gagata Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Bella, pogoń tego pana w białym....Ale tak po cichu,żeby nikt nie widział,,, Quote
Neczka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Bellciu, muszę skombinować banerek dla Ciebie, tylko miejsca potrzeba... a może do tego czasu, jak się zrobi miejsce, już nie będę musiała Ciebie wstawiać:roll: Quote
albiemu Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Bella fajnie było Cie zobaczyć po tak długiej przerwie ale wolalabym widzieć Cie nie w Orzechowcach ... do góry po domek! Quote
Neczka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Gagata, a jaktam Twoje psiaki ? Skończyły się wojny ? :) Quote
gagata Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Chwilowo trwa zawieszenie broni.Wywiozłam towarzystwo na wieś i Muśka zajęta była przez pierwsze dni tępieniem mojej mamy...:evil_lol: Bura z godnością omija Musię,ale jak pokaże się jej małego Freda (do niedawna jeszcze Kacpra...) to go myje...:lol:Sam Fredek już łazi i powarkuje na wszystko,zaczynają rosnąć mu zęby. Jest rewelacyjny i córka coś zbyt często mówi o tym,żeby go nie oddawać...Sama niestety musiałam wracać do domu, do kotów i teraz z utęsknieniem czekam na następny weekend... Quote
Neczka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 4 łapy -> klik ale gratka -> klik ale okazja -> klik dogs -> klik eoferty -> klik kupię psa -> klik ...:kciuki::kciuki: Szpilka, jest Allegro, bo nie pamiętam ? ;) Quote
gagata Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Bella, ponoć w Orzechowcach idzie ku lepszemu...Prawda to? Quote
SZPiLKA23 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Zaraz sprawdze allegro jak nie bedzie to wystawie ponowie Quote
albiemu Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 blondyneczka dzisiaj ma chłodniej więc troszkę ulgi ... Quote
Recommended Posts