Jump to content
Dogomania

XVI Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych - Szczecin, 21-22.06.2008

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

efra-husky napisał(a):
Szkoda :-( Może spotkamy się następnym razem tysiące kilometrów od domu :evil_lol: Tak prościej :evil_lol:

Tak... :D
Tylo tym razem gdzie, ukraina, chorwacja, rumunia, co wybieramy :evil_lol::evil_lol:??

Posted

caminada napisał(a):
Zdjęcia Lika będą :)
pozdrawiam

Dzieki :) tak mało osób w tych czasach zwraca uwage na cichaczem przemykające na wystawach spaniele tybetańskie, a to takie piekne psy.. :)

Posted

Nie, nie mój, mnie tam nie będzie a ostatnio był w Jeleniej Górze i nikt go nie ufocił, bo padał deszcz :( .. w ogóle jak nie poprosze na dogo, to raczej nikt tybetanów nie foci, bo albo ich w ogóle nie ma, albo przemykają niezauwazone.. Ten co tam będzie jest bodajże złotej maści, a mój kremowej (niektórzy mylą z białą).
A o której wchodzi to na miejscu pewnie w katalogu albo na tablicach będzie napisane, ale na swoim ringu będzie pewnie jako ostatni albo przedostatni, jeżeli będą TT, bo ringi zawsze alfabetycznie idą.

Posted

Ramune Kazlauskaite (LT)
Chihuahua
Pudle (Poodles)
pozostałe rasy z Grupy IX FCI (the other breeds of IX FCI group)

^ Ring tego sędziego i będzie ostatni, czyli koło 13-14, bo widzę, że Teriery tybetańskie u kogoś innego juz widnieją.

Posted

Ok dzięki wielkie :) ! W ogóle fajnie, że oddział podał nazwe psa, bo zazwyczaj nawet nie wiem konkretnie o co ludzi prosić, jak wiem , że gdzies nie pojade, a widze np. spaniele tybetańskie - 3! A zdjęcia dużo dają, w Polsce tak ich mało, że je rozpoznaje :)

Posted

Słuchajcie sytuacja awaryjna !!!!
Wykruszył mi się nocleg :-( Miałyśmy zarezerwowany nocleg w hotelu Migrand, po czym dopiero dziś uprzejmie mnie poinformowano , że psów nie przyjmują :angryy:Chociaż, dzwoniąc pierwszy raz usłyszałam 7 zł za psa :angryy: Ale to wynik nowej kadry :mad:
Nie wiecie, gdzie dostaniemy jeszcze nocleg w przystępnej cenie :cool3:

Posted

Z tego co sie orientuję to wszczecinie hotele, gdzie z pieskami mozna byc są :
IBIS tel. 0914801800 ul. Dworcowa 16
Panorama tel0914668888 ul. Radosna 60
Podzamcze tel. 0918121404 ul. Sienna 1
Porta tel. 0914693800 ul. Przestrzenna 7

Co do cen nie mam pojęcia. Możesz sobie spr na papce w necie lokalizacje i podałam nr żeby możnabyło zadzwonić i się zorientowac co i jak. Mam nadzieję, że choc troszke pomogłam.

Posted

ja bym na potwierdzenie przed wystawą nie liczyła ;) Jeszcze nie dostałam potwierdzeń z wystaw, które miesiąc temu były :evil_lol:
Nasza Poczta Polska jest po prostu THE BEST :mad:

Posted

[quote name='Różyczka']Może ktoś zna jakiś numer na taxi??

Auto Taxi 091 453 57 77
City Taxi091 433 53 35
Euro-Taxi091 9626
Express Taxi091 426 10 38
Gold Taxi091 482 22 22

Ja korzystam z Grand Taxi 91 4 494949