Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotki :mad::mad::mad:!!!
W tym tygodniu muszę się zająć swoim stałym zwierzyńcem!
Jutro Fifi - ucho, wieczorem kardiolog dla Greka i Kate, potem USG Wollego i dr Jagielski dla Grety i Maxa. Wszystko pilne i na już!!!
Na to wszystko jeszcze kasę muszę "skombinować". A znając życie to w tzw. międzyczasie coś kogoś jeszcze zagna do weta :cool3:.
Sama też się jeszcze muszę doleczyć...
A potem.... zobaczymy!:eviltong:

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Wieść gminna głosi, że to matka i córka, różnica wieku 8 miesięcy...:shake:

Tak czy siak cuuudnej urody. nie rozumiem czemu one tam jeszcze są. No za cholerę nie rozumiem......

Posted

Kanzaj napisał(a):
Ciotki :mad::mad::mad:!!!
W tym tygodniu muszę się zająć swoim stałym zwierzyńcem!
Jutro Fifi - ucho, wieczorem kardiolog dla Greka i Kate, potem USG Wollego i dr Jagielski dla Grety i Maxa. Wszystko pilne i na już!!!
Na to wszystko jeszcze kasę muszę "skombinować". A znając życie to w tzw. międzyczasie coś kogoś jeszcze zagna do weta :cool3:.
Sama też się jeszcze muszę doleczyć...
A potem.... zobaczymy!:eviltong:

Kochany Kanzaju.........dziewczynki tyle czekały to jeszcze poczekają........A w Józefowie jest takie przepełnienie, że nawet nic nowego nie chcą wziąć.....

Byśmy jedną ostrzygły wypiękniły - dom znalazły..........a potem na podmiankę na te same ogłoszenia drugą:-):p

Posted

Dokładnie:-) Jedna jest mniej skoczna i taka stateczniejsza. A druga zachwuje się ja na nakręcanej spręzynie........to na oko ta młodsza i ciut ładniejsza. Ale fajne sa obie.

Był też dom, co chciał jedną, ale nie chciał zapłacić za adopcję.........My możemy tą kasę zebrać skoro dziewczyny np. do dt by jechały.

Posted

Cioteczki N !!! :mad::mad:
Widzę, że tu już jakieś tajne plany za moimi plecami knujecie!
Ładnie to tak???
Właśnie jestem po wizycie u weta z paprzącym się od stycznia uchem małej tymczasowiczki Fifi - i sprawa wygląda naprawdę dramatycznie: błona bębenkowa dziurawa, a w uchu środkowym czop ropno-??? I kompletnie nie ma jak tego usunąć...- zna ktoś jakiegoś laryngologa???

Posted

:hmmmm: co mnie tu przywiało??? Sistarki to na 1000 km wyniucham :lol:

ode mnie Panny mają non stop allegro, ale te foty ze schronu są takie se i też takie se jest zainteresowanie - zawsze ktoś obserwuje i czasem ktoś zapyta, ale echo - boją siętego że nie wiadomo jakie one są w domu ,a jakby było wiadomo i jakby były super fotki i fryzjer :loveu: to domek by znalazły błyskawicznie :loveu:

ale tak tak najpierw inwentarz aktualny trzeba obrobić - trzymam :kciuki: za Fifi - niestety nie znam laryngologów wet w Wawce :shake:

Posted

Neris napisał(a):
Arka ma psa z ropą błękitną w uchu - to poważne schorzenie, chyba może mieć jakiegoś dobrego weta...

Laryngologa nie znam - ale mogę popytać.......

Posted

Laryngolog wciąż aktualny! Chyba Fifilance też założę wątek... w końcu to też tymczas...:cool3:
A ja jeżdżę między wetami - wczoraj 2 psiaki u kardiologa, dziś 2 kolejne do onkologa, a niebawem 2 kolejne na USG ... tak się jakoś parami towarzystwo podobierało :cool3:!!!
Ciekawe jak tam Majeczka???:razz:

Posted

Zgadza się! Wieści od Majki z wczoraj - wszystko w najlepszym porządku: spanie na kanapie, Babcia też zakochana:)))
Od Benia - brak wieści. Dziś lub jutro napiszę sms-a z pytaniem.

Posted

Jeszcze raz wszystkim Wam serdecznie dziękuję za pomoc, wsparcie i doping!!!
Teraz w domku 13 zwierzaków- w tym jedna malutka i schorowana tymczasowiczka Fifi.

Posted

Kanzaj napisał(a):
Drogie Cioteczki,
a w mojej łazience znów zamieszkuje matka z dziećmi...
Pomożecie???:oops::cool3::placz:

Kanzaj a jakich Ty nowych gości masz u siebie??

Posted

Nicol napisał(a):
Kanzaj a jakich Ty nowych gości masz u siebie??

W sobotę pojechałam do Krzyczek zawieźć karmę, no i przywiozłam rodzącą sunię... Teraz jest sunia - Saba i dwa maluchy płci męskiej :cool3:...
No bo wiecie, co by się stało, gdyby ich tam zostawić...:placz:
Help...

Posted

_beatka_ napisał(a):
kanzaj dawaj linka:razz:

Jeszcze nie złożyłam wątku - jutro to zrobię. Link podam oczywiście!!!
A dziś przyszły wieści od Benia - rośnie jak na drożdżach i rozrabia jak na bąbla przystało :eviltong:!!!