Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uaaa co za szczęśliwa ślicznota :) :loveu::loveu:

a jakie boskie ma szelki :crazyeye::crazyeye:
czemu moja sucz takie chuchro....wyglądałaby w nich bynajmniej dziwnie :)

Posted

Szelki w najmodniejszym kolorze czerwieni wymieszanej z błotem i trawą od miesiąca czekają na upranie. A że nie było w czym chodzić trza było kupić nowy sprzęt:diabloti:

Sonia może się przy Salsie schować...jaka figurka u Twojej suczy...musiałabym swojej zrobić plastykę biustu ,żeby tak wyglądała:roll:
U Salsy wcięcie w talii..jak modelka...wszystko jest, a nie po ziemi się wlecze prawie , zresztą na zdjęciach widać te skarby...

Posted

:placz::placz::placz:neta wczoraj nie miałam

Już się melduję z rańca :grins:

Ciotka ty mi gadaj gdzie sie takie akcesoria kupuje :razz::razz:bo i obrożai szele zajebiaszcze ....Ozzy podziwiał ;)

Bidulka Sonia ...ważne ze teraz jest kochana a nie stosowana jako maszynka do rodzenia szczeniaczków

Posted

[quote name='jonQuilla']ja nie ciotka ale widziałam napis na szelach Pitman :eviltong::eviltong::eviltong:

:fadein::fadein:dodać wu wu wu i końcówkie i jest to źródło fajnych obroży i szelków

Posted

[quote name='pędzelopka']:fadein::fadein:dodać wu wu wu i końcówkie i jest to źródło fajnych obroży i szelków

leceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee;) na wu wu wu ;)

Posted

[quote name='pędzelopka']Takie oto szakale na podlasiu się przez płot przerzuca:roll:

:shake:...ja się sporo nasłuchałam ...jak na podlasiu traktuje się psy .....znam opowieści ze wsi :angryy:....co se złapie to jego :angryy:...wiem wiem że nie wszyscy i nie tylko tam , bo podejrzewam że tak jest wszędzie ale poznałam te opowieści rodem z podlaskiej wioski