arrakis Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 A może jest w okolicy jakiś trochę zacieniony parking, żeby nie trzeba było po wszystkim wsiadać do samochodowego piekarnika ? Quote
Madzia_K Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Dziewczyny, a jak w ubiegłym roku było z wodą dla psów? Bo moje bassety w takim upale...jeszcze w transporterach będą biedne w taki upał:roll: Quote
REDA&MELA Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 panienkabubu napisał(a):Będzin to Górny Śląsk, a nie Dolny Ale ja dałam pogode tylko dla Będzina, a nie na całe województwo:lol: Quote
Zuza i Noddy Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 A będzie ktoś z namiocikiem lub jakimś zadaszeniem pod ringiem 1? Quote
Love-Wab Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 mógł by mi ktoś stawkę cavików spisać?? bo mi strona nie działa :( Quote
panienkabubu Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Cavików, czyli? Cavalier King Charles Spaniel? Quote
REDA&MELA Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ZMIANY W OBSADZIE SĘDZIOWSKIEJ: Ring 4: miał sędziować sędzia Zbigniew Ostrowski - zastąpi go sędzia Lilianna Bachurzewska Ring 9: miała sędziować Joanna Szczepańska-Korpetta - zastąpi ją sędzia Wojciech Burski Quote
Love-Wab Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Reda&Mela możesz mi sprawdzić na jakim ringu są cavaliery ? Quote
panienkabubu Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Ring nr 8, sędzia Zygmunt Jakubowski, sztuk 21 Quote
Madzia_K Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 cavalierki Boston z Klanu Złośnicy - pośrednia [FONT=Arial]CYRILLE Ad Cordem młodzież [/FONT]Mezo Złodziejska Zgraja - otwarta [FONT=Arial]PEPERMOON Sylena (FCI - otwarta [/FONT][FONT=Arial]ALFIE v.t`Burgstse Hof - champion [FONT=Arial][SIZE=1]ALEK Ad Cordem - champion [/FONT][FONT=Arial]ENTER Z[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Arial]odziejska Zgraja champion [/FONT][/FONT]Sunshine Dejanira - młodzież Innes Kavaliri Kvarteto - młodzież [FONT=Arial]UNA Z[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Arial]odziejska Zgraja - młodzież[/FONT] [FONT=Arial]WIKI Cieszy[/FONT][FONT=Arial]ń[/FONT][FONT=Arial]ski Dwór - młodzież[/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=1]TRAVOLTA Górska Fantazja - młodzież [FONT=Arial][SIZE=1]OPHELIA TRES z Cisarskeho Mlyna młodzież [/FONT][FONT=Arial]TOFFY FEE Górska Fantazja młodzież [/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=1]TABASCO Sylena - pośrednia [/FONT][/FONT][FONT=Arial]FAIRAISA QIRI Biely demon - otwarta [FONT=Arial][SIZE=1]MONA Z[/FONT][FONT=Arial]ł[/FONT][FONT=Arial]odziejska Zgraja - otwarta[/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=1]ITICA Aldaha Gold otwarta [/FONT][/FONT][FONT=Arial]Timsar MASTER STORMMAKER ON AZALEA - otwarta [/FONT][/FONT]Belinda Charmander - champion [FONT=Arial]ESCALA KSI[/FONT][FONT=Arial]ĘŻ[/FONT][FONT=Arial]NICZKA Randia - champion[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Love-Wab Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 dzieki eh mam dość małe klasy bo w psach są 3 a w sukach 4 :) Quote
REDA&MELA Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 A ja przed chwilą wyciągnełam ze skrzynki potwierdzenie z numerkiem:lol:. Quote
ryjkomanka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 A czy ktoś wie czy mogą być problemy z wejściem na wystawę z psem nie zgłoszonym? Quote
Madzia_K Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Słuchajcie, na górnym śląsku leje aż strach. Trudno patrząc na pogodę za oknem wyobrazić sobie, ze w niedzielę ma być taki upał:crazyeye: Quote
marymek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Madzia_K napisał(a):Słuchajcie, na górnym śląsku leje aż strach. Trudno patrząc na pogodę za oknem wyobrazić sobie, ze w niedzielę ma być taki upał:crazyeye: Ale ma tak intensywnie lać tylko do jutra. Potem pogoda ma się poprawić, więc ten upał w niedzielę jest jak najbardziej możliwy. Quote
Madzia_K Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Szczerze mówiąc wolę upał, niże bieganie po błocku:mad: Quote
REDA&MELA Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 A ja zdecydowanie wole deszcz:diabloti:. Moja sucz o wiele lepiej czuje sie w deszczu niż w upale:roll:. Quote
Talagia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 REDA&MELA napisał(a):A ja zdecydowanie wole deszcz:diabloti:. Moja sucz o wiele lepiej czuje sie w deszczu niż w upale:roll:. A jak lepiej wyglada? :evil_lol: Moje tez deszcz lubia, ale mokry seter to nic efektownego na ringu :diabloti: Quote
Recommended Posts