Neigh Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No właśnie, jak Synek? A Majce się należy........w ogóle miała dziewczyna farta. Quote
_beatka_ Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 to kiedy majeczka jedzie do nowego domku?:razz: Quote
Kanzaj Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 _beatka_ napisał(a):to kiedy majeczka jedzie do nowego domku?:razz: Jak dobrze pójdzie to w nadchodzący poniedziałek - czyli za niecały tydzień !!! Quote
Kanzaj Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Wpłynęło 12 zł od Iryska - za bazarek Beatki !!! - BARRRRRDZO serdecznie dziękujemy!!! Quote
_beatka_ Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ale byłoby fajnie jakby się wszystko udało:multi::multi::multi: Quote
Kanzaj Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 _beatka_ napisał(a):ale byłoby fajnie jakby się wszystko udało:multi::multi::multi: Byłoby super!!! Trzymajmy kciuki!!! Quote
Kanzaj Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Nowy domek Majeczki kupił już łóżeczko, obróżkę, a nawet piłeczkę!!!:multi: Ale domek Benia milczy... napisałam sms-a, bo denerwuję się okropnie! Quote
Kanzaj Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Są wieści od Benia!!!!!!!!! Mały ma się dobrze, zaaklimatyzował się, ma apetyt i jest zaczepny!:evil_lol: Quote
Kanzaj Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Co do Beniowych fot - to na razie cisza..., ale dajmy Rodzince trochę oddechu. A Majka bryka w najlepsze! Quote
Nicol Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Co za super wieści. Tak się ciesze że Beniuś sie zaaklimatyzował, i że i dla Majeczki domeczek się szykuje..... Ale ciiiiii, żeby nie zapeszyć Quote
Kanzaj Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 NIe zapeszać!!!! Kciuki moccccno trzymać!!! Quote
Kanzaj Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Teraz to kciuki potrzebne też za Kanzaja... bo ma zapalenie zatok i cierpi okropnie...:shake: Quote
Neris Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 A to sobie biedny Kanzaj na wiosnę wynalazł rozrywkę, no... Quote
Kanzaj Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Oj Kanzaj strasznie marniuki... coś ostatnio ciągle mi się coś "pali" - niedawno nerki, teraz zatoki... a niech to:angryy:! Quote
Nicol Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Kanzaj trzymam kciuki za Ciebie i za Majeczke. Powrotu do zdrowia życze Quote
Kanzaj Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 TADAM, TADAM!!!!!!!!!!! UWAGA, UWAGA!!!!!!!!!!!!! Uroczyście oświadczam, że od godziny Majka jest w Swoim, Nowym, Kochającym Domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rodzinka zmieniła rozkład zajęć i przyjechali po Majkę dziś przed południem!!! Cała Trójka bardzo przejęta i wyposażona w piękną obróżkę, smycz i wielkie serducha zjawiła się gotowa do przyjęcia nowej domowniczki. Majka od rana chyba czuła co się święci, bo była podniecona i gotowa! Co ciekawe, kompletnie nie wiadomo skąd dziś rano wydłubała kawałek piłeczki, którą dostała właśnie od swojej nowej rodzinki przy pierwszej wizycie!!! I jak tu nie wierzyć w psią mądrość??? Przywitała się machając ogonkiem! Pani Małgosia i Pan Jurek to naprawdę fantastyczni i odpowiedzialni ludzie. Mała Zuza co chwilę pytała czy to już dziś na pewno Majeczka z nimi pojedzie:))) Rodzinka w ramach wdzięczności przywiozła 30 kg suchej karmy dla schroniska, z którego pochodzi ICH Majka - czyli dla Krzyczek. Najprawdopodobniej zawiozę tę i jeszcze gdzie indziej zebraną karmę w przyszły weekend. A przed chwilą dostałam tegoż oto maila: Witamy J Póki co wszystko idealnie – Majka w samochodzie zachowywała się wzorowo – grzecznie siedziała mi na kolanach J) Do windy weszła bez problemów – jakby całe życie nic innego nie robiła, do mieszkania – jak do siebie J Teraz sobie chodzi i zwiedza i patrzy na nasz obiad błagalnie.. Zuza ją karmi psimi ciasteczkami. Jak przejdzie trochę deszcz pojedziemy na spacerek gdzieś w plener. Odezwiemy się wieczorem, pozdrawiamy J Gosia, Jurek, Zuza i Majka Quote
_beatka_ Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 fantastyczne wieści:multi::multi::multi: aż się wzruszyłam,ale miała sunia farta:loveu: Quote
Neris Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Eee niby wesoło, ale trochę smutno bo nie będzie zdjęć i w ogóle... chyba jestem jakaś wredna czy co. Quote
Kanzaj Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Wieści z nowego domku - wszystko super!!! Majka zadowolona, cała Rodzinka zakochana! Czegoż chcieć więcej??? A u nas tak jakoś pusto się zrobiło i jedna miska mniej... Zdjęcie z nowego domku też jest: Quote
Neigh Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 No:-))) To się już mogę ucieszyć? Bardzo fajnie - w sumie czuję się współodpowiedzialna za tę adopcję. Nooo tak Kanzaj pojedzie zawieźć karmę i se coś przywlecze znowu - idę o zakład!! A ja się ponownie wstawiam o tymczas dla Sistarek........ http://www.psy-warszawa.pl/index.php?go=suczki/sznaucerki_1 Wątek na dogo też mają.........Takie domowe to by się wyadoptowało....śliczne, nie?? Quote
_beatka_ Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 piękna majeczka:loveu: Neigh jakby je obciąć ladnie u fryzjera to będą jak rasowe sznaucerki:cool3: Quote
Neris Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Wieść gminna głosi, że to matka i córka, różnica wieku 8 miesięcy...:shake: Quote
Recommended Posts