Musiałek Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 a wiec zakwaterowałam sie w hotelu Qubus :) do zobaczenia na wystawie :)) Quote
mrowa23 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 w ostatniej chwili ale yez zgloszeni wiec do zobaczenia: Quote
REDA&MELA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Apbt_sól napisał(a):bede jako widz i fotograf;) Wpadniesz na Goldeni ring?:cool3: Quote
Apbt_sól Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 wpadne , postaram się z kazdego ringu mieć choć kilka fot;) Quote
duzebzium Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Nas nie bedzie :shake: Nie zdolalabym wstac po weselu...:evil_lol: Quote
REDA&MELA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Apbt_sól napisał(a):wpadne , postaram się z kazdego ringu mieć choć kilka fot;) O to spróbuj nas "ufocić":cool3:. Mam suke w młodzieży:eviltong:. Quote
Apbt_sól Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 mam nadzieje ze się uda , choć nie gwarantuje , zawsze mozesz szukac się na "luźnych" fotkach :) generalnie bedzie kolo ttb - a laby sa zawsze na przeciwko:eviltong: Quote
REDA&MELA Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Apbt_sól napisał(a):mam nadzieje ze się uda , choć nie gwarantuje , zawsze mozesz szukac się na "luźnych" fotkach :) generalnie bedzie kolo ttb - a laby sa zawsze na przeciwko:eviltong: A ja mam Goldena:eviltong:. Quote
REDA&MELA Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ciekawe, cz ZK-wałbrzych opublikuje jakieś stawki/plan sędziowania itp. Pamieta ktoś jak to było rok temu?:cool3: Quote
vikiii Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 REDA&MELA napisał(a):Ciekawe, cz ZK-wałbrzych opublikuje jakieś stawki/plan sędziowania itp. Pamieta ktoś jak to było rok temu?:cool3: Plan sędziowania, stawki już są!!:multi: Nie ma niestety podanego dokładnego adresu .... wystawa jest na terenie zamku Książ? Quote
Apbt_sól Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 vikiii napisał(a):Plan sędziowania, stawki już są!!:multi: Nie ma niestety podanego dokładnego adresu .... wystawa jest na terenie zamku Książ? jak zawsze :) Quote
REDA&MELA Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Gdzie są te stawki i plan sędziowania? Bo ja niewidze:-(. --------- EDIT: Juz mam:) Quote
flashka-g Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Plan sedziowania http://psywalbrzych.republika.pl/WALB_plan.pdf Spis psów http://psywalbrzych.republika.pl/WALB_wg_ras.pdf Spis wystawców http://psywalbrzych.republika.pl/WALB_wg_wystawcow.pdf wystawa odbywa sie w Książu, dokladny adres na pewno powinien byc na potwredzeniach. Quote
Musiałek Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 a ponieważ z tymi potwierdzeniami bywa różnie :(( np na Radom przyszło 2 dni po wystawie !! czy może ktos napisać dokładny adres wystawy ?? Quote
REDA&MELA Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Musiałek napisał(a):a ponieważ z tymi potwierdzeniami bywa różnie :(( np na Radom przyszło 2 dni po wystawie !! czy może ktos napisać dokładny adres wystawy ?? Również bym prosiła:oops:. Quote
maga18 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Nie wiem czy jest jakiś dokładny adres, poprostu Zamek Książ / zabytek /. Wszyscy w okolicy wiedza gdzie to jest, są oznaczenia dla turystów. Quote
Apbt_sól Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 jest znak przd wjazdem. Od strony Świebodzić zjazd prawej. od strony Wałbrzycha po Lewej. Quote
REDA&MELA Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ja właśnie dostałam potwierdzenie z numerkiem! Mamy nr. 613:cool3:. A dokładny adres to Wałbrzych - książ, ul.Jeździecka 1 (Hipodrom). Quote
REDA&MELA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 UWAGA! Wszystkich wystawców prosimy o zabranie na wystawę dowodu wpłaty do wglądu! Ze strony zkwp-wałbrzych. Quote
Musiałek Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 a po co skoro na potwierdzeniu mam napisane ZAPŁACONO!!!! Quote
Carbonara Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Kochani szukam pomocy. bardzo chiałabym prosic osobe która bedzie jechała na ta wystawę z Warszawy o kontakt ponieważ musze odebrac nagrody z tej wystawy puchar i cos jeszcze. jeżlei ktos mógłby mi pomóc prosze o priv. Pozdrawiam i zyczę powodzenia na wystawie :) Quote
REDA&MELA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Musiałek napisał(a):a po co skoro na potwierdzeniu mam napisane ZAPŁACONO!!!! Nad tym samym sie zastanawiam:razz:. Quote
Musiałek Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Carbonara napisał(a):Kochani szukam pomocy. bardzo chiałabym prosic osobe która bedzie jechała na ta wystawę z Warszawy o kontakt ponieważ musze odebrac nagrody z tej wystawy puchar i cos jeszcze. jeżlei ktos mógłby mi pomóc prosze o priv. Pozdrawiam i zyczę powodzenia na wystawie :) ja bedę w Wałbrzycha jechać ale nie z Warszawy tylko z Nitry ale za to będę wracać do Warszawy :) Quote
Recommended Posts