gagata Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Wymiziałyście ją? Wytłumaczyłyście,dlaczego nadal tam siedzi? Quote
SZPiLKA23 Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Bellcia była na spacerku z Neczka... Quote
Neczka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Ale jakoś specjalnie nie chciało się jej chodzić... tak jakby już zwątpiła... wie, że itak wróci za kraty:shake: Quote
Neczka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 gagata, a jaktam się godzą Twoje sunie ?:roll: Quote
gagata Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Po okresowej kwarantannie znowu zaczęłam je razem wyprowadzać. Muśka chyba odszczekuje sobie za wszystkie czasy,szczególnie kocha szczupłych facetów:cool3:. Małe już tak duże,że zaczyna wypełzać mi z kojca, od wczoraj ma otwarte oczy.. Dziś - jutro odrobaczanie i zacznę go zapoznawać z resztą towarzystwa (przy Muśce na smyczy). A jak tylko Margo dostarczy mi nowe zdjęcia, bo je wsystkie obfociła wczoraj, to załozę mu nowy wątek,bo będziemy szukać mu domku. Tylko , biedaczek , nie ma jeszcze imienia, na roboczo robi za Kacpra. A dla Belli zaraz po pierwszym wysyłam pierwszą ratę za budę do Albiemu. Quote
SZPiLKA23 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 To w rodzince zaczyna sie układac... Quote
gagata Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Oby. Teraz Muśka wzięła sobie na cel moją kocicę Mamcię(Kiedyś nie chciałam nadać jej imienia, bo bałam się do niej przywiązać...:evil_lol:) Siedzą naprzeciwko siebie i siłują się na spojrzenia. Jak Mamcia przegrywa, to Muśka z zębami ją goni po chałupie...:shake:A Karola zupełnie ignoruje... Zużka nadal mieszka na regałach... Quote
gagata Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Liczę,że jak małe odejdzie to się jakoś dogadają. Tylko one z mojego zwierzyńca zdążyły zostać matkami przed przybyciem do mnie i chyba obie to czują, stąd ta konkurencja... Quote
SZPiLKA23 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Bardzo mozliwe mysle ze sie unormuje Quote
Neczka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Bella prosi o dom ! ...po tylu latach w tym piekle:-( Quote
Becia66 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Najbardziej tragiczne jest to że odkąd jeżdże do schroniska tj. 2 lata - Bella jest ciągle w tym samym super ciasnym boksie i rozwalającej budzie....:shake:, zero ruchu i .....nadziei.....:-( Quote
gagata Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 A czy tam jest więcej ziemi, na której można rozbudować schron, czy tylko to co jest plus strefa ochronna? Quote
Recommended Posts