Jump to content
Dogomania

XVI Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych - Szczecin, 21-22.06.2008

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Oooo! Mowa o moich kochanych Międzyzdrojach ;) Mieszkam bardzo blisko Międzyzdrojów ok. 6-7 km i jak by ktoś potrzebował przewodnika to jestem do usług tylko proszę wziąć po uwagę, że mam dopiero 14 lat :D

[/B]

Posted

Cześć!!!
Mam pytanie do szczecinian i nie tylko:szukamy hotelu jak najbliżej ulicy Arkońskiej.Chcemy przenocowac (oczywiście z psem).Dzieki za pomoc.

Pozdr. Piotrek i Sylwia

Posted

Szukam osoby która ma 2 miejsca dla 1 osoby + 1 pies (Golden), która zostaje na 2 dni wystawy. Podkreślam tylko że nie jestem pełnoletnia, ale mam pozwolenie rodziców ;) Jakby ktoś był zainteresowany, a nocleg mam już załatwiony :)

Posted

[quote name='kira']Cześć!!!
Mam pytanie do szczecinian i nie tylko:szukamy hotelu jak najbliżej ulicy Arkońskiej.Chcemy przenocowac (oczywiście z psem).Dzieki za pomoc.

Pozdr. Piotrek i Sylwia[/quote]

Proszę się cofnąć pare stron tam wszystko opisałam - koło wystawy nie ma hotelu trzeba szukać w centrum

Guest Karmel
Posted

Ma moze ktos wolne miejce dla osoby z psem?? Warszawa-Szczecin na niedziele:):-(

Posted

My też czekamy na transport Gdańsk-Szczecin Szczecin-Gdańsk i juz powoli tracimy nadzieje że ktoś się znajdzie, a moze ktoś przejeżdża trasą przez Gdansk samochodem lub pociągiem i ma miejsce dla 1 osoby + 1 pies. Dołoże się do paliwa. Szukamy na 21 Gdańsk-Szczecin, 22 Szczecin-Gdańsk

Posted

[quote name='Figo_94']A wie ktoś może czy wpuszczają psy nie zgłoszone? Bo nie wiem jak to było w zeszlym roku... :cool1:[/quote]

...mam nadzieje,ze nie

Posted

[quote name='Figo_94']A wie ktoś może czy wpuszczają psy nie zgłoszone? Bo nie wiem jak to było w zeszlym roku... :cool1:[/quote]

Ja osobiście nie przyszłabym ze swoim psem, który nie jest zgłoszony ponieważ nie dosyć ze jest mnóstwo psów to po co jeszcze stresować swojego i inne. Nie rozumiem sensu właśnie brania psa na wystawę :roll:

Posted

Rok temu nie wpuszczali.....

My będziemy z Amstaffka w kl.otwartej i Yorkiem w kl.młodzieży :)

Posted

[quote name='AmiX']Rok temu nie wpuszczali.....

My będziemy z Amstaffka w kl.otwartej i Yorkiem w kl.młodzieży :)[/quote]

Przy mnie wpuszczali ludzi z psem nie zgłoszonym. Więc może to zależne od tego na kogo sie trafi na bramce.

Posted

[quote name='sylrwia']Przy mnie wpuszczali ludzi z psem nie zgłoszonym. Więc może to zależne od tego na kogo sie trafi na bramce.[/quote]

Ja chciałam wejść z moim psami które akurat na tą wystawe nie były zgłoszone chcieliśmy sie spotkać z hodowcami od których mamy pieski.
Niestety Amstaffke zawiozłam do domu a York wszedł ale w torbie:cool3:

Posted

[quote name='moniqa']Widzów wpuszczają? Bo ja bym sie tam chętnie przeszła.[/quote]
Tak oczywiście, tylko wiadomo, że trzeba bilecik kupić :lol: