Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Musisz troszeczkę na dół zjechać.[/QUOTE]

dziękuje,ale ja nadal ślepa:oops:
Cykam w naowe informacje-nie ma
Cykam we wszystko co tylko i nic
Zjechałam na san dół -i nie ma:oops:

A ciekawość jest....
[COLOR="DarkOrange"]PROOOSZE[/COLOR]-gdzie ?

Posted

Szpic mały biały, suka, młodzieży - JOGOBELLA Krisanda Socha-Dyrda Ewa - Katowice
Szpic mały kolorowy współczesny (pomarańczowy, wilczasty, inne kolory), pies, otwarta - Lauzer Hanna - Katowice
MARTINI BOY Złote Gwiazdy Szkocji
Szpic mały kolorowy współczesny (pomarańczowy, wilczasty, inne kolory), suka, szczeniąt - Dederko Agata - Mysłowice
PRINCESSA Lamco Laco
Szpic mały kolorowy współczesny (pomarańczowy, wilczasty, inne kolory), suka, pośrednia - Ugarynko-Osikowicz Bogna - Radwanice
PAPAJA z Niedźwiedziej Gawry
Szpic mały kolorowy współczesny (pomarańczowy, wilczasty, inne kolory), suka, otwarta - Tarnowska Joanna - Konstantynów Łódzki
RED SIMPATY
Szpic miniaturowy (Pomeranian), pies, młodzieży - AMIS Polne Motyle Wójcik Anna - Konstantynów
Szpic miniaturowy (Pomeranian), pies, młodzieży - Kontrapunkt ROSMARINUS Lauzer Hanna - Katowice
Szpic miniaturowy (Pomeranian), pies, młodzieży - CASANOVA Little King's Pisula Renata - Przystajń
Szpic miniaturowy (Pomeranian), pies, championów - TOKIE TIME WILL TELL Borkowska-Grochala Bożena - Nadarzyn
Szpic miniaturowy (Pomeranian), suka, młodzieży - CHOCOLATE COCO NEUDECK Chrystoph Aneta - Świerklaniec
CELEBRATION
Szpic miniaturowy (Pomeranian), suka, młodzieży - HONDA Bobrolandia Bober Bogumiła - Jastrzębie Zdrój
Szpic miniaturowy (Pomeranian), suka, otwarta - ZEOLA von Little Dragon Heart Zierbock Ingrid - Turza/Dobrodzien
Szpic miniaturowy (Pomeranian), suka, otwarta - LAYDI DOLINA NERU Tarnowska Joanna - Konstantynów Łódzki
Szpic wilczy, pies, szczeniąt - MODUS MAG FORCE (FCI) Łabudzińska-Kasprzak Bogumiła A.Kasprzak, M.Kasprzak-
Katowice
Szpic wilczy, pies, szczeniąt - MEL MAG FORCE Dawid Maria Małgorzata Suchecka- Sosnowiec
Szpic wilczy, suka, otwarta - JUPPI-JEJ Logones S.N. (FCI) Litwiniak Tadeusz - Kłomnice
Szpic wilczy, suka, championów - SORAYA Collarium Suchecka Małgorzata - Puszcza Mariańska

Jeśli o czymś zapomniałam, to powiedz.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Ja będe miała ze sobą "prywatnego fotografa" to może uda się uchwycić kogoś z forum.[/quote]
U nas też będzie więc nie omieszkam wysłać go na odpowiednie ringi:cool3:

Posted

[quote name='Talagia']Czy ktoś mógłby pomoc mi wystawić jednego anglika przy porównaniu o NDPwR? :oops:[/quote]
Jeżeli myślisz, że dam radę, to mogę spróbować :cool3: (kiedyś wystawiałam Goldena na krajówce i zajął 1/8 i CWC :cool3:)

Posted

[quote name='panienkabubu']Jeżeli myślisz, że dam radę, to mogę spróbować :cool3: (kiedyś wystawiałam Goldena na krajówce i zajął 1/8 i CWC :cool3:)[/QUOTE]

Bylabym baardzo wdzieczna ;) Chłopcy wlasciwie sa "samowystawialni", ale niestety nie moge sie rozdwoić :lol:

Posted

[quote name='Talagia']Bylabym baardzo wdzieczna ;) Chłopcy wlasciwie sa "samowystawialni", ale niestety nie moge sie rozdwoić :lol:[/quote]

My tez bedziemy wiec jesli potrzebna pomoc to nie ma problemu:)