Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

Znaleziony 27 marca w okolicy "dużego targu" w Dąbrowie Górniczej na
Redenie. Podobno błąkał się już tam kilka dni. W kolczatce. Bardzo
przyjacielski pies, niekastrowany. Teraz jest w chorzowskim schronie.
Może go ktoś szuka?

• 2 weeks later...
Posted

Jestem już :oops:

gosia 2313 - zapraszamy serdecznie - warunkiem pomocy w akcji jest identyfikator - a ten się otrzymuje po podpisaniu Umowy z Fundacją - osoby pełnoletnie potrzebujemy do kwestowania a młodsze do opieki nad zwierzakami, roznoszenia ulotek.

_Aleksandra_ - już wpisuję ;)

Posted

A dzisiaj śmieszny dzień był - ludzi tłumy - zainteresowanie zwierzakami takie sobie - a adopcje ruszyły po południ, z tego 2 koty znalazły domy w trakcie pakowania.

Domki dzisiaj znalazły:

2 szczeniaki fundacyjne: TRUFLA i NYPEL
schroniskowy TINO i ZORA
tymczas sosnowiecki Emiś - ZOE
mój koci tymczas MIODEK
schroniskotek MIKUŚ

Czyli tak Suma Sumarum całkiem dobra akcja - były już gorsze ;)

Posted

Mam WIELKI mały KŁOPOT....
otóż...pewni ludzie chcieli się pozbyć psa...młodego...3-4 miesiące ..nie wiedzieli co z nim zrobić i zostawili go znajomym pod drzwiami z książeczką zdrowia, w książeczce jest tylko szczepienie przeciw wirusówką i adres lecznicy. Znajomi zamiast oddać psa do schroniska (było im żal) dali psa mojemu ojcu, bo on z dobrym sercem....itp....ale my w domu nie możemy mieć TRZECIEGO psa...mamy już dwa(które nie lubią konkurencji) i do tego dwa koty....nie mamy warunków na przetrzymanie suni (w pon wszyscy wychodzą na 8-9 godzin)

I tu moja prośba...nie chce suni zawozić do schronu, ale jak jutro czegoś nie znajdę, nie będzie wyjścia... czy w związku z tym mogłabym ją przywieźć na akcję?
Powinna znaleźć dom....a jak nie....może jakiś tymczas....patowa dla mnie sytuacja
Zdjęcia suni w albumie https://picasaweb.google.com/istar016/NowyFolder#

tylko takie udało mi się jej zrobić, jest strasznie ruchliwa

Proszę o pomoc :placz:

Posted

Istar19 - kontaktuj się z Anetą bo na jutro jest już wszystko ustalone - podaj mi na PW nr tel - jutro do 11. dam znać jak będzie szansa

Posted

rzecz w tym, że ja wiem....ale mam sytuacje jaką mam...nie mogę mieć w domu szczeniaka, bo by musiał już w pon siedzieć 8 godzin sam z psami które jak pisałam nie lubią konkurencji, do tego sprawy rodzinne są jakie są...
szczerze liczę, że jeśli jutro będzie dla szczeniaka miejsce, znajdzie dom

Posted

A u mnie wszyscy zakochali się w jamniorze :loveu:

mieszkał wcześniej w domu a nikt go nie nauczył, żeby nie skakał na meble:mad:
(nie mam na myśli kanap, tylko komody i szafy :evil_lol:)