Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

duzebzium napisał(a):
Golden Retriever 15
psy/ suki
młodzież - 1 /3
posrednia - 2 /2
otwarta - 2 /2
championow - 1 /2

duzebzium dzięki:B-fly:.
A tak swoja droga to jestem pod wrażeniem stawki:cool1:.
Sorry że ciebie tak mecze ale mogłabyś mi jeszcze powiedzieć kto sędziował? Ta stawka jest zastanawiająca...

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

duzebzium napisał(a):
Aż się sama zdziwiłam, że tak mało goldenów było:cool3:
Wogóle mało psów, bo łącznie 712:confused:

sędzia - Krystyna Sajnóg

Jeszcze raz wielkie dzięki:loveu:. W takim razie sędzia w pożądku, to chyba normalne że tak mało.

Posted

REDA&MELA napisał(a):
Zdradzisz jeszcze ile było mp w grupie mł i st??:cool3:

przeszukalam caly katalog :shake: nawet w programie wystawy nie bylo konkurencji MP :oops:
czy to możliwe, że nie było?

Posted

duzebzium napisał(a):
przeszukalam caly katalog :shake: nawet w programie wystawy nie bylo konkurencji MP :oops:
czy to możliwe, że nie było?

o,o byłam pewna że był mp.
Ale i tak dzięki:loveu:.

Posted

Musiałek napisał(a):
Ponawiam pytanie w sprawie noclegu w okololicy wystawy - prosze o info gdzie mogłabym przenocować z pami

dzieki

w wałbrzychu nie mam pojecia gdzie przyjmuja z psami... Ja mieszkam w Szczawnie :cool3: Niedaleko mnie sa pokoje do wynajecia - gdzie napewno przyjmuja z psami... a odemnie do Ksiaza jest 10-15 min drogi autem. Jesli odpowiada ci to podaje namiary...:cool3:

Kwatera Prywatna - S. Borkusz
ul. Klonowa 15
58-310 Szczawno Zdrój
tel. (074) 840 08 33, tel.kom 0696 033 921

Posted

REDA&MELA napisał(a):
A wie ktoś może jak tam dojechac?? Tzn do wałbrzycha jedziemy pociągiem a dalej? PKS czy jakis miejski autobus?

z dworca Wałbrzych Miasto... autobus nr 8 jedzie do samego Ksiaza (tylko ten autobus podjezdza pod ksiaz)...

Posted

[quote name='Atena']

Musiałek

W Wałbrzychu jest hotel "Qubus Hotel" gdzie wg. przewodnika przyjmują wszystkie psy jednak trzeba wcześniej zarezerwować ;) 10euro za dobę.

www.qubushotel.com

tylko nie wiem czy z Qubusa nie jest dalej i trzeba przejechac przez centrum walbrzycha

Posted

[quote name='duzebzium']z dworca Wałbrzych Miasto... autobus nr 8 jedzie do samego Ksiaza (tylko ten autobus podjezdza pod ksiaz)...
Duzebzium jak zwykle pomocna:loveu:.
Ale rozumiem że ten autobus staje gdzieś w poblizu dworca i zatrzymuje się w książu i jedzie jeszcze dalej?:cool3:

Posted

duzebzium napisał(a):
z dworca Wałbrzych Miasto... autobus nr 8 jedzie do samego Ksiaza (tylko ten autobus podjezdza pod ksiaz)...

ósemka zatrzymuje się też pod stadniną (blisko miejsca wystawy), a jak się poprosi kierowcę to kawałek wcześniej też pewnie stanie (przy samym wejściu na wystawę) ;) tylko, że jeździ co godzinę :/

Możecie też wysiąść na stacji Szczawienko - będzie dużo bliżej niż z Miasta ;) Dalej można pojechać taksówką - to jest kawałek drogi, więc około 10 zł powinna kosztować ;) Jeśli chodzi o pieska w taksówce, to jakiś kocyk do przykrycia siedzenia powinien być bardzo pomocny ;) Zazwyczaj nie ma większych problemów z transportem pieska, tylko trzeba uprzedzić dyspozytorkę o dodatkowym pasażerze ;)

Posted

[quote name='REDA&MELA']Duzebzium jak zwykle pomocna:loveu:.
Ale rozumiem że ten autobus staje gdzieś w poblizu dworca i zatrzymuje się w książu i jedzie jeszcze dalej?:cool3:

autobus staje praktycznie 100 m od dworca, tylko po drugiej stronie ulicy
książ to ostatni przystanek ;)

Posted

Uncanny wielkie dzięki:loveu:.
To jak bym wysiadała na stacji szczawienko to koniecznie trzeba podjechać taksówką? Mój pies nigdy nie jechał samochodem i nie wiem jak zaregóje... A jeśli chodzi o autobusy to bezproblemu można z psami?
A i tak planowo to ten autobus niestaje pod ksiązem, tylko trzeba poprosić? A bardzo daleko jest od stadniny na miejsce wystawy?
Sorry że tak cię męcze ale musze wszystko wiedzie bo spać nie będe:diabloti:.

Posted

Nie wiem jak jest z autobusami bo nie korzystam z komunikacji miejskiej

Rozwiązania są 3:
1. Wysiadasz na Dworcu Miasto, wsiadasz do "8" i jedziesz praktycznie pod samą wystawę, tylko że autobus kursuje co godzinę jakoś, więc możliwe że będziesz musiała długo czekać. Rozkład "8" z tego przystanku, na którym będziesz wsiadała masz tutaj: http://www.zdik.walbrzych.pl/serwis/linie/rozklady_linie/p_423_8_m.htm
Tutaj mapa poglądowa własnej roboty:P
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c969700b7b186705.html

2. Wysiadasz na Szczawienku, wsiadasz do "12", wysiadasz koło stacji paliw LOTOS, a później jeszcze spacerek - jakieś 20 minut. Rozkład "12" z tego przystanku, na którym będziesz wsiadała masz tutaj: http://www.zdik.walbrzych.pl/serwis/linie/rozklady_linie/p_137_12_m.htm
Mapa poglądowa własnej roboty :P
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/75b4414f6abc2c53.html

3. Wysiadasz na Szczawienku, wsiadasz do taksówki, wysiadasz pod samą wystawą.

P.S. Na rozkładach jazdy autobusów zwróć uwagę na to, czy któryś z nich jedzie przez ulicę Uczniowską - może zająć to trochę czasu ;)

Posted

duzebzium napisał(a):
w wałbrzychu nie mam pojecia gdzie przyjmuja z psami... Ja mieszkam w Szczawnie :cool3: Niedaleko mnie sa pokoje do wynajecia - gdzie napewno przyjmuja z psami... a odemnie do Ksiaza jest 10-15 min drogi autem. Jesli odpowiada ci to podaje namiary...:cool3:

Kwatera Prywatna - S. Borkusz
ul. Klonowa 15
58-310 Szczawno Zdrój
tel. (074) 840 08 33, tel.kom 0696 033 921

no niestety w tym terminie pani juz ma zajete :-(