gagata Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Znalazłam wątek transportowy,ale tam jest tylko o Frodo... Quote
gagata Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Podaję linka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24359&page=10 Sama nic nie wpisuję, bo nie wiem, na co mam zwracać uwagę... Quote
albiemu Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 załozyłam Belli oddzielny temat na wątku transporotwym- przepraszam że dopiero teraz ale miałam problemy, wywalało jakies błedy ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10316654#post10316654 proszę podbijajcie ten wątek Quote
quasimodo Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Potrzebny byłby transport z Radomia do Warszawy, tak? A kiedy by to miało być? Quote
Neczka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Tak, dokładnie taki ;) Jak najszybciej się da... Quote
quasimodo Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ale to chyba zależy przede wszystkim od tego, kiedy sunieczka przyjedzie do Radomia? Quote
Neczka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Bellcia jest w Orzechowcach, więc najpierw musi przyjechać do Rzeszowa. Stamtąd do Radomia, gdzie czekałaby na wyjazd do Warszawy. Z tym, że sunia nigdzie nie wyjedzie, dopóki nie znajdzie się transport Radom - Warszawa:shake: Quote
quasimodo Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Chętnie postarałbym się pomóc, to nie jest taka długa droga. Trzeba by jakoś pokombinować, żeby znaleźć trochę wolnego czasu, a tego jeszcze teraz nie moge zagwarantować... Czy ewentualnie jakoś w środku tygodnia to mogłoby sie odbyć? Czy nowa Pani suni też mogłaby się po nią wybrać do Radomia? Quote
Neczka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 :multi::multi::multi:Cudnie by było:loveu: Gagatka, wybrałabyś się z quasimodo po Bellcię ?:roll: Co do tego, czy mogłoby być w tygodniu, to trzeba z Becią porozmawiać, bo to ona pewnie będzie jechała po sunię i brała ją do Rzeszowa Quote
gagata Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Jeśli w godzinach po 16.00 - 17.00 to może być i w środku tygodnia,pojadę bardzo chętnie, bo ciekawa jestem jej reakcji na mnie - przyznaję, mam trochę pietra... Quote
SZPiLKA23 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 :multi: nareszcie sie cos ruszyło z transportem :) Quote
quasimodo Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Troche kiepsko, bo wygląda na to, że ja w tygodniu to będę mógł tylko właśnie przed 16.00. No nic trzeba będzie coś wykombinowac dla psinki. Będziemy myśleli... Quote
quasimodo Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Może coś w sobotę by się udało :hmmmm: Pamiętamy o suni i kombinujemy, ale coś straszna tu cisza... Quote
quasimodo Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Najważniejsze, kiedy sunia mogłaby znaleźć się w Radomiu... Trzeba by ustalic jakis termin do zaakceptowania dla wszystkich... Quote
Jo37 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Nie czytałam całego wątku . Wpisałam sie juz w wątku transportowym . Moge pojechac po sunię do Radomia . Mój numer telefonu 0-600 953 938 . Quote
gagata Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Dziewczyny, rozpacz, Bura z Muśką wzięły się za łby, woda była w robocie, wet też. Mało brakowało a ucierpiałaby też moja dwuletnia wnuczka. Znowu wróciłam do separowania suk. Może to przez malucha Muśki ale raczej poszło o to kto, będzie rządzić. Muśka ostro wzięła się do sprawy i zaczęła pakować się na wszystkie miejsca do tej pory przynależne Burej. W takiej sytuacji doszłam do wniosku,że nie jest to najlepszy czas do wprowadzania nowej suki do stada. Wet i jego znajomy behawiorysta, z którym się wczoraj kontaktowałam poinformowali mnie,że mam bardzo duże szanse na dożywotnią separację wszystkich suk. Ja pewnie na to bym poszła, bo Bella, to pies mojego dzieciństwa i bardzo ją chciałam, ale wtedy zabrakłoby pokoju dla córki i dziecka... Znowu wyszło,że robię z gęby cholewę ale z drugiej strony,gdyby ten numer zdarzył się juz przy Belli, to pewnie i mnie trzeba by było szyć... Z bólem serca przepraszam wszystkie osoby, które zaangażowały się w tą sprawę i nawet zaoferowały pomoc w transporcie. A najbardziej żal mi Belli i moich marzeń o niej... Quote
SZPiLKA23 Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Niestety czasami trzeba wybrac co bedzie dobre i dla Ciebie i dla psa, uwazam ze to słuszna decyzja. Quote
gagata Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Dzięki Szpileczko, za wsparcie ale i tak chce mi płakac... Quote
Recommended Posts