sylwiaskalska Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Podziękowanie za wygraną :) A to jest cudeńko nie pies :) Quote
beatkacg Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 tyle moich zdjęć, reszta niestety nie nadaje się do publikacji Quote
sylwiaskalska Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 O jest nawet mój :) :multi::multi: dziękuje za zdjęcie :) Quote
beatkacg Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='sylwiaskalska']O jest nawet mój :) :multi::multi: dziękuje za zdjęcie :) [/quote] Domyśliłam się że to Twój piękniś, bo tylko jednego przedstawiciela tej rasy widziałam na wystawie. Quote
sylwiaskalska Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='beatkacg']Domyśliłam się że to Twój piękniś, bo tylko jednego przedstawiciela tej rasy widziałam na wystawie.[/quote] To prawda byłam w stawce samiutka jak palec :) Quote
McDzik Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 No i nikt mi nie ufocił spaniela tybetańskiego? :(( ... Frytela- No trudno, dzieki za chęci chociaż.. Quote
beatkacg Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='sylwiaskalska']To prawda byłam w stawce samiutka jak palec :)[/quote] A szkoda, bo Twój psiak jest przesłodki, przy mopsikach była osoba z podobnym-tylko czarnym i z dłuższymi włoskami, chyba jest na moich 2 zdjęciach, ależ to przesłodka pchełka :) Quote
Frytela Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='McDzik']No i nikt mi nie ufocił spaniela tybetańskiego? :(( ... Frytela- No trudno, dzieki za chęci chociaż.. Bym go ufocila ale wpadlismy pozno, bo przez tatuska zapozno z domu wyjechalismy, zaraz na ring, i nie zdazylam... :-(:-( Quote
sylwiaskalska Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='beatkacg']A szkoda, bo Twój psiak jest przesłodki, przy mopsikach była osoba z podobnym-tylko czarnym i z dłuższymi włoskami, chyba jest na moich 2 zdjęciach, ależ to przesłodka pchełka :) Tak to był szczeniak 5 miesięczny gryfonik belgijski :) Żorżyk (DIABLO od Wilmy) Quote
McDzik Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Frytela']Bym go ufocila ale wpadlismy pozno, bo przez tatuska zapozno z domu wyjechalismy, zaraz na ring, i nie zdazylam... :-(:-([/quote] No trudno :( A przewinął Ci się gdzies tam w ogóle w zasięgu wzroku? nie ma nikt fotki spaniela tybetańskiego? :( nawet najgorszej jakości? :( Quote
sylwiaskalska Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='McDzik']No trudno :( A przewinął Ci się gdzies tam w ogóle w zasięgu wzroku? nie ma nikt fotki spaniela tybetańskiego? :( nawet najgorszej jakości? :([/quote] Kurcze jakbym wiedziała że ci tak zależy to bym zrobiła fotkę bo ja za nim od razu wchodziłam i stałam cały czas koło niego imię rodowodowe LIK-SALIK Chatanaga - klasa młodzież Quote
Recommended Posts