bogi Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Musisz troszeczkę na dół zjechać.[/QUOTE] dziękuje,ale ja nadal ślepa:oops: Cykam w naowe informacje-nie ma Cykam we wszystko co tylko i nic Zjechałam na san dół -i nie ma:oops: A ciekawość jest.... [COLOR="DarkOrange"]PROOOSZE[/COLOR]-gdzie ? Quote
Zuza i Noddy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Nie wiem, u mnie wszystko dobrze i u innych chyba tez. Może powiedz co chcesz sprawdzić to ja to zrobię. Quote
bogi Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Oj jesteś [SIZE="4"]wielka[/SIZE]:multi: Spice we wszystkich rozmiarach-czyli małe i miniatury,oraz wilcze Quote
Zuza i Noddy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Szpic mały biały, suka, młodzieży - JOGOBELLA Krisanda Socha-Dyrda Ewa - Katowice Szpic mały kolorowy współczesny (pomarańczowy, wilczasty, inne kolory), pies, otwarta - Lauzer Hanna - Katowice MARTINI BOY Złote Gwiazdy Szkocji Szpic mały kolorowy współczesny (pomarańczowy, wilczasty, inne kolory), suka, szczeniąt - Dederko Agata - Mysłowice PRINCESSA Lamco Laco Szpic mały kolorowy współczesny (pomarańczowy, wilczasty, inne kolory), suka, pośrednia - Ugarynko-Osikowicz Bogna - Radwanice PAPAJA z Niedźwiedziej Gawry Szpic mały kolorowy współczesny (pomarańczowy, wilczasty, inne kolory), suka, otwarta - Tarnowska Joanna - Konstantynów Łódzki RED SIMPATY Szpic miniaturowy (Pomeranian), pies, młodzieży - AMIS Polne Motyle Wójcik Anna - Konstantynów Szpic miniaturowy (Pomeranian), pies, młodzieży - Kontrapunkt ROSMARINUS Lauzer Hanna - Katowice Szpic miniaturowy (Pomeranian), pies, młodzieży - CASANOVA Little King's Pisula Renata - Przystajń Szpic miniaturowy (Pomeranian), pies, championów - TOKIE TIME WILL TELL Borkowska-Grochala Bożena - Nadarzyn Szpic miniaturowy (Pomeranian), suka, młodzieży - CHOCOLATE COCO NEUDECK Chrystoph Aneta - Świerklaniec CELEBRATION Szpic miniaturowy (Pomeranian), suka, młodzieży - HONDA Bobrolandia Bober Bogumiła - Jastrzębie Zdrój Szpic miniaturowy (Pomeranian), suka, otwarta - ZEOLA von Little Dragon Heart Zierbock Ingrid - Turza/Dobrodzien Szpic miniaturowy (Pomeranian), suka, otwarta - LAYDI DOLINA NERU Tarnowska Joanna - Konstantynów Łódzki Szpic wilczy, pies, szczeniąt - MODUS MAG FORCE (FCI) Łabudzińska-Kasprzak Bogumiła A.Kasprzak, M.Kasprzak- Katowice Szpic wilczy, pies, szczeniąt - MEL MAG FORCE Dawid Maria Małgorzata Suchecka- Sosnowiec Szpic wilczy, suka, otwarta - JUPPI-JEJ Logones S.N. (FCI) Litwiniak Tadeusz - Kłomnice Szpic wilczy, suka, championów - SORAYA Collarium Suchecka Małgorzata - Puszcza Mariańska Jeśli o czymś zapomniałam, to powiedz. Quote
lothia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 a ja ciągle nie mam potwierdzenia i nr,mam nadzieję że dotrze przed wyjazdem Quote
aleb Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Na pewno od tego tygodnia będą przychodziły potwierdzenia do skrytek ;) Quote
panienkabubu Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Ha!:cool3: Damy czadu w Będzinie :cool3: Quote
Zuza i Noddy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ja będe miała ze sobą "prywatnego fotografa" to może uda się uchwycić kogoś z forum. Quote
panienkabubu Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Zapraszam na ring bernardynów:cool3: Quote
Zuza i Noddy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Jak tylko się z yorasami nie pokryje ocena to postaram się wpaść, a ty masz psiaki w młodzieży czy pośredniej? Quote
Zuza i Noddy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Napisz mi też klasę i to czy pies czy suka łatwiej będzie zrobić fotkę temu komu potrzeba. Quote
Madzia_K Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 jej...to ja zapraszam i do bassetów:loveu:będą sąsiedzi zza Buga:mad::mad:nie bardzo się lubimy. Oni w ogóle nie chcą z nami gadać przy ringu:roll: Quote
REDA&MELA Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 My : Goldeny, suki, młodzież:) Podam jeszcze numerek katalogowy:lol:. Quote
arrakis Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Ja będe miała ze sobą "prywatnego fotografa" to może uda się uchwycić kogoś z forum.[/quote] U nas też będzie więc nie omieszkam wysłać go na odpowiednie ringi:cool3: Quote
olaglowka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 A my : pudel- klasa szczeniat suka, klasa młodzieży pies, pudel miniaturowy- klasa szczeniat pies i klasa posrednia suki ;)Pzdr Ola Quote
Talagia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Czy ktoś mógłby pomoc mi wystawić jednego anglika przy porównaniu o NDPwR? :oops: Quote
panienkabubu Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='Talagia']Czy ktoś mógłby pomoc mi wystawić jednego anglika przy porównaniu o NDPwR? :oops:[/quote] Jeżeli myślisz, że dam radę, to mogę spróbować :cool3: (kiedyś wystawiałam Goldena na krajówce i zajął 1/8 i CWC :cool3:) Quote
Talagia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='panienkabubu']Jeżeli myślisz, że dam radę, to mogę spróbować :cool3: (kiedyś wystawiałam Goldena na krajówce i zajął 1/8 i CWC :cool3:)[/QUOTE] Bylabym baardzo wdzieczna ;) Chłopcy wlasciwie sa "samowystawialni", ale niestety nie moge sie rozdwoić :lol: Quote
lothia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 to może ktoś z aparatem wpadnie na ring grzywek,niewiele nas wyjatkowo na tej wystawie będzie Quote
Tecia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Talagia']Bylabym baardzo wdzieczna ;) Chłopcy wlasciwie sa "samowystawialni", ale niestety nie moge sie rozdwoić :lol:[/quote] My tez bedziemy wiec jesli potrzebna pomoc to nie ma problemu:) Quote
Recommended Posts