czikot Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 no dzis 28 i cos sie ZK w Będzinie nie spieszy :-( Quote
Błyskotka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Udzielają informacji telefonicznie bo chwilowo nie mają nikogo kto by na stronę dał informacje. Grupa V - Pani Boryczko Więc w tym roku nie pojawimy się w Będzinie :-(:mad:. Quote
bety Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Błyskotka napisał(a):Udzielają informacji telefonicznie bo chwilowo nie mają nikogo kto by na stronę dał informacje. Grupa V - Pani Boryczko Więc w tym roku nie pojawimy się w Będzinie :-(:mad:. Łooooooooo matko :crazyeye:, co to jakaś plaga czy co, a może pozostali sędziowie z uprawnieniami na V grupę wymarli. :evil_lol::eviltong::diabloti: Pzdr Quote
pierozek_monika Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Na stronie oddziału jest już obsada sędziowska: Gr. I - Zbigniew Milewski, Ireneusz Picheta Gr. II - Ewa Bukład, Iwona Magdziarska, Zbigniew Ostrowski, Mariola Semik, Aleksander Waszkowski Gr. III - Wiesław Boryczko, Krystyna Opara, Janusz Opara Gr. IV - Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska Gr. V - Katarzyna Boryczko Gr. VI - Tomasz Borkowski Gr. VII - Tomasz Borkowski Gr. VIII - Janusz Opara, Joanna Szczepańska-Korpetta Gr. IX - Mirosław Redlicki, Zbigniew Jakubowski, Krystyna Opara Gr. X - Ewa Bukład Konkurs Młodego Prezentera: Małgorzata Supronowicz Quote
panienkabubu Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Ech no :cool3: A opłaty?:cool3: Quote
pierozek_monika Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 no właśnie chyba im sie zapomniało napisać :cool3: ale i tak wybieram się na wystawę tylko towarzysko, skład sędziowski taki nie bardzo mi się widzi.... Quote
katik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 pierozek_monika napisał(a):skład sędziowski taki nie bardzo mi się widzi.... mnie też :shake: ale trudno, szkoda byłoby nie byś na wystawie w swoim mieście. :evil_lol: Quote
Nitencja Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Katik - nie narzekaj :) dobry sklad sedziowski jest. My bedziemy w pelnym skladzie Quote
flashka-g Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Nitencja napisał(a):Katik - nie narzekaj :) dobry sklad sedziowski jest. My bedziemy w pelnym skladzie ja tez sobie raczej odpuszcze.. w Bytomiu ta sama sedzina..:roll: Quote
katik Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Nitencja napisał(a):Katik - nie narzekaj :) dobry sklad sedziowski jest. My bedziemy w pelnym skladzie Ja nie narzekam ;) Zresztą jak mogłabym narzekać na wystawę w moim mieście. :lol: To przecież najlepsza wystawa. :lol: Quote
Nitencja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Mam tylko nadzieje ze sie nie pogubie i trafie na wystawe hihi Quote
katik Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Nitencja napisał(a):Mam tylko nadzieje ze sie nie pogubie i trafie na wystawe hihi jak ja do ciebie trafiłam to i ty trafisz na wystawę, bo to przy głównej drodze. (jak coś to dokładnie napiszę jak dojechać.) :lol: Quote
panienkabubu Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Są i ceny: - Opłata za psa: 70zł, kolejny pies tego samego właściciela: 60zł (bez katalogu) - Opłata za szczeniaka i weterana: 30zł, kolejny szczeniak/weteran tego samego właściciela: 15zł - Młody Prezenter: 10zł Wpłaty prosimy kierować na konto oddziału: Bank Millennium 11 1160 2202 0000 0000 4937 0793 Opłata wniesiona po 11.07.2008 i w dniu wystawy wynosi 100zł za każdego psa niezależnie od klasy. Interchampiony i psy ras polskich w rękach polskich wystawców: bezpłatnie (bez katalogu) Zgłoszenia (FORMULARZ do wydrukowania) prosimy wysyłać listem poleconym na adres oddziału lub używając formularza internetowego. Prosimy nie przesyłać zgłoszeń e-mailem lub faxem ! Zgłoszenia psów do klasy użytkowej muszą zawierać kopię certyfikatu użytkowości a do klasy championów kopię championatu. Bez tego dokumentu zostaną przesunięte do klasy otwartej. Prosimy o kontakt telefoniczny z biurem oddziału w celu potwierdzenia czy zgłoszenie dotarło. Każde zgłoszenie musi zawierać: 'numer rejestracji oddziałowej' Wycofanie psa z udziału w wystawie lub zmiana klasy możliwa jest tylko w wyjatkowych wypadkach do dn. 11.07.2008 Quote
marymek Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Młody Prezenter: 10zł W zeszłym roku było bodajże za free :watpliwy: Quote
panienkabubu Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 marymek napisał(a):W zeszłym roku było bodajże za free :watpliwy: Hahaha, kolejny bojkot? :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marymek Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Nie, tym razem nie. W końcu 10zł to nie taki majątek znowu. Dobrze że nie ma 50 :p Quote
panienkabubu Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Słuchajcie na stronie podani są już sędziowie z podziałem na rasy. Także wrzucę tu i zmienię pierwszy post. Quote
panienkabubu Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Grupa I - Zbigniew Milewski - Owczarek Niemiecki - Joanna Szczepańska-Korpetta - Polski Owczarek Nizinny - Ireneusz Picheta - pozostałe rasy gr I Grupa II - Iwona Magdziarska - Boksery - Zbigniew Ostrowski - Dogi, Cane Corso, Doberman, Pinczery, Fila, Nowofundland, Leonberger, Landseer - Mariola Semik - Szwajcarskie Psy Pasterskie, Owczarek Śr. Azjatycki, Owczarek Kaukazki - Tomasz Borkowski - Sznaucery - Ewa Bukład - Bernardyn, Rottweiler, Czarny Terier Rosyjski, Buldog Angielski, Bullmastif, Mastify, Shar-Pei, pozostałe rasy gr II Grupa III - Wiesław Boryczko - Yorkshire Terrier - Krystyna Opara - Teriery: Sealyham, Szkockie, Czeski, West Highland White - Janusz Opara - Teriery: Bullterier, American Staffordshire, Staffordshire Bull, Airedale, Bedlington, Border, Irish Soft, Kerry Blue, Irlandzki, Walijski Carin, Norwith, Norfolk, Jack i Parson Russel, Foksterier Grupa IV Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska Grupa V Katarzyna Boryczko Grupa VI - Małgorzata Supronowicz - Beagle - Tomasz Borkowski - pozostałe rasy gr VI Grupa VII Tomasz Borkowski Grupa VIII - Joanna Szczepańska-Korpetta - Retrievery (oprócz Golden Retriever) - Małgorzata Supronowicz - Golden Retriever - Janusz Opara - pozostałe rasy gr VIII Grupa IX - Mirosław Redlicki - Chihuahua, Shih-Tzu, Pekińczyk, Chiński Grzywacz - Zbigniew Jakubowski - Pudle, Cavaliery - Krystyna Opara - pozostałe rasy gr IX Grupa X Ewa Bukład MP - Supronowicz Małgorzata Quote
vpassione Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Zgłoszenie wypełniałam na wystawie w Bytomiu. Powinno mi przyjść mailem potwierdzenie jakieś? Quote
arrakis Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ja posłałam formularz internetowy zgłoszenia i ma przyjść mail zwrotny więć może w twoim przypadku podobnie:roll:. Ciekawe ile trzeba będzie czekać? Quote
Recommended Posts