Linssi Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Oby Kajutek wreszcie zagrzal doopke w nowym domku :loveu: Quote
Od-Nowa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/42/a6221396934a0d21.jpg[/IMG][/URL] Quote
eliza_sk Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Ojoj, jaka śliczna karteczka:loveu: Dziękujemy za życzonka :loveu: Quote
tomcug Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [B]Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.[/B] Quote
kika22 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Gdy nadejdą Święta niech nadzieja i radość zastukają do Twoich drzwi, a Nowy Rok przyniesie pomyślność, szczęście. i piękny uśmiech każdego dnia zyczy Haidi z rodzinką:loveu: Quote
Linssi Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [IMG]http://lc.fdots.com/cc/lc/8a/8a5297708e6d287bd63842b3b86d8925.gif[/IMG] [COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego najlepszego dziewczyny, oby ludzie bili się o Wasze psiaki i aby wszystkie znalazły najwspanialsze domki na świecie! A Was, aby nie opuszczała wiara w to co robicie! Wesołych Świąt! [/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
ewelinka_m Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [IMG]http://img95.imageshack.us/img95/5549/eeezu2.jpg[/IMG] [COLOR=SeaGreen][B]W tak wspaniałym dniu jakim są Święta Bożego Narodzenia Życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń , dobroci ludzi , pogody i radości ducha , Siły w ramionach i wielkiego ognia w sercu , który rozpali wszystko wokół Ciebie szczęściem i radością , Niech wszystko czego dotkniesz , stanie się pomocne w spełnianiu Twoich marzeń , Niech każda chwila czyni Cię najbardziej uśmiechniętą i szczęśliwą osobą , Niech pokój , miłość i szczęście otoczy Ciebie , Twoich bliskich i wypełni Twój dom . A Nowy Rok niech doda blasku Twoim dniom,[/B][/COLOR] :tree1:Wesołych Świąt!:tree1: Wszystkim jędzrejowskim sympatykom i przedewszystkim niesamowitym osobą o ogrooomnych sercach WESOŁYCH ŚWIAT!:multi: Quote
Inez de Villaro Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 WSZYSTKIM PSOM JĘDRZEJOWSKIM I CIOTKOM ŻYCZYMY LEPSZEGO I SPOKOJNIEJSZEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [URL=http://blingee.com/blingee/view/79292054-psy-3][IMG]http://image.blingee.com/images15/content/output/000/000/000/4b9/333955678_75843.gif[/IMG][/URL] [URL=http://blingee.com]Make custom Glitter Graphics[/URL] Quote
Saphira Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [IMG]http://www.ekartki.pl/cards_files/19/19200_swiateczne-choinka1.gif[/IMG] I ja do zyczen sie przyłączam :loveu::loveu::loveu: Quote
eliza_sk Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Dziękujemy wszystkim Cioteczkom za życzenia, oby chociaż w połowie mogły spełnić się te miłe słowa :loveu: [B][SIZE=3] [/SIZE][/B][CENTER][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Green][B]:tree1:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Green][B]A ze swojej strony życzę wiele zdrowia i wytrwałości, świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze, chwili wytchnienia przy wigilijnym stole, aby nie zapomnieć o tym co najważniejsze. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Green][B]Wytrwałości w dążeniu do celu, samych życzliwych ludzi wokół oraz aby nieosiągalne cele stały się zdobyczami codzienności.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Green][B]:tree1:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Green][B]:tree1:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Green][B]:tree1:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Green][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
tomcug Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 A ja z rana przypomnę o pieskach, które nie spędzają świąt w nowym domku, niestety. Quote
