Charly Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ale extra:multi::multi: Ja myslalam ze to mial byc DT:cool3::mad: :multi::multi: :jumpie::jumpie::jumpie: :BIG::BIG::BIG: :BIG::BIG::BIG: Super !!!:loveu::crazyeye: :loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 teraz tylko musimy mieć nadzieje, że wszystko bedzie OK. :cool3: Quote
magdyska25 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Na pewno wszystko będzie ok.:cool3: Bardzo trzymam mocno kciuki!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
majqa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nie mogę się doczekać fotek z nowego domku i info, jak ten domek radzi sobie z psiakiem. Quote
Mysia_ Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Póki co wszystko jest na dobrej drodze ;) Quote
majqa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Macie jakieś wieści od staruszka? Jak się odnalazł na miejscu? Quote
Mysia_ Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Wszystko jest OK. Wygląda na to, że psiak już sie zaaklimatyzował ;) Jest bardzo grzeczny, na spacerach chodzi powolutko, ale nie boi się ruchu ulicznego. Figa (suczka Pani) ciągle na niego warczy, ale naszczesie nie robi krzywdy ;) Quote
majqa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Figa boi się utraty uczuć, haha...i pokazuje, kto rządzi. Super wiadomości i to od samego ranka! Dziękuję!!!:lol: Quote
Asia_Klero Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Baaardzo sie ciesze!Pozdrowienia dla Oszka:Ddalej nazywa sie Oszek?:D Quote
Mysia_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 nowych wiesci nie mam, więc chyba wszystko w porządku ;) Quote
Asia_Klero Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 a foteczki??sa jakies szanse na fotki?:) Quote
Mysia_ Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 szanse są ;) ale nie wiem kiedy dokładnie możemy się spodziewac fotek :roll: Quote
TYGRYS-ica. Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 :multi::multi: i kto by pomyslal ze taki Oszek znajdzie taki wspanialy domek :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 spytam Pani czy moge tu cytowac jej maile ;) żebyscie wiiedziały na bieżąco co tam u niego ;) Quote
TYGRYS-ica. Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 spytaj spytaj pewnie i tak sie zgodzi :lol: Quote
Mysia_ Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 no to cytuje ostatniego maila :cool3: "Dzień dobry - oczywiśćie ,że można cytować na "Dogomanii "-Kajtek dostal wczoraj zastrzyk, dzisiaj idziemy na kontrolę ,łapka troche lepiej ,ale caly czas boli go , po wstaniu kuleje, potem się rochodzi i jest lepiej ,serwuję mu długie spacery w sobotę i niedziele , chyba sie cieszy ,Misiek i Figa muszą siewybiegac , poraz pierwszy na Łysej Kajtek kawałek szedł bez smyczy, wyglądało,że jest zadowolony -wachal tam gdzie chciał - nikt go nie ograniczał.Misiek z Figą sazleli za patykami, nawet troche się kłócili, Kajtek dostojnie kroczył -ludzie pytali czy trochę niewidzi-byli zdziwiweni, że wpogóle nie widzi. Aparat oczywiście zapomniałam zabrac taże zdjecia beda w pozniejszym czasie.Pozdrowienia od chłopaków " Quote
Agata69 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Mysia_ napisał(a):no to cytuje ostatniego maila :cool3: "Dzień dobry - oczywiśćie ,że można cytować na "Dogomanii "-Kajtek dostal wczoraj zastrzyk, dzisiaj idziemy na kontrolę ,łapka troche lepiej ,ale caly czas boli go , po wstaniu kuleje, potem się rochodzi i jest lepiej ,serwuję mu długie spacery w sobotę i niedziele , chyba sie cieszy ,Misiek i Figa muszą siewybiegac , poraz pierwszy na Łysej Kajtek kawałek szedł bez smyczy, wyglądało,że jest zadowolony -wachal tam gdzie chciał - nikt go nie ograniczał.Misiek z Figą sazleli za patykami, nawet troche się kłócili, Kajtek dostojnie kroczył -ludzie pytali czy trochę niewidzi-byli zdziwiweni, że wpogóle nie widzi. Aparat oczywiście zapomniałam zabrac taże zdjecia beda w pozniejszym czasie.Pozdrowienia od chłopaków " Ale fajnie...... Quote
Mysia_ Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 U Oszka-Kajtka wszystko w porządku, zadomowił się już na dobre :razz: Zna już stałe trasy i tam może iśc bez smyczy prowadząc Misia i Figę ;) Niestety Pani nadal nie może wysłac fotek, więc musimy uzbroić się w cierpliwość :oops: Quote
brazowa1 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 jezeli podacie swojego maiila,wysle fotki Misia.Tak sie złozylo,ze zupełnie przypadkiem zrobilam mu wizyte poadopcyjna ;).Piesio wyglada kwitnaco,jest pogodny i lagodny. Quote
Mysia_ Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='brazowa1']jezeli podacie swojego maiila,wysle fotki Misia.Tak sie złozylo,ze zupełnie przypadkiem zrobilam mu wizyte poadopcyjna ;).Piesio wyglada kwitnaco,jest pogodny i lagodny. :multi: [email protected] :cool3: wysyłaj wysyłaj :loveu: Quote
brazowa1 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 wybaczcie...tak wysyłalam,wysyłałam,ze az zrobilam czyszczenie kompa i fotki tez :oops: Ale na pocieche dodam,ze czesto jeżdze trasa obok domu Waszych pieskow i tydzien temu widzialam je znowu-wygladaja dobrze i na 100% sa w bardzo dobrych rekach,tylko im mozna pozazdroscić. Quote
Recommended Posts