Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam nadzieje ze się uda , choć nie gwarantuje , zawsze mozesz szukac się na "luźnych" fotkach :)
generalnie bedzie kolo ttb - a laby sa zawsze na przeciwko:eviltong:

Posted

Apbt_sól napisał(a):
mam nadzieje ze się uda , choć nie gwarantuje , zawsze mozesz szukac się na "luźnych" fotkach :)
generalnie bedzie kolo ttb - a laby sa zawsze na przeciwko:eviltong:

A ja mam Goldena:eviltong:.

• 3 weeks later...
Posted

REDA&MELA napisał(a):
Ciekawe, cz ZK-wałbrzych opublikuje jakieś stawki/plan sędziowania itp. Pamieta ktoś jak to było rok temu?:cool3:

Plan sędziowania, stawki już są!!:multi:
Nie ma niestety podanego dokładnego adresu .... wystawa jest na terenie zamku Książ?

Posted

Musiałek napisał(a):
a ponieważ z tymi potwierdzeniami bywa różnie :(( np na Radom przyszło 2 dni po wystawie !!

czy może ktos napisać dokładny adres wystawy ??

Również bym prosiła:oops:.

Posted

Kochani szukam pomocy. bardzo chiałabym prosic osobe która bedzie jechała na ta wystawę z Warszawy o kontakt ponieważ musze odebrac nagrody z tej wystawy puchar i cos jeszcze. jeżlei ktos mógłby mi pomóc prosze o priv. Pozdrawiam i zyczę powodzenia na wystawie :)

Posted

Carbonara napisał(a):
Kochani szukam pomocy. bardzo chiałabym prosic osobe która bedzie jechała na ta wystawę z Warszawy o kontakt ponieważ musze odebrac nagrody z tej wystawy puchar i cos jeszcze. jeżlei ktos mógłby mi pomóc prosze o priv. Pozdrawiam i zyczę powodzenia na wystawie :)

ja bedę w Wałbrzycha jechać ale nie z Warszawy tylko z Nitry ale za to będę wracać do Warszawy :)