Witokret Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 jayo napisał(a):Domek staly, ale do sprawdzenia jeszcze. Chętnie sprawdzimy - w niedzielę jedziemy na Śląsk więc od poniedziałku możemy się jakoś umawiać - poprosiłybyśmy tylko o namiary na pw :lol: Quote
Witokret Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 GameBoy napisał(a):od wczoraj :roll: ja sie boje, ze one sie pozarazaja Nie możemy ryzykować - dziękujemy GameBoy :Rose: Quote
Witokret Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 AśkaK napisał(a):Przepraszam dziewczyny, jednak nie dam rady wziąć szczeniora - TZ miał być w przyszłym tyg. na delegacji, ale z powodów zdrowotnych zostaje w domu i zamiast opieki nad maluchem, czeka mnie latanie z TZtem po lekarzach.:oops: Asiu, a czy możemy liczyć na Twoją pomoc w kwestii dokarmiania suni - w czasie kiedy nie będziemy nas w Wawie ??? Ona tam cały czas czeka na żarełko :shake: Nikogo z Wawra nie znamy, a boimy się, że sunia po prostu pójdzie sobie gdzieś i juz jej nie znajdziemy. Zresztą Ty jako jedyna oprócz nas wiesz, w którym to jest miejscu... Quote
Witokret Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 W niedzielę jedziemy na Śląsk z 3 szczeniorkami, które sa u nas i 3, które są u Danusi :crazyeye: Matko nie wiem jak się zabierzemy w sumie z 9 psami :mdleje: :Help_2:czy nikt już nie ma niezawirusionego miejsca dla kuleczek ??? 3 maluszki podrzucamy do Wandul, a 3 zostaną... dla Dorothy ??? Dorothy - co Ty na to ??? :cool3: Quote
Dorothy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 no a co ja mam na to??:mad: oczywiscie odmawiam i nie dam rady. No co Wy???:obrazic: Biore! Dawac je. Szkoda takich malenstw zebu sie marnowaly cale zycie przed nimi. Najwyzej mnie tu zasikaja na śmierć :grab: a mój weterynarz zejdzie śmiertelnie na widok koszyka pelnego szczeniąt, biorąc pod uwage ze wlasnie mu ulokowalam na hoteliku zabiedzona Libre http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106462 no co ma sie ten rozrzut :cool3: kiedy one beda do szczepienia? Quote
Witokret Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Dzieciaki są naprawdę bardzo grzeczne i kochane - nawet nauczyły się, że siusia się i koopka na gazetki - nnno czasami zdarza się nie trafić, ale liczą się chęci :razz: Maluchy są już odrobaczone i odpchlone - za dwa tygodnie - jak wet określi, że wszystko jest ok, będzie można je szczepić. Staramy się je przyzwyczajac do wszystkiego - wyleguja się własnie z naszymi kundlami na sofach, zwiedzają wszystko co tylko sie da i są porządnie dozywiane bo straszne z nich chudzinki :shake: Ogólnie to zdrowiutkie i bardzo silne szczeniory, które mają wspaniałą i nie skażoną jeszcze niczym psychikę - słowo daję straaasznie cięzko będzie nam sie z nimi rozstać :placz: Wszystkie maluchy mają już założone książeczki zdrowia. Teraz najwazniejsze jest dla nich porządne odzywienie - mimi, że to prześliczne puchate kuleczki - przy głaskaniu czuć same kosteczki :shake: Quote
pidzej Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 I jak małe, ożyły trochę? ostatnią noc przespały calutką, rano siii kuuu i znowu spać, do 11stej. Quote
halbina Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ależ śliczniutkie kluseczki... :loveu: a ja... :-( Quote
Witokret Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 pidzej napisał(a): I jak małe, ożyły trochę? ostatnią noc przespały calutką, rano siii kuuu i znowu spać, do 11stej. W nowym miejscu byly troche oniesmielone. Chlopak bardzo szybko sie osmielil (od razu jak dostal zarelko ;), dziewczynke wyprzytulalysmy, bo strasznie niesmiala :oops: i powolutku tez sie oswaja. Dzisiaj chyba byl taki dzien, ze wszystkie maluchy odsypialy, nasze tez nie mogly sie dobudzic :razz:. Za to jak juz sie dobudzily.... :mad: Matko, jak my sie z nimi rozstaniemy :placz: Quote
