pędzelopka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 A cicho bo nas jelonki i pędzelopki zeżarły :roll: Tu są pędzelopki Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 a co tooo... Bambi? http://images31.fotosik.pl/291/765f8a831d559bd3.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
pędzelopka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='jonQuilla']a co tooo... Bambi? http://images31.fotosik.pl/291/765f8a831d559bd3.jpg :loveu::loveu::loveu: To pędzelopek Rogaś. Grzejący tyłek w słońcu:p Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 http://images30.fotosik.pl/232/2e872d5caffc4cb4.jpg a co on taki pokiereszowany???? na twarzy?? :roll:;) witanko pędzelopeczko ;) Quote
pędzelopka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Witanko :bye: jedną ręką macham bo drugą wcinam czereśnie. Pędzelopek jakiś cały wyliniały był i w dodatku jakby go psy dopadły....:roll: w razie czego wykorzystam to zdjęcie do oskarżenia tego nędznego zwierzyńca o znęcanie nad zwierzętami :mad: a Odiego zaatakował żuber :roll: to będzie sprawa o napaść:roll: Sonia jak zwykle niewzruszona prezentuje swój debilny uśmiech w stylu - ale o so chodzi? - siejąc popłoch wśród ludzkości:roll: Pewnie nie widać , ale odchudzanie nadal w toku:roll: Quote
Alicja Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 witajcie Opki i Pędzelki :grins: ......Sonia ma bardzo entelegentny wyraz ćwarzy :loveu:jak na bulkowatego przystało :loveu: Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ahhh jaki uśmieszek urokliwy, taki morderczy :loveu::loveu: i ten obłęd w oczach :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 i co z tym moim porysowanym legwanem :razz::razz::cool1: Quote
pędzelopka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='clockwork']i co z tym moim porysowanym legwanem :razz::razz::cool1: jakbyś po nim tak nie jeździła to by nie był taki porysowany:eviltong::eviltong: jeszcze szkicu nawet nie ma.ale się zrobi :thumbs: ja czasu nie mam zarobiona jestem , pól godziny odkurzałam mieszkanie z kłaków Odiego, a co mopem przejadę to Odie w ślad za nim i jazda w kółeczko...:roll: [SIZE=2]Daj mi smoka a ja Ci podeślę Odiego. proszę!!!dopłacę!!!:placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='pędzelopka']jakbyś po nim tak nie jeździła to by nie był taki porysowany:eviltong: jeszcze szkicu nawet nie ma.ale się zrobi :thumbs: ja czasu nie mam zarobiona jestem , pól godziny odkurzałam mieszkanie z kłaków Odiego, a co mopem przejadę to Odie w ślad za nim i jazda w kółeczko...:roll: [SIZE=2]Daj mi smoka a ja Ci podeślę Odiego. proszę!!!dopłacę!!!:placz::placz: eee to ty niedość że grasz na krzypcach to jeszcze malujesz??? noooo artystyczna dusza :multi::multi: nie kcem odiego- wystarczy że mam klocka który sie leni 365 dni w roku i żeby mieć czysto to musiałabym odkurzać co 20 min.a że nie lubie to nigdy nie mam czysto i zawsze full sierści :cool1: i do tego kwiatki zrzucane przez smoka i jego qpy i piasek i piórka od papuga ..... a kloc jak myje jest wywalany na łózko, ale ZAWSZE zanim wyschnie to schodzi i albo sie kładzie w najbardziej mokrym miejscu albo łazi po chałpie i sie otrzepuje :mad: więc dzięki za propozycje ale NIE :diabloti: Quote
pędzelopka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 krzypce nieee:shake: kiedyś , coś tam , ale to nie moja działka. Moja starucha się starzeje :placz: jak patrzę na jej siwy pysk... :roll: nawet nie wiem ile ma lat..:roll: Dziki kot w krzaczorach Quote
Alicja Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 :razz::razz:kłaczek http://images32.fotosik.pl/292/5e0ce93d8a468e46.jpg Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [FONT=Arial]Soniucha ......Ozzulek przesyła buziaki :loveu:[/FONT] Quote
pędzelopka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Byliśmy na działeczce i okazało się , że Sonia świetnie pływa. Jak wlazła do stawu to nie chciała wyjść. Zasuwała jak Otylia.:fadein: W sekundę po tym jak Sonia i Odyniec wyskoczyli z samochodu, całą zgraję zaatakował kot - terrorysta[SIZE=2] Najpierw rzucił się na tyłek Sońki , a kiedy zaczęła uciekać - dogonił i dołożył po pysku. Gdyby nie Odyniec Sonia pewnie wąchałaby już kffiatki od spodu..:fadein: Jadymy Quote
pędzelopka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 A teraz wygrzebujemy się na brzeg łapa od stada :bluepaw::bluepaw: Quote
jonQuilla Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Georgia]ale maaa mokre futerko :evil_lol::evil_lol: zmokła kura, zmokła kura :eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
pędzelopka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Mokra zmokła wydra. Trochę wstyd , że ona umie pływać , a matka nie:roll: Słoń z kumplem - Grubym Cycki w ruchu :roll: Quote
pędzelopka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 No i portrecik Grubego Sonia bardzo korzysta na DT. Z agresora zrobił się normalny pies.Już na drugim spotkaniu potrafi bawić się z obcym psem jednym patykiem. Wcześniej nie obyłoby się bez walki.:roll: Quote
jonQuilla Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [FONT=Georgia]sucz jest piekna :loveu: a kolegę też ma słodkiego :) i jak ładnie się razem bawią .... super że obchodzi się bez walk :multi::multi::multi: wymiziaj Sonię ;) :loveu: [/FONT] Quote
Tengusia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 cisza i pustka dookola :roll: moze tak jakies fotaski ??? Quote
dczn Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 cycki w ruchu :D powiedz Sonce- ze ciotka Dorotka z Gdyni buzioooooooole wysyla :***** Quote
Marlenuś91 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Hej nowe fotki by się przydały... Co tam u soni słychać Quote
doddy Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Soni zdjecia najłatwiej znaleźć po postach Pędzelopki. Zdjęcia Soni są razem ze szczeniakiem, który jest u Iwony na DT. Quote
Recommended Posts