Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po okresowej kwarantannie znowu zaczęłam je razem wyprowadzać. Muśka chyba odszczekuje sobie za wszystkie czasy,szczególnie kocha szczupłych facetów:cool3:. Małe już tak duże,że zaczyna wypełzać mi z kojca, od wczoraj ma otwarte oczy.. Dziś - jutro odrobaczanie i zacznę go zapoznawać z resztą towarzystwa (przy Muśce na smyczy). A jak tylko Margo dostarczy mi nowe zdjęcia, bo je wsystkie obfociła wczoraj, to załozę mu nowy wątek,bo będziemy szukać mu domku. Tylko , biedaczek , nie ma jeszcze imienia, na roboczo robi za Kacpra.
A dla Belli zaraz po pierwszym wysyłam pierwszą ratę za budę do Albiemu.

Posted

Oby. Teraz Muśka wzięła sobie na cel moją kocicę Mamcię(Kiedyś nie chciałam nadać jej imienia, bo bałam się do niej przywiązać...:evil_lol:) Siedzą naprzeciwko siebie i siłują się na spojrzenia. Jak Mamcia przegrywa, to Muśka z zębami ją goni po chałupie...:shake:A Karola zupełnie ignoruje... Zużka nadal mieszka na regałach...

Posted

Liczę,że jak małe odejdzie to się jakoś dogadają. Tylko one z mojego zwierzyńca zdążyły zostać matkami przed przybyciem do mnie i chyba obie to czują, stąd ta konkurencja...

Posted

Najbardziej tragiczne jest to że odkąd jeżdże do schroniska tj. 2 lata - Bella jest ciągle w tym samym super ciasnym boksie i rozwalającej budzie....:shake:,
zero ruchu i .....nadziei.....:-(