_Aleksandra_ Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 będę w sobotę :] nie wiem jak będzie w niedzielę.., więc narazie sobota :p Quote
Gisic87 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Czy znalazłoby się miejsce dla Agrusi, suni którą wyciągnęłam z Sosnowieckiego schroniska? Akurat ten weekend mam wolny a nuż by domek znalazła chociaż na kilka godzinek? Quote
leonarda Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 No, zgódźcie się, jak możecie - Agra wprawdzie jest troszkę duża, ale za to bardzo grzeczna. Na pewno zachowa się tak, że wstydu nie narobi.... Quote
sosiczka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Gisic87']Czy znalazłoby się miejsce dla Agrusi, suni którą wyciągnęłam z Sosnowieckiego schroniska? Akurat ten weekend mam wolny a nuż by domek znalazła chociaż na kilka godzinek?[/QUOTE] A szczepiona na zakaźne? Quote
KorneliaZiulewska Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 będę w sobotę i niedzielę. :loveu: Quote
Blaze Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Hej wszystkim wczoraj znalazlam kota niedaleko mojego bloku, od razu zauwazylam ze to kot domowy,gdyz jest oswojony i bardzo przyjacielsko nastawiny do czlowieka.Dzisiaj bylam z nim u weterynarza ma koci katar i zapalenie pluc, leczenie potrwa okolo 2 tygodni, mam go na tymczasie i bardzo prosze o pomoc w znalezieniu nowego domku oraz o mozliwosc pozyczenia klatki gdyz mam psa ktory nie toleruje innych zwierząt i boje sie o jego bezpieczenstwo takze nie moze caly czas biegac wolo po mieszkaniu. Jest to kotka imieniem Nala ma okolo 6 miesiecy, cala czarna z zlotymi oczkami bardzo oswojona i ufna czlowiekowi.Nie wyraza zadnej agresji ani checi drapania, nadaje sie do dzieci bo lubi sie tulic :) za pomoc z gory dziekuje :) Quote
pralinka94 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Zapisuję się na niedziele :) Paulina Guga Quote
Gisic87 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 No Agra nie ma wirusówek niestety, mogłabym ją zaszczepić jednak wcześniej trzeba odrobaaczyć a to już raczej zbyt mało czasu niestety i do akcji tego nie zrobimy:roll: Quote
madzia.uje93 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ja także zapisuje się na niedziele:) Magda Ujejska Quote
JOMA Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [B]Blaze[/B] - przyślij mi na maila zdjęcie i opis kotka - taki gotowiec do wydruku: 1/2 kartki zdjęcie - wydrukuję i powieszę na tablicy akcyjnej - a jak masz kolorową drukarkę to możesz wydrukować i przynieść na akcję [B]Gisic87[/B] - zwierzęta w Silesii muszą mieć aktualne książeczki zdrowia, odrobaczenie i przynajmniej pierwsze wirusówki a dorosłe psy jeszcze wściekliznę - taki jest wymóg Silesii i weta - zawsze można zrobić ogłoszenie do powieszenia na tablicy silesiowej. [B]Nie musicie się podpisywać imieniem i nazwiskiem - ja do grafiku potrzebuję tylko nick ;)[/B] Quote
Blaze Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='JOMA'][B]Blaze[/B] - przyślij mi na maila zdjęcie i opis kotka - taki gotowiec do wydruku: 1/2 kartki zdjęcie - wydrukuję i powieszę na tablicy akcyjnej - a jak masz kolorową drukarkę to możesz wydrukować i przynieść na akcję [B]Gisic87[/B] - zwierzęta w Silesii muszą mieć aktualne książeczki zdrowia, odrobaczenie i przynajmniej pierwsze wirusówki a dorosłe psy jeszcze wściekliznę - taki jest wymóg Silesii i weta - zawsze można zrobić ogłoszenie do powieszenia na tablicy silesiowej. [B]Nie musicie się podpisywać imieniem i nazwiskiem - ja do grafiku potrzebuję tylko nick ;)[/B][/QUOTE] Dziękuje za pomoc jeszcze dzisiaj postaram się to przeslac, niestety nie posiadam kolorowej drukarki :( Quote
Gisic87 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='sosnowieckie schronisko']Agra plakat do powieszenia ma.[/QUOTE] Super dziękuję:loveu: Jak możesz go jeszcze zmienić to podaj może na nim mój numer telefonu 796-196-434 Ja w sobotę podskoczę do silesii na akcje tak czy inaczej, myślę że koło 14 chociaż na 2-3h. Quote
Julia84 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [SIZE=4][COLOR=red]Dziewczyny podpiszcie proszę tą petycję i rozsyłajcie gdzie możecie:[/COLOR][/SIZE] [URL]http://www.petycje.pl/petycja/6148/najwyzszy_wymiar_kary_dla_bandytow_z_lipnicy,_ktorzy_urwali_psu_glowe.html[/URL] i pamiętajcie o potwierdzeniu podpisu pod petycją (trzeba kliknąć w link w mailu) :placz::placz::placz::placz: Quote
Guest _Kamila Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Nie będzie mnie na akcji, musze jeszcze bardziej wyzdrowiec:-( Powodzenia ;) Quote
madzia.uje93 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Niestety nie mogę być na akcji w niedziele bo się rozchorowałam.:( Quote
Istar19 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Nie dałam rady dziś dotrzeć na akcje :( bardzo za to przepraszam. mam nadzieję że rąk do pracy nie brakowało! i czy jakiemuś biedakowi się dziś poszczęściło? Quote
Blaze Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='Istar19']Nie dałam rady dziś dotrzeć na akcje :( bardzo za to przepraszam. mam nadzieję że rąk do pracy nie brakowało! i czy jakiemuś biedakowi się dziś poszczęściło?[/QUOTE] 2 szczeniaki i kotek chyba znalazl domek :) Quote
_Aleksandra_ Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Jak dziś? Nie dotarłam niestety. Co z Albercikiem? Quote
klaudiaaa Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Albert pojechał do domku Rysiu pojedzie 27 :-):-) Quote
JOMA Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [I][U]Na akcji domki znalazły: [/U][/I] [B]SOBOTA[/B] 2 szczeniaki - moje tymczsy jeden kociak podrostek - tymczas leny_zet 2 koty z katowickiego schroniska - dorosłe 1 szczeniaczek schroniskowy - czarne maleństwo [B]NIEDZIELA[/B] 1 szczeniaczek - mój tymczasik pies ok roczny średnio-duży - brązowy marmurek biało-bury ok roczny kocurek 1 albo 2 dorosłe koty ze schroniska - jakoś mi umknęło ale 1 na 100% no i Albert oczywiście Ilościowo może nie jakoś rewelacyjnie ale jakościowo fajne domki. [B]Dziękujemy wszystkim wolontariuszom za udaną akcję ![/B] Quote
__Lara Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 JOMO - gratuluję Twoim szczeniakom! :D Quote
Recommended Posts