szajbus Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Agresorkami wobec innych psów są moje wampirzyce, ale obie się wspaniale dogadują ze sobą, choć początki były trudne. Natomiast wobec domowników są przylepami i nie zamieniłabym je na żadne inne psioczki nawet bez ADHD. Masz rację cioteczka, ne ma co szfladkowac Stefana jako agresora.Tak naprawdę charakter psa mozna poznac poza schroniskowymi murami. To jedzie Stefciu do Warszawy ? Quote
Aska25 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Jutro przeniesiemy stefka do budy kolo hospicjum przy furtce. Bedzie mial trawke za siatka i spokój... Quote
Ania i Kajber Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Nie wiem,czy to dobry pomysł. Po pierwsze,będzie mniej widoczny, bo na uboczu. Po drugie,też bedzie ciągle pobudzany,bo my wyprowadzamy psy furtką, często np. z zagródki czy blaszaka mogą mu podejśc pod zęby. Po trzecie,najwazniejsze, wolontariuszkom,które z nim wychodzą ( Beata, Monika, Kasia z Mężem,czasem też Karolina) jest wygodnie mieć go blisko bramy wjazdowej,którą wychodzą.Wtedy nie drażnią żadnych psów.Dziewczyny wychodza z Nim chetnie, często są,gdy nas nie ma, furtka jest zamknięta,trudno im będzie ciągnąc Stefka przez dwa placyki do wyjścia.Trzeba chyba przepiąć go tak, by nie był naprzeciwko tej amstafki ( niestety często widziałam,że Stefi też ją obszczekuje),ale żeby był blisko bramy samochodowej-spacery mu się należą i dobrze,że są chętnie Ciotki do spacerów. Quote
Aska25 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Skoro ania tak uwaza to ok. Jak bylby blisko furtki, to sila rzeczy bym go wyprowadzala zawsze jak jestem, a o klucz chyba mozna dyrekcje poprosic, bo furtka jest dla wszystkich.... Napewno trzeba go przeniesc, albo tego amstafa, bo sie boje ze w koncu sie urwie a wtedy stefek moglby nie przezyc tego spotkania Quote
anovip1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Stefan już tak długo czeka i myśli czy ktoś go kiedyś pokocha ? :-( Quote
rita60 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='anovip1']Stefan już tak długo czeka i myśli czy ktoś go kiedyś pokocha ? :-( Spojrz i zobacz tesknote za domem,w tych pieknych bursztynowych oczkach:-( Quote
jasioslawinka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Stefan czeka na swojego człowieka Quote
Aska25 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Stefanek jest cudownym psem.:loveu: Zawsze kiedy do niego przychodzę przewraca sie na plecki i prosi o zainteresownie. Na specrach tez lubi sie wywalic na sniego z nienacka proszac o smyranki. Podgryza reke jak szczeniak. Ciekawe czy nadawałby sie do domu z ogrodem, dla starszych ludzi. Ma dosc duzo energii jak na swoj wiek Quote
szajbus Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 I co z tym wyjazdem do Warszawy? Ktoś z nim pojedzie? Quote
ciapuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jak już pisałam ja jestem zwarta i gotowa do jazdy Quote
anovip1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Stefcio radosny piesio chce pójść do domeczku !!!! Już najwyższa pora !!!!!!!!!!!! Ile można czekać ? Quote
Onaa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja naprawde nie wiem czemu ten psiak nie może sobie znaleźć domu, ładny jest, do ludzi miły, nie za duży - ot taki w sam raz. Quote
elmira Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Dogo07 napisał(a):Ja naprawde nie wiem czemu ten psiak nie może sobie znaleźć domu, ładny jest, do ludzi miły, nie za duży - ot taki w sam raz. No właśnie Dogo07-pies idealny:shake: Ja tez nie mog pojąć, że siedzi w schronisku i nikomu je odwiedzającemu nie wpadł w oko. anovip1-dwie ostatnie fotki prze, przecudowne:loveu: Quote
anovip1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Zapraszam na watek Chico: http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-chico-2-letni-mix-bokserka-od-nas-zalezy-jego-zycie-129449/#post11619157 Quote
marysia55 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 elmira napisał(a):No właśnie Dogo07-pies idealny:shake: Ja tez nie mog pojąć, że siedzi w schronisku i nikomu je odwiedzającemu nie wpadł w oko. przy takiej ilości psów w schronisku może byc niezauważalny, może potrzeba więcej ogłoszeń :cool3::cool3::cool3: Quote
rita60 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Stefanek czeka na ciebie,juz tak długo:-( Quote
szajbus Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Stefek sio do domu, sio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
anovip1 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Stefcio , to bardzo radosny ,kochany psiak :loveu: Gdy mnie widzi z daleka ,ogonkiem radośnie kręci. Jak tego przytulaka można nie pokochać :shake: Quote
Recommended Posts