Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[I]Wiem ile masz na głowie i jak podcinają skrzydła deklaracje "pewniaki", które okazują się być niczym.
[/I]
Ja tego nie rozumiem. Jest gdzieś na wątku lista stałych deklaracji?

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja juz jestem ,mialam dola finansowego ...mam do tej pory ,wplacilam przed chwila 30 zl,deklarowalam pomoc finansowa ,niestety troche wyszlo problemow ,postaram sie wspomagac bazarkami ,wystawie dzisiaj jeden na Patosika, przepraszam ,ze nie moge wiecej wyslac ,nie dam teraz rady

Posted

[quote name='Neigh']Miki to ja akurat znam. I myślę, ze po prostu zapomniała i trzeba jej przypomnieć tak jak i reszcie. Ludzie deklarują pomoc na różnych wątkach, a potem im to wylatuje z głowy......[/quote]

Sorry, właśnie zajmuję się szukaniem osób, które deklarowały wpłaty dla Patosa i lecę w myslach po rodzinie z kogo można by coć wydusić.

Co do mnie to ja - Miki czyli jak Irenka ładnie pisze:razz: - Zofia P. wpłaciłam od grudnia na Patosa 4 x 50 zł.
Niestety pierwsza wpłata poszła do Beby, która to Patosa znalazła i policzyła sobie za transport, chociaż chciałam go przywieżć bez kosztów i wcale teraz na wątek nie zagląda.
Ale... dzięki niej Patos żyje i chwała jej za to.

Szukam dalej.....

Posted

Miki to ja akurat znam. I myślę, ze po prostu zapomniała i trzeba jej przypomnieć tak jak i reszcie. Ludzie deklarują pomoc na różnych wątkach, a potem im to wylatuje z głowy......

Posted

Dalej...

Agata51 płaci regularnie i od początku o nim pamięta.
Pamiętała.....kiedy ogarniało mnie zwątpienie :loveu:

Kamila S napisała 6.12. że ma osobę deklarującą wpłatę.
18.12. napisała, że idzie robić cegiełki....
????????

Monice83 udało sie coś wpłacić

zostaje wijaO

Posted

Mam....

Wija0 napisała wszystkiego 5 postów w okresie od 6 do 13 grudnia - wszystkie na wątku Patosa - więc wpłaty, szczególnie stałych wpłat się raczej nie doczekamy:shake:

Posted

No za Zosię to ja też ręczę ręką i nogą i czym tam jeszcze trzeba.

Monika - to nie mało, wiemy co to problemy finansowe, wielkie dzięki za pomoc :loveu:

Umówiłam się na sobotę z Gosią i Krzysiem, którzy zawieźli Patosa do Niepołomic. Gosia przeszuje dom pod względem fancików na bazarek :evil_lol:
Dla Patosa pewnie też bo leży jej psinka na sercu.

Posted

Posty skaczą

Gusia nie wiem czym sobie zasłużyłam na takie słowa. W każdym razie jeszcze raz baaardzo dziękuję Ci za Patosa :loveu:

Zresztą wobec Ciebie dręczy mnie sumienie. Ale to inna historia.

Posted

[quote name='monika083']dziewczyny ,a ile kosztuje miesiac pobytu Patosa w hotelu?

lece teraz z Brunem na spacer ,jak wroce to zabiore sie bazar -mega bazar ,mam mnostwo nowych rzeczy bazarkowych,[/quote]

15 zł dziennie czyli za marzec np: 465 zł

Super, dzięki za ten bazarek :loveu:

Posted

[quote name='Miki']Sorry, właśnie zajmuję się szukaniem osób, które deklarowały wpłaty dla Patosa i lecę w myslach po rodzinie z kogo można by coć wydusić.

Co do mnie to ja - Miki czyli jak Irenka ładnie pisze:razz: - Zofia P. wpłaciłam od grudnia na Patosa 4 x 50 zł.
Niestety pierwsza wpłata poszła do Beby, która to Patosa znalazła i policzyła sobie za transport, chociaż chciałam go przywieżć bez kosztów i wcale teraz na wątek nie zagląda.
Ale... dzięki niej Patos żyje i chwała jej za to.

Szukam dalej.....[/quote]

na wątek zagladam nawet tytuł zmieniłam, a z wplat wziełam na transport tylko 30zł bo ty nie moglas z tego co pamietam odebrać Patosa w godzinach pracy schroniska reszta pieniążków zostala przelana przez szymona lewierowskiego

Posted

[quote name='beba']na wątek zagladam nawet tytuł zmieniłam, a z wplat wziełam na transport tylko 30zł bo ty nie moglas z tego co pamietam odebrać Patosa w godzinach pracy schroniska reszta pieniążków zostala przelana przez szymona lewierowskiego[/quote]

ok.
Tylko widzisz, za marzec potrzeba 465 zł
Nam kamień spadł z serca, a dziewczyny mające na głowie trudne Krzyczkowe sprawy wzięły na siebie ogromną odpowiedzialność.
Musimy koniecznie im pomóc inaczej to, że pisałyśmy o Patosie nie miałoby żadnego sensu.
Dobrze gadam?