Saphira Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 No cóz jest ich w każdym polskim schronie okolo 200 , a ile sie wałęsa głodnych :shake: szkoda słów :shake: Ja myślę, że jednak jedyny ratunek w adopcjach zagranicznych i upowszechnianiu sterylizacji. Bez tego to syzyfowa praca :shake: Quote
Potter Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Właśnie wróciłam po świątecznym wyjeździe. Dziękuję wszystkim za życzenia i słowa wsparcia :tree1::x-mas:. Quote
andzia69 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Bardzo sie cieszę, ze Kajuś znowu w nowym domku:multi::multi::multi: mam nadzieję,że to jego ostatni:p u nas zastój...ani jednego e-maila...telefonu:-( Quote
Linssi Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Oby w nowym roku znalazly sie domki dla wszystkich bid...i zeby wszystkie zle, sadystyczne potwory zw. ludzmi szlag trafil... to takie moje noworoczne marzenie :diabloti: Quote
tomcug Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 No to wypędzamy pieski do nowych domków. Quote
emilia2280 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Meldujé ze wplacilam dzis 50zl na konto Stowarzyszenia. Sá to nadplaty za przesylki z mojego bazarku na Jédrzejów. Quote
cornietta Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='rufusowa']nie moge! ale on super trafił :loveu: nie ma lepszego psa do zabawy niż ast :evil_lol: i ogolnie jestem w szoku ze dwa psy sa tak zgodne :-o u mnie pies z suką sie tak nie pobawią, bo sucz zazdrosna o zabawki :shake: cudownie chłopak trafił :multi:[/quote] Witam I ciesze sie ze trafil do mnie.Jest Wielkim pieszczochem.Ma sie bardzo dobrze. Pozdrawiam:p:p:p:p:p Quote
Potter Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 cornietta - witam na wątku :lol:. emilia - dzięki za wpłatę :loveu:. Niestety u nas źle się dzieje :shake:. Nie chce histeryzować, ale w azylu mamy chyba epidemię, chociaż żaden weterynarz (m.in. Steinhoff) nie potrafi zidentyfikować z całą pewnością, o jaką chorobę chodzi, bo objawy są niespójne i niejednoznaczne. Mówi się jednak nawet o nosówce. Jeden pies (Puma) już nie żyje, 2 następne (Koza i Charcik) skończą się chyba dzisiaj w nocy, bo kiedy opuszczałam nasz szpital po 12 h zmianie to były w agonii :placz:. Chodzi o zwierzęta z tzw. twardego trzonu, tzn. nieadopcyjne, trudne do obróbki weterynaryjnej z powodu dużych problemów behawioralnych, a niejednokrotnie agresywne. Dzisiaj cały dzień podawaliśmy pozostałym najbardziej zagrożonym surowicę przeciwko nosówce, parwowirozie i czemuś tam jeszcze. Koszt szczepionek 1000 zł. W sumie zaszczepiliśmy 252 kg "żywca". To cud, że ani wet, ani ja nie straciliśmy przy tym żadnej kończyny. Teraz trzeba czekać na rozwój wypadków. Podanie surowicy wiąże się z dużym ryzykiem, ale jest tutaj jedynym ratunkiem. Jeśli to faktycznie zaraza, może być tak, że uda się uratować wszystkie pozostałe zwierzęta. A może być tak, że zaczną chorować i padać również te z pierwszych postów. Nie wiem co się dzieje i poproszę chyba o roczny urlop :puppydog:. Quote
Saphira Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 No cóż źle się nam kończy ten rok :-( Quote
Linssi Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 o Boze Potter, to masakra jakas! mam nadzieje ze trzymasz sie... co do pieniazkow, to wlasnie rozprowadzam Wasze ulotki z 1% :cool3: Moi rodzice juz sie zobowiazali ze przekaza swoj 1%, ja z reszta tez ;) Quote
kika22 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Potter tak mi przykro:-( Oby resztę psiaków udało się uratować:roll: W Nowym Roku dla Wszystkich którzy wspierają [B][FONT=Garamond][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Garamond][SIZE=3][COLOR=#0000ff][COLOR=red]dużo zdrówka, pomyślności, spełnienia marzeń oraz wielu udanych adopcji[/COLOR]:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts