Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witanko :bye:
jedną ręką macham bo drugą wcinam czereśnie.

Pędzelopek jakiś cały wyliniały był i w dodatku jakby go psy dopadły....:roll:
w razie czego wykorzystam to zdjęcie do oskarżenia tego nędznego zwierzyńca o znęcanie nad zwierzętami :mad:

a Odiego zaatakował żuber :roll: to będzie sprawa o napaść:roll:

Sonia jak zwykle niewzruszona prezentuje swój debilny uśmiech w stylu - ale o so chodzi? - siejąc popłoch wśród ludzkości:roll:

Pewnie nie widać , ale odchudzanie nadal w toku:roll:

Posted

[quote name='clockwork']i co z tym moim porysowanym legwanem :razz::razz::cool1:

jakbyś po nim tak nie jeździła to by nie był taki porysowany:eviltong::eviltong:
jeszcze szkicu nawet nie ma.ale się zrobi :thumbs:
ja czasu nie mam zarobiona jestem , pól godziny odkurzałam mieszkanie z kłaków Odiego, a co mopem przejadę to Odie w ślad za nim i jazda w kółeczko...:roll:

[SIZE=2]Daj mi smoka a ja Ci podeślę Odiego.

proszę!!!dopłacę!!!:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='pędzelopka']jakbyś po nim tak nie jeździła to by nie był taki porysowany:eviltong:
jeszcze szkicu nawet nie ma.ale się zrobi :thumbs:
ja czasu nie mam zarobiona jestem , pól godziny odkurzałam mieszkanie z kłaków Odiego, a co mopem przejadę to Odie w ślad za nim i jazda w kółeczko...:roll:

[SIZE=2]Daj mi smoka a ja Ci podeślę Odiego.

proszę!!!dopłacę!!!:placz::placz:

eee to ty niedość że grasz na krzypcach to jeszcze malujesz??? noooo artystyczna dusza :multi::multi:

nie kcem odiego- wystarczy że mam klocka który sie leni 365 dni w roku i żeby mieć czysto to musiałabym odkurzać co 20 min.a że nie lubie to nigdy nie mam czysto i zawsze full sierści :cool1: i do tego kwiatki zrzucane przez smoka i jego qpy i piasek i piórka od papuga .....

a kloc jak myje jest wywalany na łózko, ale ZAWSZE zanim wyschnie to schodzi i albo sie kładzie w najbardziej mokrym miejscu albo łazi po chałpie i sie otrzepuje :mad: więc dzięki za propozycje ale NIE :diabloti:

Posted

krzypce nieee:shake: kiedyś , coś tam , ale to nie moja działka.

Moja starucha się starzeje :placz: jak patrzę na jej siwy pysk... :roll: nawet nie wiem ile ma lat..:roll:

Dziki kot w krzaczorach

Posted

Byliśmy na działeczce i okazało się , że Sonia świetnie pływa. Jak wlazła do stawu to nie chciała wyjść. Zasuwała jak Otylia.:fadein:

W sekundę po tym jak Sonia i Odyniec wyskoczyli z samochodu, całą zgraję zaatakował kot - terrorysta[SIZE=2]
Najpierw rzucił się na tyłek Sońki , a kiedy zaczęła uciekać - dogonił i dołożył po pysku. Gdyby nie Odyniec Sonia pewnie wąchałaby już kffiatki od spodu..:fadein:
Jadymy

Posted

No i portrecik Grubego

Sonia bardzo korzysta na DT. Z agresora zrobił się normalny pies.Już na drugim spotkaniu potrafi bawić się z obcym psem jednym patykiem. Wcześniej nie obyłoby się bez walki.:roll:

Posted

[FONT=Georgia]sucz jest piekna :loveu:

a kolegę też ma słodkiego :) i jak ładnie się razem bawią .... super że obchodzi się bez walk :multi::multi::multi:

wymiziaj Sonię ;) :loveu:
[/FONT]

• 2 months later...
  • 4 months later...