Posted

dobrze gadasz ja nową prace zaczełam wiec troszke nie mam czasu na dogo zaglądać postaram sie jakis grosz na Patosa przelać ewentualnie moge allegro zrobić promowane

Posted

Dlaczego nie dostanie? Coś Ty Irenka taka pesymistka? Ja tam na wakacje planuję zlot......tych wszystkich od krzyczkowych.....należy nam sie parę dni kaca:-)

Posted

[quote name='Miki']Posty skaczą

Gusia nie wiem czym sobie zasłużyłam na takie słowa. W każdym razie jeszcze raz baaardzo dziękuję Ci za Patosa :loveu:

Zresztą wobec Ciebie dręczy mnie sumienie. Ale to inna historia.[/quote]

Jak to czym? Gdyby nie Ty byłby juz po Patosie pewnie.
A o przygarnięciu Twojego - teraz już - własnego z potrzaskaną łapą nawet nie wspomnę. I o pomocy dla Beja, i w ogóle.

O co chodzi z tym sumieniem pojęcia nie mam ;)

Dobrze gadasz. To ja napiszę do wiji czy jej deklaracja aktualna czy e tam.

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-bielizna-kosmetyki-cos-dla-dziecka-inne-na-patosa-do-5-04-a-133395/"][COLOR=#000000]Nowe**bielizna,kosmetyki,cos dla dziecka i inne na Patosa-do 5.04.[/COLOR][/URL]

skromnie prosze o podnoszenie..:oops:

Posted

[quote name='gusia0106']

O co chodzi z tym sumieniem pojęcia nie mam ;)

[/quote]

Że was z Neigh zostawiłam na wątku Teodora.

Wiesz, nie wyrobiłam psychicznie. Miałam dość ludzi. Na dogo zaglądałam czasem tylko ze względu na Patosa.

Taki ogrom nieszczęścia, Krzyczki, pierwszej suni, której chciałam pomóc nie można już było znaleźć:-(, A ta baba z tym kleszczem i ze swoim tezetem. Tyle Waszych starań, wizyt u wetów itp a ta kleszcza nie wyjmie.
Musiałam odreagować.
Przepraszam za offa

Posted

[quote name='Miki']Że was z Neigh zostawiłam na wątku Teodora.

Wiesz, nie wyrobiłam psychicznie. Miałam dość ludzi. Na dogo zaglądałam czasem tylko ze względu na Patosa.

Taki ogrom nieszczęścia, Krzyczki, pierwszej suni, której chciałam pomóc nie można już było znaleźć:-(, A ta baba z tym kleszczem i ze swoim tezetem. Tyle Waszych starań, wizyt u wetów itp a ta kleszcza nie wyjmie.
Musiałam odreagować.
Przepraszam za offa[/quote]

Daj spokój, Zosia :loveu:
Dawno i nieprawda. I Aga, i ja wiemy co znaczy mieć dość ludzi.
A tamta pinda (czy pinda to określenie obraźliwe ? :diabloti: ) była pindą wybitną. Jesteś w 200 % usprawiedliwiona.

Posted

Witaj, przystojniaku!

Dziewczyny, a może by umieścić wykaz deklaracji stałych i wpłat jednorazowych, jakieś rozliczenie - wpływy, wydatki w pierwszym poście? Tak robi się na wielu wątkach. Wtedy widać jak na dłoni, co i jak, czy pies jest na plusie czy na minusie (a jak na minusie, to na jak dużym). Aż mi się wierzyć nie chce, że stałe wpłaty deklarowały tylko 4 osoby. Przecież nie byłoby z czym startować do hoteliku!

Posted

[quote name='agata51']Witaj, przystojniaku!

Dziewczyny, a może by umieścić wykaz deklaracji stałych i wpłat jednorazowych, jakieś rozliczenie - wpływy, wydatki w pierwszym poście? Tak robi się na wielu wątkach. Wtedy widać jak na dłoni, co i jak, czy pies jest na plusie czy na minusie (a jak na minusie, to na jak dużym). Aż mi się wierzyć nie chce, że stałe wpłaty deklarowały tylko 4 osoby. Przecież nie byłoby z czym startować do hoteliku![/quote]

Tak było Agatko, tylko cztery osoby zadeklarowały wpłaty stałe. Wtedy, na szybko, jak to w czasie akcji znalazły się wpłaty jednorazowe, ale temat przestał być dramatyczny, więc jak to zazwyczaj bywa - ludzie zajęli się innymi nieszczęściami.