Dorothy Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 jeden ma loczki drugi gladkowlosy, pelne spektrum urody i slicnosci:loveu: ktore to chlopiec a ktore dziewczynka? Dajecie im imiona od razu wszystkim? Quote
Witokret Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Dziewczynki to te nieco drobniejsze i bardziej gładkowłose :razz: Chłopaki sa nieco wieksze i bardziej lokowate ;) Zaraz do tego spektrum dołączymy jeszcze kilka zdjatek to zobaczycie jakie one sa różne :loveu: Pewnie, że wszystkie maja juz imiona - wprawdzie "robocze", ale zawsze :cool3: Chłopaki to: Brysio, Dropcio, Ziomal i Misza Dziewczyny: Kruszynka, Wicia, Dropcia i Zosia :evil_lol: Quote
Witokret Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Nadrabiamy zaleglosci w prezentacji psiakow. Oto Misza - ostatni zlapany szczeniak, najpotezniejszy, najodwazniejszy, najbardziej zrownowazony, po prostu szef calej bandy :razz: Misza bedzie z pewnoscia duzym psem i do tego psem z charakterem. Jest cudowny! Quote
Witokret Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Nasz zdecydowany faworyt - Ziomal :loveu: - to pies, ktory uwielbia towarzystwo czlowieka. Zosia i Misza spia, a Ziomal siedzi przy drzwiach lazienki i wyyyyje, zeby go wziac na raczki :cool3:. Na jedzenie reaguje jak maly odkurzacz :crazyeye:. Doskonale pamieta, gdzie stoja miski naszych psow. Jak tylko uda mu sie wyrwac z klatki lub zeskoczyc z sofy od razu biegnie i sprawdza czy czasami cos dla niego nie zostalo. Jest niesamowicie zywotny. Bedzie swietnym towarzyszem :loveu: Quote
Witokret Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Zosienka - spokojna, cichutka sunieczka - poza chwilami, kiedy jest straasznie glodna, wtedy wyyyyje do ksiezyca :cool3:. Urocza i przesliczna :loveu:. Quote
siekowa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jakie piękności. :loveu: Kiedy ostatnio ktoś był u matki?We wtorek pojadę tam z jedzeniem mam nadzieję,że uda mi się ją znaleźć. Quote
wandul 66 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 dotarła do mnie 5 szczeniąt , ale 2 wymiotowały i były osowiałe , dzieczyny zabrały je do kliniki w Brynowie , 3 moje zasrańce posiedziały w garażu a na noc juz sa w mojej łazience , 1 to łobuz , pozostałe jeszcze wystraszine!!!! TRZYMAM KCIUKI ZA 2 POZOSTAŁE!!! Quote
Dorothy Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 cudenka..:loveu:. a kiedy bedzie wiadomo co z tamtymi? Quote
Jola_K Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ale fajne kulki!! :lol: cudne! :loveu: trzymam kciuki za te co sie pochorowaly :kciuki: Quote
halbina Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Miało być sześć... z tego, co wiem... Jak sie czują Twoje, Wando? i kiedy będzie wiadomo, co z resztą?... Quote
ko_da1 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 jeśli sie uda wszystko po mojej myśli to rezerwuje Ziomala , moja ciocia szuka takiego psa ;) tylko musze jej pokazać zdjęcia poprosimy kciuki za powodzenie adopcji :oops: Quote
wandul 66 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Dorothy napisał(a):cudenka..:loveu:. a kiedy bedzie wiadomo co z tamtymi?dziewczyny juz dzwoniły , nie ma oznak infekcji , raczej kwestia zarobaczenia a raczej toksyn po odrobaczaniu , resztę napiszą same!!! Quote
Recommended Posts