Quote
kuba123 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [SIZE="5"][COLOR="Purple"]WĄTEK MIKRO[/COLOR][/SIZE] [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13486764#post13486764]MIKRO- kolejna szansa na dom, tym razem ostatnia... - Dogomania Forum[/url] Quote
Glutofia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [SIZE=5][COLOR=Red]Uwaga![/COLOR][/SIZE] nasza strona jest dodana do wyszukiwarki. W związku z tym musimy dużo wchodzić na naszą stronę żeby robot google miał ułatwione zadanie ale z różnych komputerów. Od jutra!! Później zrobimy lepsze pozycjonowanie. Póki co będziemy chociaż w google widoczni. Proszę właźcie na naszą stronę ile się da z różnych komputerów przez kolejne 3 dni. do roboty! [URL="http://www.fundacjasosdlazwierzat.org"][/URL] [B]aha ważne!!! Trzeba wpisac w google poszukac nas i dopiero wejść na stronę nie wchodzic przez banerki!![/B] Quote
JOMA Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Już "za chwilę" akcja a tu taka cisza ?! Quote
Neo. Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 ja się piszę na Akcję!!! na razie tylko na sobotę, niedziela jeszcze stoi pod znakiem zapytania... ;) Quote
jotka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='JOMA']Już "za chwilę" akcja a tu taka cisza ?![/QUOTE] Bo strona była niecynna, wiec niby gdzie sie zapissywać? Joma, Joasia z mikołowa będzie na akcji, dzwoniła jej mama Quote
JOMA Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Tak, dogo działa jak działa ale fajnie, że się odezwałyście Jotka i Neo. Quote
maciaszek Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Jak wygląda sytuacja z psami nieschroniskowymi na akcję? Full czy są wolne miejsca? 4,5 miesięczna sunia szuka pilnie domu - pani, która ją znalazła napisała na stronkę naszego schroniska. Zrobiłam małej ogłoszenia, ale może - [B]jakby było miejsce[/B] - mogłaby przyjechać z panią na akcję? Quote
kuba123 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 dlaczemu mnie nie ma na pierwszej stronie Quote
JOMA Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 [B] kuba123[/B] - nawet mnie nie denerwuj !!! - [B]nie mogę edytować pierwszego postu !!![/B] i każdy kto się dopisze będzie dopisany ale u mnie w brudnopisie !! kilka dni przed akcją spiszę jeszcze raz wszystkich - ale nie działają mi kolory ani rozmiary !!! [B]maciaszku[/B] - od poniedziałku zacznę sprawdzać co się zmieniło w grafiku bo widzę, że ludzie omijają dogo jak mogą mnie niestety też doprowadza do szewskiej pasji !!! - jeżeli znajdzie się miejsce to pani będzie musiała przeznaczyć swój czas aby być z psem na akcji. Quote
gość123456 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Gdy chce się edytować, to najlepiej kliknąć edytuj dwa razy - raz, później się pojawia kółeczko i drugi raz - u mnie działa w ten sposób. Quote
JOMA Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 No to pojawiło się: nie można odnaleźć strony albo pusta strona. Ale dziękuję będę kombinować - może do akcji mi się uda !!! Quote
kuba123 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='JOMA']No to pojawiło się: nie można odnaleźć strony albo pusta strona. Ale dziękuję będę kombinować - może do akcji mi się uda !!![/QUOTE] a na jakiej przeglądarce jessteś Quote
Guest Reyes Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Kochani - ja niestety będę tylko w niedziele, mam nadzieje że z moją Nerką. W sobotę rano jestem w schronisku, a po południu nie mogę niestety :-(((. Quote
__Lara Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Reyes']Kochani - ja niestety będę tylko w niedziele, mam nadzieje że z moją Nerką. W sobotę rano jestem w schronisku, a po południu nie mogę niestety :-(((.[/QUOTE] Ja prawdopodobnie też będę tylko w niedzielę :( [B]Reyes[/B], przynieś w niedzielę umowę Perełki i smycz + kaganiec (to chyba masz? :eviltong: bo już nie pamiętam). Quote
Glutofia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Asiu wykreśl z grafiku Fajda. Co prawda domu jeszcze nie znalazł ale na akcję nie przyjedzie. MOze jakiś inny pies skorzysta Quote
JOMA Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [B]kuba123[/B] -konto mam na onecie - chyba o to konto chodzi. [B][COLOR=red]GREAFIK SILESIOWY - zaktualizowany z 1-go postu - roboczy[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=black]SOBOTA - 28.11.[/COLOR][/B] [I][U]TYMCZASY[/U][/I] Sara - klaudiaaa Dżek Kazan Mikro - kuba123 szczeniaki - wikuwiku [I][U]KOTY[/U][/I] [I][/I] Ania C. - 2x 3m Glutofia - 1x 2m Jotka - 2x3m, 3x 2m Magda L. - 3x 3m [U][I]LISTA REZERWOWA[/I][/U] [I][/I] Blacky - Wiewiórka Neri - Reyes (n.) maciaszek - sunia do oddania [I][U]WOLONTARIUSZE[/U][/I] [I][/I] Julia, Vannes, Asia, Joasia z Mik., Ola_la, publikacja, Neo, [B]NIEDZIELA 29.11.[/B] [I][U]TYMCZASY[/U][/I] [I][/I] pieski z soboty Milva - dobermanica [I][U]WOLONTARIUSZE[/U][/I] Vannes, Asia, Bartosz, Ola_la, _Lara, publikacja, Quote
JOMA Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 To jest dopiero zaśmiecanie wątku - zamiast kilka spraw zmienić trzeba pisać od nowa ! [B][COLOR=red]Jest dużo piesków i kotków - proszę dajcie znać jak się coś zmieniło lub zmieni do soboty ![/COLOR][/B] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Na [B][COLOR=red]str 96[/COLOR][COLOR=red] w poście 955[/COLOR][/B] są ulotki do pobrania i wydruku - jeżeli ktoś ma możliwość wydrukujcie chociaż kilka kartek, w kolorze lub biało - czarne, będę miała na akcji gilotynkę to się powycina - ulotki są dwustronne. Tych z adresami mamy pod dostatkiem Z GÓRY DZIĘKUJĘ ![/COLOR] Quote
kuba123 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 nie kochana nie o to chodziło mi o przeglądarkę Mozilla Chrome Internet Explorer bo na niektórych pewne rzeczy nie działają Quote
JOMA Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [B]kuba123[/B] - mam Internet Explorer 1 Quote
jotka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ja mam już tylko 3 dwumiesieczne kotki, ale jeśli przyjade to tylko w niedzielę. 1 Quote
JOMA Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 No właśnie - musimy jakoś te fundacyjne kociaki ogarnąć. Quote
Recommended Posts