Tośka_m Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Sable napisał(a): A co do kleszczy, to mimo ilości u Jima wszystko w porządku, wyjęte już są wszystkie (łącznie 42). Ojej, toż to całe hordy :crazyeye: Loca na szczęście żadnego nie złapała, mimo że praktycznie cały czas była ze mną na dworze, nie w aucie. Natomiast podczas drogi powrotnej wpadłam w panikę, bo łaził po mnie jeden wyjątkowo wielki i wyglądający na głodnego kleszcz. Brrr... Quote
LALUNA Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Sable napisał(a): A co do kleszczy, to mimo ilości u Jima wszystko w porządku, wyjęte już są wszystkie (łącznie 42). To teraz sie wydało z kim chodził nasz Robert z Antisiem Tak razem czy w te same miejsca chodziliscie? :razz: Quote
Tangram Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Zawody bardzo udane, wrażenia znakomite :) To był nasz debiut. Przyłączam się do prośby o zerówki, a szczególnie sznaucerki :) Może komuś udało się uchwycić pieprzaczkę na palisadzie w locie "na Małysza" :) Quote
Magda i Saga Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Jaki piękny Anti :-) To nasz brat:razz:, zreszta jak wszystkie pyrki w Polsce:diabloti: Quote
Tośka_m Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Vigo Welsh Watażka Cerber Breska Astro ONek Uma Nikita Z mojej strony to by było na tyle :) Quote
Zielsko Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Teraz moja kolej na pianie z zachwytu :) Wielkie podziekowania naleza sie Oddzialowi Plockiemu i APSiakom, a szczegolnie Dorocie za zorganizowanie tych zawodow, gdyz widac, ze robia to dla nas, zebysmy mogli choc troche dac upust swym niezaspokajalnym zadzom biegania i uprawiania agility :) Mimo tego, ze bylo mnostwo biegow i setka zawodnikow (to jest miod na moje serce bo w koncu zaczyna byc widac nasze wieloletnie starania) zawody przebiegly sprawnie i nawet protest agregatu nie wytracil ich z rownowagi (choc mnie pozostawil praktycznie bezrobotna), a deszcz w niedziele zagrzal ich do pracy. Pan Sedzia zlitowal sie nad nami i dal nam latwe torki do biegania (po zabiciu wielu sobotnim Agility Openem) A na dodatek po zawodach bylo blisko do domu :) A po zawodach, uczta dla oczu przy ogladaniu tych wspanialych zdjec bo, przeciez nie da sie w tych emocjach ogladac zawodow. Takze chcemy wiecej takich imprez! Quote
sortis Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Dzień dobry, miłego dnia! Ja też chciałam baaardzo podziękować za mozliwość udziału w tak wspaniałych zawodach. Wszystko było świetnie zorganizowane i urządzone, /awaria sprzętu do obsługi opanowana tak, że można jej było wcale nie zauważyć/. I Pan Sędzia i jego torki też bardzo, bardzo :multi:... i atmosfera ... i w ogóle... świetnie się biegało :) A teraz sobie siedzę, oglądam zdjęcia i widzę, że nawet moja Buba :lol: /staffik, debiut w openach/ się załapała. Dzięki, i do zobaczenia znowu na zawodach. Quote
Cerber Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Tośka_m - wielkie dzięki za filmik z moja glebą.... rety, ale ja wolno biegam jak tak patrzę... gdy się biegnie, wydaje się, jakby się przelatywało przez ten tor... Quote
machoj Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ślicznie dziękuję Tośka m za filmik z Watażką :loveu: Szkoda tylko, że nie udało nam się zaliczyć tego torku. A czy nikt nie ufocił mojego piegowatego chłopaka :???: Czekamy cierpliwie :roll: Quote
Torzysława Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja tu widzę, że wszyscy, którzy pytają to dostają..:razz: A więc ja też zapytam. Czy ktoś może ma w zanadrzu kilka zdjęć Antoniny? Oczywiście pomijając tu piękne zdjęcie od Olgi !! :loveu::loveu: To może ktoś posiada jakieś z toru?? :cool3: Wszystkie fotki przepiękne i oczywiście wszystkie gromadzę!;) Quote
Cerber Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 co nie co ode mnie... mało, bo aparat posłuszeństwa odmawiał Quote
Meguś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Zgadzam się, cierpliwe oczekiwanie w kolejce nie przynosi efektów. Też więc bardzo proszę jeżeli ktoś uwiecznił małe, białe, puchate, latające na przeszkodami w A1, o ile pańcia po drodze którejś nie zgubi, to poproszę. Quote
Bzikowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Widzę, że więcej fotografów się ujawniło. Jak macie więcej białego pokurcza, nie krępujcie się, wklejajacie. :evil_lol: Te "nieudane" też :loveu: Quote
Tośka_m Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Cerber']Tośka_m - wielkie dzięki za filmik z moja glebą.... rety, ale ja wolno biegam jak tak patrzę... gdy się biegnie, wydaje się, jakby się przelatywało przez ten tor... Proszę bardzo :) [quote name='machoj']Ślicznie dziękuję Tośka m za filmik z Watażką :loveu: Bardzo proszę :) Polecam się na przyszłość :cool3: Quote
Junka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ten blue marle na pierwszym zdjęciu to borderek?? Strasznie mi się podoba :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 machoj Watażkę na pewno mam, jakoś jutro wkleję. Niestety, Antonina i małe białe się nie załapły... A ja się zapytuję, kto ma Unę? :mad: Quote
Ewa3 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A kto ma Taske:cool3:? labka biszkoptowego:razz: baardzo ładnie prosze:p Quote
Recommended Posts