Jump to content
Dogomania

2 zawody kwalifikacyjne do MŚA 2008 - 5,6.04-2008 Płock

Recommended Posts

Posted

Sable napisał(a):

A co do kleszczy, to mimo ilości u Jima wszystko w porządku, wyjęte już są wszystkie (łącznie 42).

Ojej, toż to całe hordy :crazyeye:
Loca na szczęście żadnego nie złapała, mimo że praktycznie cały czas była ze mną na dworze, nie w aucie. Natomiast podczas drogi powrotnej wpadłam w panikę, bo łaził po mnie jeden wyjątkowo wielki i wyglądający na głodnego kleszcz. Brrr...

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sable napisał(a):

A co do kleszczy, to mimo ilości u Jima wszystko w porządku, wyjęte już są wszystkie (łącznie 42).

To teraz sie wydało z kim chodził nasz Robert z Antisiem
Tak razem czy w te same miejsca chodziliscie? :razz:

Posted

Zawody bardzo udane, wrażenia znakomite :) To był nasz debiut. Przyłączam się do prośby o zerówki, a szczególnie sznaucerki :)
Może komuś udało się uchwycić pieprzaczkę na palisadzie w locie "na Małysza" :)

Posted

Teraz moja kolej na pianie z zachwytu :)

Wielkie podziekowania naleza sie Oddzialowi Plockiemu i APSiakom, a szczegolnie Dorocie za zorganizowanie tych zawodow, gdyz widac, ze robia to dla nas, zebysmy mogli choc troche dac upust swym niezaspokajalnym zadzom biegania i uprawiania agility :)

Mimo tego, ze bylo mnostwo biegow i setka zawodnikow (to jest miod na moje serce bo w koncu zaczyna byc widac nasze wieloletnie starania) zawody przebiegly sprawnie i nawet protest agregatu nie wytracil ich z rownowagi (choc mnie pozostawil praktycznie bezrobotna), a deszcz w niedziele zagrzal ich do pracy.

Pan Sedzia zlitowal sie nad nami i dal nam latwe torki do biegania (po zabiciu wielu sobotnim Agility Openem)

A na dodatek po zawodach bylo blisko do domu :)

A po zawodach, uczta dla oczu przy ogladaniu tych wspanialych zdjec bo, przeciez nie da sie w tych emocjach ogladac zawodow.

Takze chcemy wiecej takich imprez!

Posted

Dzień dobry, miłego dnia!
Ja też chciałam baaardzo podziękować za mozliwość udziału w tak wspaniałych zawodach. Wszystko było świetnie zorganizowane i urządzone, /awaria sprzętu do obsługi opanowana tak, że można jej było wcale nie zauważyć/. I Pan Sędzia i jego torki też bardzo, bardzo :multi:... i atmosfera ... i w ogóle... świetnie się biegało :)

A teraz sobie siedzę, oglądam zdjęcia i widzę, że nawet moja Buba :lol: /staffik, debiut w openach/ się załapała. Dzięki, i do zobaczenia znowu na zawodach.

Posted

Tośka_m - wielkie dzięki za filmik z moja glebą.... rety, ale ja wolno biegam jak tak patrzę... gdy się biegnie, wydaje się, jakby się przelatywało przez ten tor...

Posted

Ślicznie dziękuję Tośka m za filmik z Watażką :loveu:
Szkoda tylko, że nie udało nam się zaliczyć tego torku.
A czy nikt nie ufocił mojego piegowatego chłopaka :???:
Czekamy cierpliwie :roll:

Posted

Ja tu widzę, że wszyscy, którzy pytają to dostają..:razz:
A więc ja też zapytam. Czy ktoś może ma w zanadrzu kilka zdjęć Antoniny? Oczywiście pomijając tu piękne zdjęcie od Olgi !! :loveu::loveu: To może ktoś posiada jakieś z toru?? :cool3:

Wszystkie fotki przepiękne i oczywiście wszystkie gromadzę!;)

Posted

Zgadzam się, cierpliwe oczekiwanie w kolejce nie przynosi efektów. Też więc bardzo proszę jeżeli ktoś uwiecznił małe, białe, puchate, latające na przeszkodami w A1, o ile pańcia po drodze którejś nie zgubi, to poproszę.

Posted

[quote name='Cerber']Tośka_m - wielkie dzięki za filmik z moja glebą.... rety, ale ja wolno biegam jak tak patrzę... gdy się biegnie, wydaje się, jakby się przelatywało przez ten tor...
Proszę bardzo :)

[quote name='machoj']Ślicznie dziękuję Tośka m za filmik z Watażką :loveu:
Bardzo proszę :)

Polecam się na przyszłość :cool3: