Carbonara Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Musiałek napisał(a):ja bedę w Wałbrzycha jechać ale nie z Warszawy tylko z Nitry ale za to będę wracać do Warszawy :) oo super :) wysyłam Priv :) Quote
REDA&MELA Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Pytanie do osób z wałbrzycha, Jaka jest teraz pogoda? Bo we Wroc leje deszcz i jest burza:-(. Quote
panienkabubu Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Czy ktoś z Was będzie mógł mi udostępnić jutro kilka stron z katalogu w formie skanu bądź zdjęcia? Quote
flashka-g Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ponoc moze pokropic jutro... OBY NIE!!!:eviltong::diabloti: Quote
Evni Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='flashka-g']Plan sedziowania http://psywalbrzych.republika.pl/WALB_plan.pdf Spis psów http://psywalbrzych.republika.pl/WALB_wg_ras.pdf Spis wystawców http://psywalbrzych.republika.pl/WALB_wg_wystawcow.pdf wystawa odbywa sie w Książu, dokladny adres na pewno powinien byc na potwredzeniach. To nie wiele piesków zostało zgłoszonych ! Moja Nala jest sama w klasie :( Quote
Evni Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 panienkabubu napisał(a):Czy ktoś z Was będzie mógł mi udostępnić jutro kilka stron z katalogu w formie skanu bądź zdjęcia? oczywiście !!! Quote
panienkabubu Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Evni napisał(a):oczywiście !!! Bardzo dziękuję! Quote
panienkabubu Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 No i jak tam? :cool3: Są już jakieś wieści z Wałbrzycha? :cool3: Quote
waljum Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Taaaa, pogoda dała nieźle do wiwatu, a szkoda, chciałam jeszcze dłużej zostać :angryy: Quote
AlaNowak Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dzisiaj na mlodym prezenterze triumfowały Nowaczki:P gr. st. ja, czyli Alicja z aussie a mlodsza Martynka czyli moja siostra z moim basenji, która nastepnie pokonala mnie w porownaniu Gratuluję Martynko!!! Quote
karenina Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Alu gratulacje i brawo dla Mrtny, rosnie godna nastepczni :loveu: Quote
panienkabubu Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 AlaNowak napisał(a):Dzisiaj na mlodym prezenterze triumfowały Nowaczki:P gr. st. ja, czyli Alicja z aussie a mlodsza Martynka czyli moja siostra z moim basenji, która nastepnie pokonala mnie w porownaniu Gratuluję Martynko!!! Umieszczę w artykule :cool3: Jak finały, coś ktoś wie? Quote
flashka-g Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 ja z labradorka 1ex, Junior winner, BOB Junior i ukonczony ML.CH.PL a z lagotto romagnolo #2 na BIS PUPPY;) Quote
panienkabubu Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 flashka-g napisał(a):ja z labradorka 1ex, Junior winner, BOB Junior i ukonczony ML.CH.PL a z lagotto romagnolo #2 na BIS PUPPY;) flashka - wyślij mi na PW dane lagotto, to wrzucę do artykułu :) Masz może katalog? I jak wyniki BOGów i BIS?:cool3: Quote
flashka-g Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 panienkabubu napisał(a):flashka - wyślij mi na PW dane lagotto, to wrzucę do artykułu :) Masz może katalog? I jak wyniki BOGów i BIS?:cool3: BIS PUPPY I Azawakh CHABIR NUELLE PART AILLEURS wł.Lidia Skorupińska II Lagotto Romagnolo Consuella Kwiat Morza Górska Fantazja wł.Beata Radomska, Dorota Iwanowska III FINIGAN ATI KOD KANGITOKA wl. Wojciech Kaczmarczyk BIS JUNIOR I Owczarek szkocki dlugowlosy B`NT MAHZUZA od Mohtarów wł. Ewa El Mohtar wiecej nie pamietam:eviltong: Quote
REDA&MELA Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 My niestety bdb 4/5 ( było to zaraz potym jak na moją sucz rzucił się leonberger i młoda się przestraszyła:-( a w dodatku wyszliśmy w najgorszą ulewę:eviltong:) ale za to w młodym prezenterze 2 lokata!(grupa starsza):multi: --- EDIT: Ma ktoś może fotki z mp? Quote
panienkabubu Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 flashka-g napisał(a):BIS PUPPY I Azawakh CHABIR NUELLE PART AILLEURS wł.Lidia Skorupińska II Lagotto Romagnolo Consuella Kwiat Morza Górska Fantazja wł.Beata Radomska, Dorota Iwanowska III FINIGAN ATI KOD KANGITOKA wl. Wojciech Kaczmarczyk BIS JUNIOR I Owczarek szkocki dlugowlosy B`NT MAHZUZA od Mohtarów wł. Ewa El Mohtar wiecej nie pamietam:eviltong: Dzięki Kochana :loveu: Quote
AlaNowak Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 karenina napisał(a):Alu gratulacje i brawo dla Mrtny, rosnie godna nastepczni :loveu: NO tak, stara powoli zaczyna odchodzi na emeryture, więc młoda zaczyna pałeczkę przejmowac:cool3: Quote
sylrwia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Czy mogę prosić o skan lub fotkę z katalogu wyżłów węgierskich? Zwłaszcza dane krótkowłosej suki z kl młodzieży i szorstkiego psa Quote
panienkabubu Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Nikt nic nie wie o finałach BOG???? :modla: Quote
GroSSiu Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 nasz Cedrik 3 na Bis Weteran i 3 na Grupie :) !!! a wyniki pamiętam tylko swoje: BOG V: 1. Pomeranian 2. Chow-Chow 3. Karelski Weteran: 1. Sznaucer miniaturowy pieprz i sól 2. Owczarek Podhalański 3. Karelski Quote
Gracjana Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 BIS JUNIOR I Owczarek szkocki dlugowlosy B`NT MAHZUZA od Mohtarów wł. Ewa El Mohtar Nie tylko BIS junior ale tez BOG...:loveu: i BIS 2....:loveu: Kolaczki górą !!!!!!!! Quote
panienkabubu Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Bardzo proszę o dane tego psiaka, który stanął na pudle BOG V - widzę numerek, ale niestety nie mam katalogu. Czy ktoś mógłby mi zeskanować bądź zrobić zdjęcie pierwszych stron katalogu?:modla: Quote
panienkabubu Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 GroSSiu napisał(a):nasz Cedrik 3 na Bis Weteran i 3 na Grupie :) !!! a wyniki pamiętam tylko swoje: BOG V: 1. Pomeranian 2. Chow-Chow 3. Karelski Weteran: 1. Sznaucer miniaturowy pieprz i sól 2. Owczarek Podhalański 3. Karelski ZNasz może dane i właścicieli tych psów?:modla: Quote
Recommended Posts