Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Najserdeczniejsze życzenia:
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,
A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija.[/B]

Posted

Gdy nadejdą Święta
niech nadzieja i radość
zastukają do Twoich drzwi,
a Nowy Rok przyniesie
pomyślność, szczęście.
i piękny uśmiech każdego dnia zyczy Haidi z rodzinką:loveu:

Posted

[IMG]http://lc.fdots.com/cc/lc/8a/8a5297708e6d287bd63842b3b86d8925.gif[/IMG]

[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego najlepszego dziewczyny, oby ludzie bili się o Wasze psiaki i aby wszystkie znalazły najwspanialsze domki na świecie! A Was, aby nie opuszczała wiara w to co robicie!
Wesołych Świąt!
[/FONT][/SIZE][/COLOR]

Posted

[IMG]http://img95.imageshack.us/img95/5549/eeezu2.jpg[/IMG]

[COLOR=SeaGreen][B]W tak wspaniałym dniu jakim są
Święta Bożego Narodzenia
Życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń ,
dobroci ludzi , pogody i radości ducha ,
Siły w ramionach i wielkiego ognia w sercu ,
który rozpali wszystko wokół Ciebie szczęściem i radością ,
Niech wszystko czego dotkniesz ,
stanie się pomocne w spełnianiu Twoich marzeń ,
Niech każda chwila czyni Cię
najbardziej uśmiechniętą i szczęśliwą osobą ,
Niech pokój , miłość i szczęście
otoczy Ciebie , Twoich bliskich i wypełni Twój dom .
A Nowy Rok niech doda blasku Twoim dniom,[/B][/COLOR]
:tree1:Wesołych Świąt!:tree1:

Wszystkim jędzrejowskim sympatykom i przedewszystkim niesamowitym osobą o ogrooomnych sercach WESOŁYCH ŚWIAT!:multi:

Posted

WSZYSTKIM PSOM JĘDRZEJOWSKIM I CIOTKOM ŻYCZYMY LEPSZEGO I SPOKOJNIEJSZEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[URL=http://blingee.com/blingee/view/79292054-psy-3][IMG]http://image.blingee.com/images15/content/output/000/000/000/4b9/333955678_75843.gif[/IMG][/URL]
[URL=http://blingee.com]Make custom Glitter Graphics[/URL]

Posted

Dziękujemy wszystkim Cioteczkom za życzenia, oby chociaż w połowie mogły spełnić się te miłe słowa :loveu:

[B][SIZE=3]
[/SIZE][/B][CENTER][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Green][B]:tree1:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Green][B]A ze swojej strony życzę wiele zdrowia i wytrwałości, świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze, chwili wytchnienia przy wigilijnym stole, aby nie zapomnieć o tym co najważniejsze. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Green][B]Wytrwałości w dążeniu do celu, samych życzliwych ludzi wokół oraz aby nieosiągalne cele stały się zdobyczami codzienności.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Green][B]:tree1:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Green][B]:tree1:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Green][B]:tree1:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Green][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

No cóz jest ich w każdym polskim schronie okolo 200 , a ile sie wałęsa głodnych :shake: szkoda słów :shake: Ja myślę, że jednak jedyny ratunek w adopcjach zagranicznych i upowszechnianiu sterylizacji. Bez tego to syzyfowa praca :shake:

Posted

Oby w nowym roku znalazly sie domki dla wszystkich bid...i zeby wszystkie zle, sadystyczne potwory zw. ludzmi szlag trafil... to takie moje noworoczne marzenie :diabloti:

Posted

[quote name='rufusowa']nie moge! ale on super trafił :loveu:

nie ma lepszego psa do zabawy niż ast :evil_lol:

i ogolnie jestem w szoku ze dwa psy sa tak zgodne :-o
u mnie pies z suką sie tak nie pobawią, bo sucz zazdrosna o zabawki :shake:

cudownie chłopak trafił :multi:[/quote]
Witam
I ciesze sie ze trafil do mnie.Jest Wielkim pieszczochem.Ma sie bardzo dobrze.
Pozdrawiam:p:p:p:p:p

Posted

cornietta - witam na wątku :lol:.

emilia - dzięki za wpłatę :loveu:.

Niestety u nas źle się dzieje :shake:.
Nie chce histeryzować, ale w azylu mamy chyba epidemię, chociaż żaden weterynarz (m.in. Steinhoff) nie potrafi zidentyfikować z całą pewnością, o jaką chorobę chodzi, bo objawy są niespójne i niejednoznaczne. Mówi się jednak nawet o nosówce.
Jeden pies (Puma) już nie żyje, 2 następne (Koza i Charcik) skończą się chyba dzisiaj w nocy, bo kiedy opuszczałam nasz szpital po 12 h zmianie to były w agonii :placz:. Chodzi o zwierzęta z tzw. twardego trzonu, tzn. nieadopcyjne, trudne do obróbki weterynaryjnej z powodu dużych problemów behawioralnych, a niejednokrotnie agresywne.
Dzisiaj cały dzień podawaliśmy pozostałym najbardziej zagrożonym surowicę przeciwko nosówce, parwowirozie i czemuś tam jeszcze. Koszt szczepionek 1000 zł.
W sumie zaszczepiliśmy 252 kg "żywca". To cud, że ani wet, ani ja nie straciliśmy przy tym żadnej kończyny.
Teraz trzeba czekać na rozwój wypadków. Podanie surowicy wiąże się z dużym ryzykiem, ale jest tutaj jedynym ratunkiem. Jeśli to faktycznie zaraza, może być tak, że uda się uratować wszystkie pozostałe zwierzęta. A może być tak, że zaczną chorować i padać również te z pierwszych postów.
Nie wiem co się dzieje i poproszę chyba o roczny urlop :puppydog:.

Posted

o Boze Potter, to masakra jakas! mam nadzieje ze trzymasz sie...
co do pieniazkow, to wlasnie rozprowadzam Wasze ulotki z 1% :cool3: Moi rodzice juz sie zobowiazali ze przekaza swoj 1%, ja z reszta tez ;)

Posted

Potter tak mi przykro:-(
Oby resztę psiaków udało się uratować:roll:

W Nowym Roku dla Wszystkich którzy wspierają
[B][FONT=Garamond][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Garamond][SIZE=3][COLOR=#0000ff][COLOR=red]dużo zdrówka, pomyślności, spełnienia marzeń oraz wielu udanych adopcji[/COLOR]:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]