Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jayo napisał(a):
Domek staly, ale do sprawdzenia jeszcze.

Chętnie sprawdzimy - w niedzielę jedziemy na Śląsk więc od poniedziałku możemy się jakoś umawiać - poprosiłybyśmy tylko o namiary na pw :lol:

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AśkaK napisał(a):
Przepraszam dziewczyny, jednak nie dam rady wziąć szczeniora - TZ miał być w przyszłym tyg. na delegacji, ale z powodów zdrowotnych zostaje w domu i zamiast opieki nad maluchem, czeka mnie latanie z TZtem po lekarzach.:oops:

Asiu, a czy możemy liczyć na Twoją pomoc w kwestii dokarmiania suni - w czasie kiedy nie będziemy nas w Wawie ??? Ona tam cały czas czeka na żarełko :shake: Nikogo z Wawra nie znamy, a boimy się, że sunia po prostu pójdzie sobie gdzieś i juz jej nie znajdziemy. Zresztą Ty jako jedyna oprócz nas wiesz, w którym to jest miejscu...

Posted

W niedzielę jedziemy na Śląsk z 3 szczeniorkami, które sa u nas i 3, które są u Danusi :crazyeye: Matko nie wiem jak się zabierzemy w sumie z 9 psami :mdleje:
:Help_2:czy nikt już nie ma niezawirusionego miejsca dla kuleczek ???

3 maluszki podrzucamy do Wandul, a 3 zostaną... dla Dorothy ???
Dorothy - co Ty na to ??? :cool3:

Posted

no a co ja mam na to??:mad:
oczywiscie odmawiam i nie dam rady. No co Wy???:obrazic:

Biore! Dawac je. Szkoda takich malenstw zebu sie marnowaly cale zycie przed nimi. Najwyzej mnie tu zasikaja na śmierć :grab: a mój weterynarz zejdzie śmiertelnie na widok koszyka pelnego szczeniąt, biorąc pod uwage ze wlasnie mu ulokowalam na hoteliku zabiedzona Libre
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106462

no co ma sie ten rozrzut :cool3:
kiedy one beda do szczepienia?

Posted

Dzieciaki są naprawdę bardzo grzeczne i kochane - nawet nauczyły się, że siusia się i koopka na gazetki - nnno czasami zdarza się nie trafić, ale liczą się chęci :razz:

Maluchy są już odrobaczone i odpchlone - za dwa tygodnie - jak wet określi, że wszystko jest ok, będzie można je szczepić.

Staramy się je przyzwyczajac do wszystkiego - wyleguja się własnie z naszymi kundlami na sofach, zwiedzają wszystko co tylko sie da i są porządnie dozywiane bo straszne z nich chudzinki :shake: Ogólnie to zdrowiutkie i bardzo silne szczeniory, które mają wspaniałą i nie skażoną jeszcze niczym psychikę - słowo daję straaasznie cięzko będzie nam sie z nimi rozstać :placz: Wszystkie maluchy mają już założone książeczki zdrowia.

Teraz najwazniejsze jest dla nich porządne odzywienie - mimi, że to prześliczne puchate kuleczki - przy głaskaniu czuć same kosteczki :shake:

Posted

pidzej napisał(a):

I jak małe, ożyły trochę? ostatnią noc przespały calutką, rano siii kuuu i znowu spać, do 11stej.

W nowym miejscu byly troche oniesmielone. Chlopak bardzo szybko sie osmielil (od razu jak dostal zarelko ;), dziewczynke wyprzytulalysmy, bo strasznie niesmiala :oops: i powolutku tez sie oswaja.
Dzisiaj chyba byl taki dzien, ze wszystkie maluchy odsypialy, nasze tez nie mogly sie dobudzic :razz:. Za to jak juz sie dobudzily.... :mad:

Matko, jak my sie z nimi rozstaniemy :placz:

Posted

Dziewczynki to te nieco drobniejsze i bardziej gładkowłose :razz: Chłopaki sa nieco wieksze i bardziej lokowate ;)
Zaraz do tego spektrum dołączymy jeszcze kilka zdjatek to zobaczycie jakie one sa różne :loveu:

Pewnie, że wszystkie maja juz imiona - wprawdzie "robocze", ale zawsze :cool3:
Chłopaki to: Brysio, Dropcio, Ziomal i Misza
Dziewczyny: Kruszynka, Wicia, Dropcia i Zosia :evil_lol:

Posted

Nadrabiamy zaleglosci w prezentacji psiakow. Oto Misza - ostatni zlapany szczeniak, najpotezniejszy, najodwazniejszy, najbardziej zrownowazony, po prostu szef calej bandy :razz:
Misza bedzie z pewnoscia duzym psem i do tego psem z charakterem. Jest cudowny!

Posted

Nasz zdecydowany faworyt - Ziomal :loveu: - to pies, ktory uwielbia towarzystwo czlowieka. Zosia i Misza spia, a Ziomal siedzi przy drzwiach lazienki i wyyyyje, zeby go wziac na raczki :cool3:. Na jedzenie reaguje jak maly odkurzacz :crazyeye:. Doskonale pamieta, gdzie stoja miski naszych psow. Jak tylko uda mu sie wyrwac z klatki lub zeskoczyc z sofy od razu biegnie i sprawdza czy czasami cos dla niego nie zostalo. Jest niesamowicie zywotny. Bedzie swietnym towarzyszem :loveu:

Posted

dotarła do mnie 5 szczeniąt , ale 2 wymiotowały i były osowiałe , dzieczyny zabrały je do kliniki w Brynowie , 3 moje zasrańce posiedziały w garażu a na noc juz sa w mojej łazience , 1 to łobuz , pozostałe jeszcze wystraszine!!!! TRZYMAM KCIUKI ZA 2 POZOSTAŁE!!!

Posted

jeśli sie uda wszystko po mojej myśli to rezerwuje Ziomala , moja ciocia szuka takiego psa ;) tylko musze jej pokazać zdjęcia poprosimy kciuki za powodzenie adopcji :oops:

Posted

Dorothy napisał(a):
cudenka..:loveu:. a kiedy bedzie wiadomo co z tamtymi?
dziewczyny juz dzwoniły , nie ma oznak infekcji , raczej kwestia zarobaczenia a raczej toksyn po odrobaczaniu , resztę napiszą same!!!