Nicol Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Kanzaj napisał(a):Jeszcze nie złożyłam wątku - jutro to zrobię. Link podam oczywiście!!! A dziś przyszły wieści od Benia - rośnie jak na drożdżach i rozrabia jak na bąbla przystało :eviltong:!!! Super wieści. Kanzaj jestes wielka :loveu::loveu::loveu:, jak będa zdjęcia to postaram sie pomóc choc w ogłaszaniu mamy i maluszków Quote
oktawia6 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Nicol napisał(a): Super wieści. Kanzaj jestes wielka :loveu::loveu::loveu:, jak będa zdjęcia to postaram sie pomóc choc w ogłaszaniu mamy i maluszków ona je urodziła tam w Krzyczkach:crazyeye: czy jak? P.S. Nicol ale co chcesz ogłaszac 2 dniowe oseski? które do adopcji będą najwcześniej za 2 miesiące a suka co za tym idzie również. to oczywiście jeśli miot nie został poddany uśpieniu i został powołany do życia. Quote
Kanzaj Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Nicol napisał(a):Super wieści. Kanzaj jestes wielka :loveu::loveu::loveu:, jak będa zdjęcia to postaram sie pomóc choc w ogłaszaniu mamy i maluszków :oops::oops::oops: - no nie taka wielka, jakieś metr siedemdziesiąt...:evil_lol: Dzięki za ciepłe słowa i chęć pomocy! Skorzystam na pewno. Dziś postaram się porobić zdjęcia i założyć wątek, ale to pewno wieczorem. Quote
_beatka_ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 skołuje jakiś bazarek dla mamy i glutków;) Quote
Kanzaj Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 _beatka_ napisał(a):skołuje jakiś bazarek dla mamy i glutków;) Jak zawsze jesteś wielka!!!!!!!!! Właśnie tworzę wątek dla Saby i Jej maluchów. Quote
Kanzaj Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Zapraszam wszystkich na wątek Sabci - następczyni Majeczki i Benia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10002093#post10002093 Quote
Kanzaj Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Zobaczcie jaką podobną do Majki sunię spotkałam w Kryzczkach: Quote
Nicol Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Kanzaj']Zobaczcie jaką podobną do Majki sunię spotkałam w Kryzczkach: Bidulka, jaka kochama mordka :-(:-(:-(:-( Quote
Kanzaj Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Nicol napisał(a):Bidulka, jaka kochama mordka :-(:-(:-(:-( Domek trzebaby dla Niej znalezc... Quote
Neigh Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Fajna...........ale mnie rozłożyło na łopatki to zdjęcie Tigerowego brata. Idę o zakład, ze to rodzina. To byłby nieprawdopodobny zbieg okoliczności. Identyczny niemal pies w tym samym schronie........ Quote
Kanzaj Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Neigh']Fajna...........ale mnie rozłożyło na łopatki to zdjęcie Tigerowego brata. Idę o zakład, ze to rodzina. To byłby nieprawdopodobny zbieg okoliczności. Identyczny niemal pies w tym samym schronie........ Fakt, za dużo tam takich podobnych do siebie... A wieści od Majki są następujące: A Majeczka robi się tłuściutka :D Muszę trochę z nią pobiegac – w piątek jedziemy w góry na tydzień, więc się wyhasa :D Kochamy ja bardzo wszyscy – nie wyobrażamy sobie już naszego domku bez niej J Pozdrawiamy serdecznie A Benio tak się prezentuje: Quote
_beatka_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ale cudny beniuś:loveu::loveu::loveu::loveu: a gdzie można zobaczyć fotkę tego bliźniaka tygryska?:roll: Quote
Kanzaj Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 _beatka_ napisał(a):ale cudny beniuś:loveu::loveu::loveu::loveu: a gdzie można zobaczyć fotkę tego bliźniaka tygryska?:roll: Mam sporo fotek z Kryzczek... allegro i inne ogłoszenia pilnie potrzebne... kto chętny do pomocy?:crazyeye: Quote
_beatka_ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Kanzaj to wyślij te foty na mojego maila [email protected];) Quote
Kanzaj Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='_beatka_']Kanzaj to wyślij te foty na mojego maila [email protected];) Dziś już powysyłam, bo znów mam różne "zawirowania"... Quote
Kanzaj Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 _beatka_ napisał(a):ok, czekam cierpliwie:razz: Ups... przepraszam - ale nie dałam wczoraj rady.. już nadrabiam zaległości! Quote
Kanzaj Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 _beatka_ napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja nie poznaję:diabloti: kurcze Kanzaj chyba podmieniłaś nam Majkę i Benia:mad::evil_lol: No bo przecież ja tu ciągle kogoś podmieniam :razz:!!! Wczoraj Ciocia Gosia też twierdziła, że Fifi na zdjęciu w schronie to na pewno nie ta sama na moich kolanach :p... Quote
_beatka_ Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja nie poznaję:diabloti: kurcze Kanzaj chyba podmieniłaś nam Majkę i Benia:mad::evil_lol: Quote
Neigh Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ależ Beniutek wyrósł:-). No malina chłopak. A po Majci widać, że się dobrze ma:-) Baaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę:-) Quote
Kanzaj Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Neigh napisał(a):Ależ Beniutek wyrósł:-). No malina chłopak. A po Majci widać, że się dobrze ma:-) Baaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę:-) Żeby wszystkie domki takie jak te nam się trafiały! Quote
Recommended Posts