Kanzaj Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 A teraz nasze bieżące finanse. Wpłaty: 50 zł - Poker 50 zł - Evita 40 zł - Beatka 9 zł - Kaaskaa (bazarek Beatki) 10 zł - Mestudio (bazarek Beatki) 10 zł - Beatka - bazarek 36 zł - Ludwa (bazarek Beatki) 7 zł - Magdaz (bazarek Beatki) 5 zł - Sylwinka (bazarek Beatki) 60 zł - Lavinia (bazarek Beatki) razem: 277 zł Bardzo serdecznie wszystkim - szczególnie Beatce - dziękujemy! I prosimy - nie zapominajcie o nas...:oops:.[/quote] Quote
Kanzaj Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Wydatki: 50 zł - pierwsza wizyta u weta na Modlińsiej, natychmiast po wyjęciu z Krzyczek 29 zł - mleko dla szczeniąt ok. 50 zł - ratowanie maluchów (niestety...) 155 zł - kilka kolejnych wizyt Majki u weta - biegunka, skóra 35 zł - środek na skórę w tubce (?) 31 zł - pobranie zeskrobiny i badanie obojga 45 zł - badanie laboratoryjne zeskrobiny 21 zł - smycz nowa (bo poprzednia pękła...) 15 zł - tabletki na robale 36 zł - szczepienie Benia 25 zł - wizyta kontrolna (jeszcze z Beniem) 33 zł - wizyta dzisiejsza 28 zł - Tarfil na 6 dni razem 553 zł... itd.... to daje 416 zł[/quote] Quote
pati Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 a no podziwiam bo jest kogo!!! to fajnie ze maluch ma sie w domku dobrze ale psy sie do dobrego szybko przyzwyczajaja :p teraz tylko trztymac kciuki za reszte stada kanzaj a gdzie mozna obejrzec pozostale zwierzaki u ciebie? Quote
Kanzaj Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 pati napisał(a):a no podziwiam bo jest kogo!!! to fajnie ze maluch ma sie w domku dobrze ale psy sie do dobrego szybko przyzwyczajaja :p teraz tylko trztymac kciuki za reszte stada kanzaj a gdzie mozna obejrzec pozostale zwierzaki u ciebie? U nas :p - zapraszamy!!! Quote
Kanzaj Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Zapomniałam napisać, że Majka przytyła 3,5 kg!!! Quote
_beatka_ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Kanzaj rozmawiałaś z tą Pani podesłaną przez Neigh po Majkę?:razz: Quote
Kanzaj Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 _beatka_ napisał(a):Kanzaj rozmawiałaś z tą Pani podesłaną przez Neigh po Majkę?:razz: Napisałam maila i dołączyłam zdjęcia! - czekamy na odzew! Quote
Kanzaj Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Właśnie Maja bierze kąpiele w emulsji Oilatum, które zaleciła wetka na suchą skórę!!!:p Burżujka jedna!!!:evil_lol: Quote
Neigh Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Kanzaj napisał(a):Właśnie Maja bierze kąpiele w emulsji Oilatum, które zaleciła wetka na suchą skórę!!!:p Burżujka jedna!!!:evil_lol: Tak sobie czasem myślę, ze te psy to mają lepiej niż ja:angryy: Quote
Kanzaj Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Neigh napisał(a):Tak sobie czasem myślę, ze te psy to mają lepiej niż ja:angryy: No ja też się w tym już nie wykąpię, bo szambo pełne.... ale Betinkę dziś to chyba przepłuczę...:cool3: Quote
Kanzaj Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Cioteczki - kciuki trzymać mocno dziś wieczorem!!!!:mad: Majka będzie miała gości od cioteczki Neigh! Quote
Kanzaj Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Cioteczki się gdzieś zapodziały... albo trzymają kciuki i nie mają jak pisać...:p Quote
Neigh Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 No i??? Ja mam skołatane nerwy............bardzo proszę jakąś miłą wiadomość....... Quote
Kanzaj Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Wszystko wskazuje na to, że to TEN dom! Ludzie bardzo mili, kontaktowi i przypadli do gustu Majce, a Ona Im. Cała trójka - małżeństwo z 3-letnią córeczką zgodnie stwierdziła, że Majka jest dla Nich. Teraz jednak mają jakiś wyjazd i muszą się wstrzymać kilka dni. Chcą Ją zabrać w przyszłym tygodniu. Trzymajmy więc kciuki, aby wszystko się powiodło!!! Dziękujemy Cioci Neigh za ten kontakt!!! Quote
Neigh Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Kanzaj napisał(a):Wszystko wskazuje na to, że to TEN dom! Ludzie bardzo mili, kontaktowi i przypadli do gustu Majce, a Ona Im. Cała trójka - małżeństwo z 3-letnią córeczką zgodnie stwierdziła, że Majka jest dla Nich. Teraz jednak mają jakiś wyjazd i muszą się wstrzymać kilka dni. Chcą Ją zabrać w przyszłym tygodniu. Trzymajmy więc kciuki, aby wszystko się powiodło!!! Dziękujemy Cioci Neigh za ten kontakt!!! Ty weź przestań, cio? Mnie się też podobali:-) ( znaczy się Pani - bo z nią rozmawiałam ). Ale na razie się nie cieszę...... Mnie to się marzy - żeby ludzie zaczęli słuchać argumentów - łatwiej byłoby im "dobrać" psa. Dla obopólnego dobra. Pani wysłuchałam - potem jej powiedziałam jaki widzę problem.......z Tygrysem. A potem podałam inną kandydaturę. Moim zdaniem lepiej pasującą. Fajnie ze też tak uznali:-) Quote
Kanzaj Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Czemu tu się taka cisza nagle zrobiła... A ja mam dobre wieści!!! - ale, jak nie chcecie - to nic nie powiem!!:eviltong: Quote
Kanzaj Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Neris napisał(a):Mów! Chodzę po dogo jak pijana dzisiaj... Przyznaj się ciotka - co piłaś???:mad: Samochód zepsuty, to sobie folgujesz???:razz: Ci Państwo, co byli wczoraj strasznie są przejęci, co bardzo mnie cieszy:multi:!!! Dostałam już 2 maile - cała trójka zakochana w Majeczce, już kupują łóżeczko i planują jadłospis. Majka to szczęściara! Przesłałam Pani Małgosi link do tego wątku - pewnie już czyta ;)!!! A nam znów będzie smutno żegnać się z Majeczką... Quote
Kanzaj Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Neris napisał(a):Nie mam auta wcale, nic a nic... Neris - tak mi przykro i smutno z powodu Synka..:-( Quote
Neris Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja na razie jestem otumaniona, jeszcze nie dotarło do mnie to co się stało... Quote
Recommended Posts