Jump to content
Dogomania

XVI Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych - Szczecin, 21-22.06.2008

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwiaskalska']O jest nawet mój :) :multi::multi: dziękuje za zdjęcie :)

[/quote]

Domyśliłam się że to Twój piękniś, bo tylko jednego przedstawiciela tej rasy widziałam na wystawie.

Posted

[quote name='sylwiaskalska']To prawda byłam w stawce samiutka jak palec :)[/quote]

A szkoda, bo Twój psiak jest przesłodki, przy mopsikach była osoba z podobnym-tylko czarnym i z dłuższymi włoskami, chyba jest na moich 2 zdjęciach, ależ to przesłodka pchełka :)

Posted

[quote name='McDzik']No i nikt mi nie ufocił spaniela tybetańskiego? :(( ...

Frytela- No trudno, dzieki za chęci chociaż..

Bym go ufocila ale wpadlismy pozno, bo przez tatuska zapozno z domu wyjechalismy, zaraz na ring, i nie zdazylam... :-(:-(

Posted

[quote name='beatkacg']A szkoda, bo Twój psiak jest przesłodki, przy mopsikach była osoba z podobnym-tylko czarnym i z dłuższymi włoskami, chyba jest na moich 2 zdjęciach, ależ to przesłodka pchełka :)

Tak to był szczeniak 5 miesięczny gryfonik belgijski :) Żorżyk (DIABLO od Wilmy)

Posted

[quote name='Frytela']Bym go ufocila ale wpadlismy pozno, bo przez tatuska zapozno z domu wyjechalismy, zaraz na ring, i nie zdazylam... :-(:-([/quote]

No trudno :( A przewinął Ci się gdzies tam w ogóle w zasięgu wzroku?

nie ma nikt fotki spaniela tybetańskiego? :( nawet najgorszej jakości? :(

Posted

[quote name='McDzik']No trudno :( A przewinął Ci się gdzies tam w ogóle w zasięgu wzroku?

nie ma nikt fotki spaniela tybetańskiego? :( nawet najgorszej jakości? :([/quote]

Kurcze jakbym wiedziała że ci tak zależy to bym zrobiła fotkę bo ja za nim od razu wchodziłam i stałam cały czas koło niego imię rodowodowe LIK-SALIK Chatanaga - klasa młodzież