Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kanzaj napisał(a):
Jeszcze nie złożyłam wątku - jutro to zrobię. Link podam oczywiście!!!
A dziś przyszły wieści od Benia - rośnie jak na drożdżach i rozrabia jak na bąbla przystało :eviltong:!!!

Super wieści. Kanzaj jestes wielka :loveu::loveu::loveu:, jak będa zdjęcia to postaram sie pomóc choc w ogłaszaniu mamy i maluszków

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nicol napisał(a):

Super wieści. Kanzaj jestes wielka :loveu::loveu::loveu:, jak będa zdjęcia to postaram sie pomóc choc w ogłaszaniu mamy i maluszków

ona je urodziła tam w Krzyczkach:crazyeye: czy jak?
P.S. Nicol ale co chcesz ogłaszac 2 dniowe oseski? które do adopcji będą najwcześniej za 2 miesiące a suka co za tym idzie również.
to oczywiście jeśli miot nie został poddany uśpieniu i został powołany do życia.

Posted

Nicol napisał(a):

:oops::oops::oops: - no nie taka wielka, jakieś metr siedemdziesiąt...:evil_lol:
Dzięki za ciepłe słowa i chęć pomocy! Skorzystam na pewno. Dziś postaram się porobić zdjęcia i założyć wątek, ale to pewno wieczorem.

Posted

_beatka_ napisał(a):
skołuje jakiś bazarek dla mamy i glutków;)

Jak zawsze jesteś wielka!!!!!!!!! Właśnie tworzę wątek dla Saby i Jej maluchów.

Posted

Fajna...........ale mnie rozłożyło na łopatki to zdjęcie Tigerowego brata. Idę o zakład, ze to rodzina. To byłby nieprawdopodobny zbieg okoliczności. Identyczny niemal pies w tym samym schronie........

Posted

[quote name='Neigh']Fajna...........ale mnie rozłożyło na łopatki to zdjęcie Tigerowego brata. Idę o zakład, ze to rodzina. To byłby nieprawdopodobny zbieg okoliczności. Identyczny niemal pies w tym samym schronie........
Fakt, za dużo tam takich podobnych do siebie...

A wieści od Majki są następujące:
A Majeczka robi się tłuściutka :D Muszę trochę z nią pobiegac – w piątek jedziemy w góry na tydzień, więc się wyhasa :D
Kochamy ja bardzo wszyscy – nie wyobrażamy sobie już naszego domku bez niej J
Pozdrawiamy serdecznie

A Benio tak się prezentuje:

Posted

_beatka_ napisał(a):
ale cudny beniuś:loveu::loveu::loveu::loveu:
a gdzie można zobaczyć fotkę tego bliźniaka tygryska?:roll:

Mam sporo fotek z Kryzczek... allegro i inne ogłoszenia pilnie potrzebne... kto chętny do pomocy?:crazyeye:

• 5 weeks later...
Posted

_beatka_ napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
ja nie poznaję:diabloti:
kurcze Kanzaj chyba podmieniłaś nam Majkę i Benia:mad::evil_lol:

No bo przecież ja tu ciągle kogoś podmieniam :razz:!!!
Wczoraj Ciocia Gosia też twierdziła, że Fifi na zdjęciu w schronie to na pewno nie ta sama na moich kolanach :p...

Posted

Neigh napisał(a):
Ależ Beniutek wyrósł:-). No malina chłopak.

A po Majci widać, że się dobrze ma:-)

Baaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę:-)

Żeby wszystkie domki takie jak te nam się trafiały!