saluczki Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='saluczki']j[SIZE=3][COLOR=Blue][B]est organizowany bus z Warszawy na sobotę, jest miejsce dla jednej osoby z jednym psem, kontakt [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B][/COLOR][/SIZE][/quote] [B][SIZE=3]podnoszę temat, nadal aktualne... [/SIZE][/B] Quote
Paula&Goofi Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [B]Oooo! Mowa o moich kochanych Międzyzdrojach ;) Mieszkam bardzo blisko Międzyzdrojów ok. 6-7 km i jak by ktoś potrzebował przewodnika to jestem do usług tylko proszę wziąć po uwagę, że mam dopiero 14 lat :D [/B] Quote
kira Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Cześć!!! Mam pytanie do szczecinian i nie tylko:szukamy hotelu jak najbliżej ulicy Arkońskiej.Chcemy przenocowac (oczywiście z psem).Dzieki za pomoc. Pozdr. Piotrek i Sylwia Quote
Kaya Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Szukam osoby która ma 2 miejsca dla 1 osoby + 1 pies (Golden), która zostaje na 2 dni wystawy. Podkreślam tylko że nie jestem pełnoletnia, ale mam pozwolenie rodziców ;) Jakby ktoś był zainteresowany, a nocleg mam już załatwiony :) Quote
sylwiaskalska Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='kira']Cześć!!! Mam pytanie do szczecinian i nie tylko:szukamy hotelu jak najbliżej ulicy Arkońskiej.Chcemy przenocowac (oczywiście z psem).Dzieki za pomoc. Pozdr. Piotrek i Sylwia[/quote] Proszę się cofnąć pare stron tam wszystko opisałam - koło wystawy nie ma hotelu trzeba szukać w centrum Quote
kira Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Dziękuje bardzo!.Zaraz sprawdzę.Faktycznie nie szperałem.Jeszcze raz dzięki!! pozdr. Quote
Kaya Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Na pewno nikt nie ma 2 miejsc dla nas? ;( Bardzo nam zależy na tej wystawie Quote
caminada Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Przypomnienie dla zakręconych - pomału kończymy przyjmowanie zgłoszeń. pozdrawiam Quote
Guest Karmel Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ma moze ktos wolne miejce dla osoby z psem?? Warszawa-Szczecin na niedziele:):-( Quote
Kaya Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 My też czekamy na transport Gdańsk-Szczecin Szczecin-Gdańsk i juz powoli tracimy nadzieje że ktoś się znajdzie, a moze ktoś przejeżdża trasą przez Gdansk samochodem lub pociągiem i ma miejsce dla 1 osoby + 1 pies. Dołoże się do paliwa. Szukamy na 21 Gdańsk-Szczecin, 22 Szczecin-Gdańsk Quote
Agnieszka & Figo Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 A wie ktoś może czy wpuszczają psy nie zgłoszone? Bo nie wiem jak to było w zeszlym roku... :cool1: Quote
maxxel Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Figo_94']A wie ktoś może czy wpuszczają psy nie zgłoszone? Bo nie wiem jak to było w zeszlym roku... :cool1:[/quote] ...mam nadzieje,ze nie Quote
sylwiaskalska Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Figo_94']A wie ktoś może czy wpuszczają psy nie zgłoszone? Bo nie wiem jak to było w zeszlym roku... :cool1:[/quote] Ja osobiście nie przyszłabym ze swoim psem, który nie jest zgłoszony ponieważ nie dosyć ze jest mnóstwo psów to po co jeszcze stresować swojego i inne. Nie rozumiem sensu właśnie brania psa na wystawę :roll: Quote
AmiX Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Figo_94']A wie ktoś może czy wpuszczają psy nie zgłoszone? Bo nie wiem jak to było w zeszlym roku... :cool1:[/quote] Rok temu nie wpuszczali..... My będziemy z Amstaffka w kl.otwartej i Yorkiem w kl.młodzieży :) Quote
sylrwia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Figo_94']A wie ktoś może czy wpuszczają psy nie zgłoszone? Bo nie wiem jak to było w zeszlym roku... :cool1:[/quote] [quote name='AmiX']Rok temu nie wpuszczali..... My będziemy z Amstaffka w kl.otwartej i Yorkiem w kl.młodzieży :)[/quote] Przy mnie wpuszczali ludzi z psem nie zgłoszonym. Więc może to zależne od tego na kogo sie trafi na bramce. Quote
AmiX Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='sylrwia']Przy mnie wpuszczali ludzi z psem nie zgłoszonym. Więc może to zależne od tego na kogo sie trafi na bramce.[/quote] Ja chciałam wejść z moim psami które akurat na tą wystawe nie były zgłoszone chcieliśmy sie spotkać z hodowcami od których mamy pieski. Niestety Amstaffke zawiozłam do domu a York wszedł ale w torbie:cool3: Quote
Sandi Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Sądze ze nie wpuszcza, ponieważ jakby tak kazdy chcial wejsc na wystawe z nie zgloszonym psem, to co to byloby za zamieszanie :shake: Quote
sylwiaskalska Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Powinien podać [COLOR=#ff0000][FONT=Tahoma][SIZE=4][B]Termin przyjmowania zgłoszeń został przedłużony do 6.06.2008 - zgłoszenia wyłącznie przez formularz internetowy ![/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
moniqa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Widzów wpuszczają? Bo ja bym sie tam chętnie przeszła. Quote
Sandi Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='moniqa']Widzów wpuszczają? Bo ja bym sie tam chętnie przeszła.[/quote] Tak oczywiście, tylko wiadomo, że trzeba bilecik kupić :lol: Quote
Olynda Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ja będę i w sobotę i niedzielę ;) w sobotę możliwe ze wystawiać będę. Quote
skubi Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Jest już plan sędziowanie, wykaz wystawców i plan ringów :lol::loveu: Quote
Recommended Posts