gagata Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Bella, ma byc tak: za dwa tygodnie ja wracam, a tu...twój wątek przeniesiony do"w nowym domu"...Co ty na to? Quote
dog193 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ja jestem za:multi: i myslę, że Bella też nie miała by nic przeciwko... Quote
Neczka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 biedactwo tak strasznie dzisiaj płakało i chciało wyjść...:-( Quote
albiemu Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Bella tyle stron wątku, tyle postów, przez chwile szansa na dom, teraz składka na bude i tyle lat w schronisku .... Nie masz łatwo kobito, ale los chociaż tak okrutny odmieni się. Ja wiem, że gagata na głowie stanie aby pomóc zawsze i pomoże tak jak i My ... Quote
KrystynaS Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Składka na budę dla Belli??? Poproszę o nr. konta na PW Quote
albiemu Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Bella .... wciąż liczy na kolejny spacer, na uwagę ale już chyba nie na dom .... Bardzo bym chciała aby kóregoś dnia razem ze swoim człowiekiem obejrzała się za siebie i zobaczyła zamykającą się bramę schroniska, bramę swojego bezdomnego zycia ... To moje wielkie pragnienie .... Quote
dog193 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 A czy ona w ogóle wie co to prawdziwy dom??? Z pełna miska i wygodną kanapą?? Jeśli nie to najwyższy czas się droga Belciu dowiedzieć.. Quote
Recommended Posts