Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest _Kamila
Posted

[B]JOMA[/B] z przykrością informuję, że nie będzie mnie niestety na akcji Silesiowej z powodu choroby :( Bardzo żałuję, mimo tego życzę Wam powodzenia :D

Posted

Grafik zaktualizowałam - [COLOR=Red][B]mało nas !
[/B][/COLOR]
Zapraszamy wszystkich, którym się coś pozmienia w ostatniej chwili.

Postarajcie się proszę przyjść na akcję w "mniejszych" nakryciach i z mniejszymi torbami to może się jakoś pomieścimy w naszych koszach. Generalnie kosze są na kurtki osób opiekujących się psami - trzeba z nimi wychodzić na spacer. Jasne, że jak ktoś przyjdzie na dwie godziny to nie zaniesie kurtki do szatni.

Pamiętajcie jednak o porządku bo Silesia już kilka razy zwracała nam uwagę na barłóg z kurtek.

Posted

[quote name='JOMA']Tylko nie przesadzajcie z tym "cienko" coby klima was nie wywiała :evil_lol:[/QUOTE]

Hahahahaha :D :D :D :megagrin::megagrin::megagrin::klacz::roflt::roflt::roflt::roflt:

Guest _Kamila
Posted

[B]_Aleksandra_[/B] mi opowiadała o dzisiejszej akcji, dużo psów poszło, gratuluję całej ekipie :D:klacz: mam nadzieję, że jutro będzie też tak dobrze ;-)

Posted

Tak, został tylko jeden Kubuś na koniec... no i Melba, ale klaudiaaa ją wzięła na dt, jutro też będzie na akcji :)

Poszły wszystkie szczeniory (4 razem, z tym dowiezionym przez kuba123 na koniec?), i 3 duże pieski (?).

Posted

[quote name='__Lara']Tak, został tylko jeden Kubuś na koniec... no i Melba, ale klaudiaaa ją wzięła na dt, jutro też będzie na akcji :)

Poszły wszystkie szczeniory (4 razem, z tym dowiezionym przez kuba123 na koniec?), i 3 duże pieski (?).[/QUOTE]

Lara
z tym dowiezionym przeze mnie to poszło 5 szczyli
przy mamusi została tylko jedna sunia

Posted

[quote name='kuba123']Lara
z tym dowiezionym przeze mnie to poszło 5 szczyli
przy mamusi została tylko jedna sunia[/QUOTE]

To dobrze, mamusia odpocznie, bo cyce jak donice:shake:

Posted

Kuba123 - ta Pani co ją przysłałam trafiłą i adoptowała coś? Ona zapewne pytała o labladorkowe szeniaki z opolskiego... ;>
Pani z Katowic?

Posted

[I][U]Na dzisiejszej akcji domki znalazły :[/U][/I]

[B]3 szczeniaki[/B]
[B]Melba [/B]
[B]Amor - [/B]został oddany dzisiaj ponieważ domowy labek bardzo go atakował[B]
1 kot[/B]

[B]Kuba [/B]wrócił na DT

[B]BoUnTy -[/B] chyba tak ale na 100% poczekamy na kubę123

[COLOR=Red][B]Bardzo proszę o zmienienie zdjęć psom będzińskim na stronie fundacyjnej, są te pierwsze robione zaraz po odebraniu - trochę odstraszają. Możnaby też wstawić zdjęcia dwóch będzińskich kotów.[/B][/COLOR]

Posted

Dzięki JOMO

Chcę powystawiać allegra psiakom, wpraz z allegro cegielkowym, czy jeśli nie uda się nazbierać na cegiełkach na tyle aby pokryć wystawianie aukcji, czy ktoś może zadeklarowac pokrycie tej kwoty?
Czy fundacja to pokryje?
Chciałam wystawić allegro zbiorowe dogom, Kazanowi oraz cegiełkowe - wszytskie w systemie wyróżnionym, czyli wyjdzie niecałe niecałe 40 zł.
Za dodatkowe 10 zł. wystawiłabym allegra łączone dla: dla Pinokia i Laluni, Kiry i Maji, Muszkieterek, Saby i Neri, sierotek Blood, a pojedyńcze Bubusia i Barta.
Wiem, że to brzmi dziwnie, bo dużo tego, ale naprawdę koszta zamkną się w 50 zł. a mam nadzieję, że uda się nazbierać jakieś wpłaty na allegro cegielkowym.
Wiemy, że największa szanse na adopcje daje allegro wyrożnione i np. Dogom można z powodzeniem zrobić łączone.
Może ktoś jest w stanie zasponsiorować i tak wspomóc fundacje?

Moim zdaniem jest czas odpowiedni na adoppcje - ludzie wychodzą po zimie na spacery, a do wakacji daleko....