Frotka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Mail od Wellington: Tego smoka zlapalysmy o polnocy razem z Kiwi wracajac z Krzeszowic , dokad zawiozlysmy w czwartek szczeniaka z Siewierza. Pies gigant stal na srodku szosy, oslepiony swiatlami tirow, w kompletnej panice. Uciekal na wszystkie strony, w pola, pod samochody, koszmar. Godzine nam zajelo lapanie. Na szczescie Kiwi sie przypomnialo ze u Kasie jest wolny kojec, obudzilysmy ja o 1 rano , i wsadzilysmy go tam. Pies jest mlody, przyjazny, ale duuuuuzy i kudlaty. Jest wiekszy od Lincolna. Mowy nie ma zeby go na smyczy utrzymac, nie jest nauczony. Kontakt w sprawie adopcji: [email protected] 887 08 29 69 Quote
akucha Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 O rety, jaki wielki!!!! :-o A jaki piekny!!!!!!!!! Quote
Patia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Piękny Miś :loveu: Jak ogłaszamy , ze szuka domu czy że szukamy kogos komu sie zgubił ? Quote
kiwi Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 to ejst własnie ansz misior :) zwany Królm :) pies jst bardzo miły i zadbany, mysle ze warto najpierw poszukac kogos komu sie zgubił zwlaszcza ze jest u Kasie w kojcu a nie mzoe byc dlugo bo to kłopot, ktorego juz nie mamy sumienia kasi zostawiac Quote
beka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No właśnie tak podejrzełam że to niedźwiedź a nie pies..... Quote
kasiaprodex Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ale cielak:-o:-o:-o Do pilnowania akurat nikt nie wlezie na posesje albo do mieszkanka min 100m Quote
Frotka Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Wellington chciała go dać do hotelu ale on się nie zmieści w hotelowym kojcu. Kto nas ogłosi? Quote
kiwi Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 kasiaprodex napisał(a):ale cielak:-o:-o:-o Do pilnowania akurat nikt nie wlezie na posesje albo do mieszkanka min 100m ja dziekuje za pilnowanie, zadnego pilnowania, pies ma miec doma nie stwarzac pozory ochrony domu szuka :) najlepiej z ogrodem :) Quote
malagos Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ale rewelacyjne psisko :loveu: Młody, prawda? Quote
Camara Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 to jakiś mix DON-ka i chyba Leonbergera. Za dobrze wygląda na porzuconego psa :cool1: trzebaby szukać właścicieli. Quote
kasiaprodex Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 kiwi napisał(a):ja dziekuje za pilnowanie, zadnego pilnowania, pies ma miec doma nie stwarzac pozory ochrony domu szuka :) najlepiej z ogrodem :) chodzilo mi do pilnowania swojego domku . kazdy sieściuch pilnuje swego. Quote
wellington Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Krol smok jutro pojedzie na dt do ogrodu pod Krakowem . Pani, ktora sie bedzie nim opiekowala, juz sie cieszy na "slonia" . Nikt go nie szuka :shake:. Wzielabym go do siebie na dt, ale on sie w klatce schodowej nie obroci..... a w mieszkaniu jak raz ogonem machnie to zmiecie wszystko jak huragan. On sie nadaje do domu z wieeelkim holem i wieeelkim ogrodem, on jest raczej reprezentacyjny, nie wiem czy sie nadaje do pilnowania (ja go przynajmniej tak widze ......). Camaro, co to jest DON ? Znam tylko cichego. Quote
kiwi Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Długowłosy ON :) teżmyslałam o mixie leonka, taki ma fajny Misio ogon :loveu: Xniu, gdzie bedzi Królik teraz? jakos blizej miasta? jutro mam dziure w zajeciach na 4 godziny, w sam raz zeby isc z psem na spacer ;) Quote
wellington Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Kiwi, dzwonil ktos do ciebie w jego sprawie ? Jego zdecie bylo pokazywane w ostatnim kundlu z telef. do p.Hejdy, ale w GW jest Twoj numer podany. Quote
lothia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 dałam go http://www.psy.pl/adopcje/ będzie do 2008-04-09 nie bardzo wiedziałam co napisać, więc gdyby jakieś zmiany dajcie znać na pw pieeękny jest Quote
zaba14 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ciekawe czy psiak sie zgubił, czy zostal wywalony bo troszke mu się uroslo... :roll: Quote
kiwi Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 wrócił do domu, odnalazł sie własciciel z ksiazeczka zdrowia itd. Quote
Dobermania Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ooo, jaki piękny!!! Dobrze, że właściciel się odnalazł!!! Quote
wellington Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Wlasciciel sie wprawdzie odnalazl, ale dalej nie wiemy w jaki sposob gigant sie znalazl o polnocy na srodku szosy :crazyeye:. Zbadamy to w krotce. Quote
Recommended Posts