Guest _Kamila Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [B]JOMA[/B] z przykrością informuję, że nie będzie mnie niestety na akcji Silesiowej z powodu choroby :( Bardzo żałuję, mimo tego życzę Wam powodzenia :D Quote
_Mona Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Joma widziałam grafik , czyli mogę przywieść sunię na akcję? Quote
JOMA Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [B]_Mona[/B] - zapraszamy ! Psów fundacyjnych jest sporo ale niestety Silesia to nie miejsce dla nich - są bardzo wystraszone ! Quote
leonarda Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Jeśli się przydam - to ja mogę do opieki nad psami w niedzielę. Quote
JOMA Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [B]leonarda [/B]- zapraszamy - coś pustawy ten nasz grafik - tylko psy "dopisują". Quote
Gisic87 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ja postaram się zjawić chociaż na 3-4 godzinki jak mi ojciec nie będzie marudził że zostawiam mu psy pod opieką i wybywam;) Quote
Vannes Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Prosze mnie wpisaać na sobotę i niedzielę ;) Quote
JOMA Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Grafik zaktualizowałam - [COLOR=Red][B]mało nas ! [/B][/COLOR] Zapraszamy wszystkich, którym się coś pozmienia w ostatniej chwili. Postarajcie się proszę przyjść na akcję w "mniejszych" nakryciach i z mniejszymi torbami to może się jakoś pomieścimy w naszych koszach. Generalnie kosze są na kurtki osób opiekujących się psami - trzeba z nimi wychodzić na spacer. Jasne, że jak ktoś przyjdzie na dwie godziny to nie zaniesie kurtki do szatni. Pamiętajcie jednak o porządku bo Silesia już kilka razy zwracała nam uwagę na barłóg z kurtek. Quote
Ola la Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ja bede z Januszem od 11 do oporu w sobote i niedziele :) Quote
JOMA Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [B]Ola la[/B] - brawo ! - Pozdrowienia dla[B] Janusza[/B] ! Quote
__Lara Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Fajnie, że Janusz będzie :) Fajnie Oleńko :D No to pamiętajcie - macie być jutro cienko ubrani!!!! :D Quote
JOMA Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Tylko nie przesadzajcie z tym "cienko" coby klima was nie wywiała :evil_lol: Quote
__Lara Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='JOMA']Tylko nie przesadzajcie z tym "cienko" coby klima was nie wywiała :evil_lol:[/QUOTE] Hahahahaha :D :D :D :megagrin::megagrin::megagrin::klacz::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Guest _Kamila Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [B]_Aleksandra_[/B] mi opowiadała o dzisiejszej akcji, dużo psów poszło, gratuluję całej ekipie :D:klacz: mam nadzieję, że jutro będzie też tak dobrze ;-) Quote
__Lara Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Tak, został tylko jeden Kubuś na koniec... no i Melba, ale klaudiaaa ją wzięła na dt, jutro też będzie na akcji :) Poszły wszystkie szczeniory (4 razem, z tym dowiezionym przez kuba123 na koniec?), i 3 duże pieski (?). Quote
_Aleksandra_ Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Poszedł bezimienny mix labladora, Moruska, Sindi, Amor ( psiak spokojny w kaftaniku po kastracji) i 4 szczyle o.o Tyle przed moim wyjściem.. Quote
JOMA Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Tak, jeśli chodzi o pieski - zgadza się. Domki znalazły też dwa dorosłe kotki schroniskowe i moja tymczasowa koteczka. Quote
kuba123 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='__Lara']Tak, został tylko jeden Kubuś na koniec... no i Melba, ale klaudiaaa ją wzięła na dt, jutro też będzie na akcji :) Poszły wszystkie szczeniory (4 razem, z tym dowiezionym przez kuba123 na koniec?), i 3 duże pieski (?).[/QUOTE] Lara z tym dowiezionym przeze mnie to poszło 5 szczyli przy mamusi została tylko jedna sunia Quote
JOMA Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [I][U]Czyli domki znalazły: [/U][/I] [B]4 pieski 5 szczeniaczków 3 koty[/B] Quote
Kisiaraf Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Tak kocia tymczasowiczka Jomy poszła z łezką w oku ;) Dzięki uwielbiam atmosfere na akcjach-fajnie było. Quote
Rybka_39 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='kuba123']Lara z tym dowiezionym przeze mnie to poszło 5 szczyli przy mamusi została tylko jedna sunia[/QUOTE] To dobrze, mamusia odpocznie, bo cyce jak donice:shake: Quote
BoUnTy Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Kuba123 - ta Pani co ją przysłałam trafiłą i adoptowała coś? Ona zapewne pytała o labladorkowe szeniaki z opolskiego... ;> Pani z Katowic? Quote
JOMA Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [I][U]Na dzisiejszej akcji domki znalazły :[/U][/I] [B]3 szczeniaki[/B] [B]Melba [/B] [B]Amor - [/B]został oddany dzisiaj ponieważ domowy labek bardzo go atakował[B] 1 kot[/B] [B]Kuba [/B]wrócił na DT [B]BoUnTy -[/B] chyba tak ale na 100% poczekamy na kubę123 [COLOR=Red][B]Bardzo proszę o zmienienie zdjęć psom będzińskim na stronie fundacyjnej, są te pierwsze robione zaraz po odebraniu - trochę odstraszają. Możnaby też wstawić zdjęcia dwóch będzińskich kotów.[/B][/COLOR] Quote
BoUnTy Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dzięki JOMO Chcę powystawiać allegra psiakom, wpraz z allegro cegielkowym, czy jeśli nie uda się nazbierać na cegiełkach na tyle aby pokryć wystawianie aukcji, czy ktoś może zadeklarowac pokrycie tej kwoty? Czy fundacja to pokryje? Chciałam wystawić allegro zbiorowe dogom, Kazanowi oraz cegiełkowe - wszytskie w systemie wyróżnionym, czyli wyjdzie niecałe niecałe 40 zł. Za dodatkowe 10 zł. wystawiłabym allegra łączone dla: dla Pinokia i Laluni, Kiry i Maji, Muszkieterek, Saby i Neri, sierotek Blood, a pojedyńcze Bubusia i Barta. Wiem, że to brzmi dziwnie, bo dużo tego, ale naprawdę koszta zamkną się w 50 zł. a mam nadzieję, że uda się nazbierać jakieś wpłaty na allegro cegielkowym. Wiemy, że największa szanse na adopcje daje allegro wyrożnione i np. Dogom można z powodzeniem zrobić łączone. Może ktoś jest w stanie zasponsiorować i tak wspomóc fundacje? Moim zdaniem jest czas odpowiedni na adoppcje - ludzie wychodzą po zimie na spacery, a do wakacji daleko.... Quote
Recommended Posts