Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Moje wyróznione allegro sie skonczyło, ma ktoś ochotę zrobić nowe- teraz takie fajne nowe fotki są;)

ja moge zrobic tylko jakis tekst poprosze i nr kontaktowy,,to zrobie odrazu bazarek na wyroznione dla Patosa(takie za 20 zl zrobic?),a jak cos zostanie to bedzie na hotelik

Posted

Uffffff:))))Witam wszystkich dogomaniakow no i przede wszystkim wiernych fanow Patoska,psa,ktory zawladnal moim serduchem.
Jestem tu nowa wiec jeszcze nie za bardzo umiem poruszac sie po Dogomanii,ale to kwestia czasu.Najwazniejsze,ze wreszcie udalo mi sie zalogowac:multi:.
Dwa tygodnie temu dzwonilam do p.Irenki i dlugo rozmawialysmy o Patosku.Cale 2 tygodnie zajelo mi przekonanie mojego narzeczonego,ze to wlasnie Patos powinien zamieszkac w naszym mieszkanku.
I wreszcie juz wiem,ze udalo sie:loveu::multi:.
Stosowalam rozne metody :placz i lament:placz:grozby:mad:terrory :evil_lol:itp.
Ale warto bylo:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Przed zalogowaniem sie caly jego watek na bierzaco sledzilam i ciesze sie,ze dziewczyny nie maja nic przeciw adopcjom zagranicznym:loveu:Bo ja wlasnie jestem z Wroclawia ale mieszkam w Hamburgu.
Ale sie rozpisalam.....
Jutro dzwonie do p.Irenki i bedziemy rozmawiac.

Posted

witamy !!

Kocurku..2 tygodnie -to i tak dobrze Ci poszlo
ja namawialam tz 2 lata na psa ,tez mieszkamy w de ,ale jestem z wroclawia i wkoncu zaadoptowalimy psiaka z wroclawskiego schronu.
Tez byl juz dorosly.Teraz to oczko w glowie tz ,mowi do niego ''syneczku'':evil_lol:, na poczatku mowil ,ze pies bedzie spal na swoim legowisku itd ,teraz sam pozwala Brunowi spac u nas ,w lozku,w ogole strasznie go rozpieszcza,az sama jestem w szoku!

Fajnie by bylo gdyby Patos nareszcie mial swoj dom,dla mnie obojetne czy w pl czy w hamburgu.. najwazniejsze zeby byl kochany ,

Posted

Kocurku:loveu: Witaj na dogo!!!:multi:
Oczywiście czekam na telefon, tylko nie licz, że teraz będzie jak przyjemnie jak ostatnio;)
Tym razem będzie magiel:mad:;)
I z narzeczonym też chcę pogadać. Muszę coś faceta postraszyć;)

Posted

irenaka napisał(a):

Tym razem będzie magiel:mad:;)

Sama siebie cytuję, bo nie ukrywam, że nagadałam się przez telefon za wszystkie czasy. I z przykrością ;) Was zawiadamiam, że magiel był, ale nie mam się do czego przyczepić:evil_lol:.
Potrzebuję pomocy z wizytą przed adopcją w Hamburgu.
Czy ktoś może mi pomóc?
Jeżeli nie, to popytam na dogo.
Plan jest następujący : robię kastrowanko, wyrabiam paszport i czipa.
Patos jedzie najpierw do Wrocławia 18-19 kwiecień i za dwa tygodnie do Hamburga.
Uwagi i pytania proszę;).

Posted

[quote name='irenaka']Sama siebie cytuję, bo nie ukrywam, że nagadałam się przez telefon za wszystkie czasy. I z przykrością ;) Was zawiadamiam, że magiel był, ale nie mam się do czego przyczepić:evil_lol:.
Potrzebuję pomocy z wizytą przed adopcją w Hamburgu.
Czy ktoś może mi pomóc?
Jeżeli nie, to popytam na dogo.
Plan jest następujący : robię kastrowanko, wyrabiam paszport i czipa.
Patos jedzie najpierw do Wrocławia 18-19 kwiecień i za dwa tygodnie do Hamburga.

ja mam pytanko ,ja !!

pyt.1 ...bede w tym czasie tez we Wroclawiu ,moze bede mogla spotkac Patosa i jego nowych ''Rodzicow''

pyt.2 moge wstawic jakas inna biede na allegro w miejsce Patosika? jest porzadnie wyroznione ,wiec szkoda miejsca -jesli jakis krzyczkowy psiak nie ma allegro to wstawie .

:laola:

Posted

irenaka napisał(a):

Wszystko pięknie, bardzo się cieszę

Mam tylko pytanie do Kocurka czy ma świadomość, że psa po przejściach, który mieszkał to tu to tam (w przypadku Patosa jakiś dom, bezdomność, schronisko-piekło, bezdomność, schronisko, hotelik) trzeba przynajmniej na początku pilnować jak oka w głowie?
Nie można przywiązać pod sklepem itp. Pies najpierw musi najpierw poukładać sobie wszystko w głowie. Kto jest jego panem, panią, gdzie mieszka itp.

Serce by mi pękło, gdyby Patos się gdzieś zapodział....