Alicja Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Marlenuś91']he he Odi niezła nute wymyślił Dziękować :evil_lol: Ee zaczytałam sie i kiełbasę przepaliłam he he idę garnek szorować a kuchenkę gazową lubisz szorować :roll:...bo mam taką jednę :cool1:a w domu nie ma chętnych na szorowanie Quote
Marlenuś91 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 he na szczęście mnie ominęło :evil_lol: bo mamuśka wyszorowała :roll: Quote
pędzelopka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 To chodź do mnie bo akurat jest kuchenka do wyszorowania. Leniuchy :eviltong: Quote
pędzelopka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Dzień następny i kuchenka nietknięta :siara: a jeszcze klawiatura mi się lepi od tej wczorajszej kawy , którą rozlałam bo ktoś wstawił zdjęcia robala co przypomina pajonka :mad::mad::mad: a ja się boje pajonkóff :bigcry: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 z pamiętnika młodej kucharki :grins: [quote name='pędzelopka']Dzień następny i kuchenka nietknięta :siara: a jeszcze klawiatura mi się lepi od tej wczorajszej kawy , którą rozlałam bo ktoś wstawił zdjęcia robala co przypomina pajonka :mad::mad::mad: a ja się boje pajonkóff :bigcry: eeeee no on taki do pajączka nie był :shake:...on taki kurde robalowaty bardzo :roll:a ja takich robalów nie lubiam :angryy: Quote
pędzelopka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Lubiam nie lubiam...a zamiast rozgnieść kapciem to zdjęcia robiła :laugh2_2: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='pędzelopka']Lubiam nie lubiam...a zamiast rozgnieść kapciem to zdjęcia robiła :laugh2_2: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:kapciem na stoliczku :placz: robiłam fote bo jakby mnie zaatakował toby był dowód że to ON Quote
pędzelopka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Znaczy się , że sprawę w sądzie by miał :roflt: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='pędzelopka']Znaczy się , że sprawę w sądzie by miał :roflt: no taaaaa:roll:a dowodem byłyby foty :grins: Quote
clockwork Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 a ja mam czyściutką kuchenke :multi::multi::multi: znaczy miałam :roll: bo ziemnioki wyszli :mad: no co ty... boisz pająków??? przeca one takie milusie :roll: nie zrobią Ci nic.... poza rzuceniem sie na Ciebie, wykręceniem rączek, wciągnięciem pod dywan i skonsumowaniem żywcem :cool1: Quote
pędzelopka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='clockwork']a ja mam czyściutką kuchenke :multi::multi::multi: znaczy miałam :roll: bo ziemnioki wyszli :mad: tak same górom wyszli?nóg dostali:cool3: no co ty... boisz pająków??? przeca one takie milusie :roll: nie zrobią Ci nic.... :scared: jak je widzę to się brzydzę żeby to węże byli a taki pajonki...wszystko co ma więcej niż 4 nogi i oczy to pajonki :eek2::eek2: poza rzuceniem sie na Ciebie, wykręceniem rączek, wciągnięciem pod dywan i skonsumowaniem żywcem :cool1: eee....yyyy....dobrze , że ja dywanu nie mam:shake: ale taki jeden siedzi na balkonie, ma taką miejscówkę pod tynkiem, probowałam go wciągnąć odkurzaczem ale jak tylko wychodzi to ja :scared: Boszsz przez te gadki teraz siedzę i strzelam oczami czy znikąd nie wyłażą:roll: Quote
clockwork Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='pędzelopka']ale taki jeden siedzi na balkonie, ma taką miejscówkę pod tynkiem, probowałam go wciągnąć odkurzaczem ale jak tylko wychodzi to ja :scared: jesoooo... to uważaj coby cie nie przerzucił przez ramie i nie wyrzucił przez balkon :roll::roll::cool1: Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='clockwork']jesoooo... to uważaj coby cie nie przerzucił przez ramie i nie wyrzucił przez balkon :roll::roll::cool1: olala....pędzelkowa ....mosz prze:hmmmm: rąbane :razz: Quote
pędzelopka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='clockwork']jesoooo... to uważaj coby cie nie przerzucił przez ramie Za co mnie to spotyka:placz:za co ja się pytam:placz:dlaczego on tu jest:placz: :2gunfire: Boję się nawet na tego żółtego patrzać:flaming: Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='pędzelopka']Boję się nawet na tego żółtego patrzać:flaming: :hmmmm: biedne pajączki pomyślcie jak one sie czują :placz::placz: dziś u Klockowej chciał się wbić a tymczas malusi spiderek z truskawek ....musiałam zrobić mu exmisję ze okno :roll: Quote
pędzelopka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Fotorelacja z wycieczki do Muzeum Wsi czyli po prostu skansenu;) tam zazwyczaj jest dużo pajonkóff :roll: Takie coś wisi na ścianach chałup grałam , ale tak jakoś popsute, smyczek w drzazgach:roll: Sieć do łapania pajonkóff Quote
Alicja Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 :hmmmm: straszecznie wielgachne te spidery tam mają :razz::razz: http://images25.fotosik.pl/229/a19758f4c372aa85.jpg poka paluchi z drzazgami :grins: Quote
clockwork Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 łał.... fajny ten skansen... :multi::multi: grywasz na skrzypcach??? :razz::razz: Quote
pędzelopka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 paluchi i drzazgi - trza się bylo wspinać do wiatraka.wejść weszłam, ale schodziłam na siedząco:roll: wiatrak to bardzo niebezpieczne urządzenie co się kręci dookoła wlasnej osi również Chałupy pełen wypas, klepisko z domieszką kupy gęsi i małych stworzonek, pajonkóff dużo też:roll: TZ spać nie mógł , co zamknął oczy to widział chałupę bez interneta i biadolił:roll: Salon fiata po staropolsku :roll: Quote
pędzelopka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='clockwork']łał.... fajny ten skansen... :multi::multi: wieś śpiewa i tańczy grywasz na skrzypcach??? :razz::razz: gram o tak o ( jak to się mówi na podlasiewie) o tako dosłownie Ogólnie lipa bo TZ się uparł , że będzie robił foty i trza było wszystkie jego ( czyli 95%) wywalić. nawet piesy nie mają. a jak mają to..... Quote
clockwork Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 hihi ... faaaajne foty :multi::multi: uwielbiam jak psy tracą głowe ;):evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 TZtowe fotasy :cool2:......................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ohooo... foty śliczne... na pewno takie właśnie miały być...w końcu autor tylko wie co chciał pokazać poprzez zdjęcie :eviltong::eviltong: Quote
Marlenuś91 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Za*****te foty ;] masz talent naprawdę :cool1: http://images31.fotosik.pl/286/d28e515b75e22c45.jpg Dosłownie profesjonalny fotograf jak ty sie tego nauczyłaś :roll: Quote
Recommended Posts