Jump to content
Dogomania

2 zawody kwalifikacyjne do MŚA 2008 - 5,6.04-2008 Płock

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję Dorotce i "Jej silnej grupie" za zawody :loveu:
Jak zwykle świetna atmosfera (którą zresztą tworzą wszyscy uczestnicy) oraz organizacja, mimo wielu przeciwności takich jak np. brak prądu i nie najlepsza pogoda, no i te kleszcze :diabloti:
Ale to wszystko nie popsuło świetnej zabawy :lol:.
My z Watażką debiutowaliśmy na zawodach oficjalnych i zdobyliśmy pierwszą nogę do A2, z czego jesteśmy bardzo dumni :oops:.
Biegało mi się bardzo dobrze (torki ciekawe, płynne) i mimo kilku detek, które niestety zaliczyliśmy, jestem bardzo szczęsliwa, że udało mi się nie pomylić toru i dobiec do końca :multi:.
Bardzo dziękuję Wszystkim i do zobaczenia już niedługo na kolejnych zawodach.:lol:

Posted

My też dziekujemy za fajne i udane zawody mimo niesprzyjającej pogody w ndz :evil_lol:. Nie miałyśmy żadnej disc i zaliczyłyśmy wszystkie strefy -czyli to co sobie założyłam na ten weekend, co nie oznacza, że nie mogło byc lepiej :razz:
PS Marysia dzięki za zdjęcia Kusiaka

Posted

Bardzo dziękuję za kolejne udane zawody. Było kilka mankamentów, ale w większości nie zależnych od organizatorów.
Wróciliśmy zmęczeni, przemoknięci, ale w sumie zadowoleni. To były jedne z nielicznych zawodów, na których udało nam się ukończyć wszystkie biegi. Do tego Milo nikogo nie zeżarł i ładnie koncentrował się na torze, a to już dla nas dużo.

Magda i Saga napisał(a):
Marysiu lubię oglądac twoje zdjęcia. I początek miałas świetny :-)

Ja też bardzo lubię oglądać zdjęcia Marysi, ale początek wcale mi się nie podoba ;), bo przed Oxą biegł Milo.

Posted

Dziekuje za miłe zawody !!

Mimo kulawej kostki pies sie starał (moze az nadto..przy niedzielnym jumpingu :) )
Ciezko biegac i chrzanic wszytko ..bo jedna noga nie chce wspopracowac , mimo wszytko zawody byly super :) Pogoda w sobote akuracik w niedziele tez potem sie poprawila :)

Duzo znajomych , pogaduszki .. było super :)

Mam nadziej ze na nastepnych zawodach kostka pozwoli na bardziej normalne bieganie i na wziecia beagla :)

Do zobaczenia !!

Posted

martynkao napisał(a):
Mimo kulawej kostki pies sie starał (moze az nadto..przy niedzielnym jumpingu :) )
Ciezko biegac i chrzanic wszytko ..bo jedna noga nie chce wspopracowac

Staral sie staral :eviltong: A mial nadzieje na nagrodke w postaci Olly :eviltong:
Strefki sliczne :loveu: !!!

Pozdrawiam
Ewa

Posted

My też dziękujemy za naprawdę fajne zawody :) Wprawdzie wróciliśmy z 38 kleszczami (Jim) i 2 (pańcia), ale było warto. Nawet coś się udało w łącznej ustrzelić, mimo tempa (które poprawia się z zawodów na zawody ^^).

I przyłączam się do prośby o zdjęcia smallików z zeróweczek.

Gratuluję wszystkim! I dziękuję organizatorom oraz oczywiście sędziemu za naprawdę ciekawe torki ;)

Posted

[quote name='Rauni']A tu dział pt. "Przyszłe agilitowe sławy"

Ja mam w tym dziale Idę:

Olga zdjęcia Blue na murku i Breski na murku są po prostu świetne!! :loveu::loveu::loveu: Zresztą wszystkie fotki dobrze się ogląda :razz:

Sunday, czyli wracamy do aktualnych agilitowych sław :razz:

CDN

Posted

Ja równiez dziekuje za zawody:multi:
mimo utrudnień wszystko przebiegało bardzo sprawnie;)
torki były fajne, pogode dało sie wytrzymac;)
Dziekuje Magdzie za przygarniecie pod namiot:loveu:

ja mam troche filmikow i napewno wstawie;)

czekam na Tasiowe zdjecia:p